Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Relom Hradec Králové či T-Mobile ?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,chci se zeptat,mám možnost ze dvou zaměstnání a jedna z možností je řidič u firmy Relom v HK...máte někdo s touto firmou nějaké pracovní zkušenosti? Jedná se o pozici řidiče náklaďák 6t s hydraulickým čelem.Plat je 15-20 tis.,ale zajímalo by mě,jak je to časově náročný,jestli 8 nebo 12h a tak..je to na profesák normálně...a je to moje první pracovní zkušenost a tak chci rady zkušenějších,jestli je vhodné si sedat hned do takhle velkýho auta...Jinak moje druhá možnost je asistent u T-mobile,plat je tam 14 tis.,ale zase budu moci být odpoledne doma kolikrát,práce v kanclu,pohodička...a hlavně svou kariéru bych chtěl žít spíše v kanclu nu... \"krysa\" :D takže co myslíte,že by bylo vhodnější?

Odesláno

nedá mi to, ale co vlastně chceš? Na co jsi si ty papíry dělal? Nezlob se, ale takhle to vypadá, že makat rukama nechceš ty \"kryso\" :P

Jinak jestli si myslíš, že u týdebila budeš mít odpoledne volný, tak se pleteš. Až ti moneyžer řekne, že máš nakázanou sobotu službu od 8 do 21:00 budeš tu fňukat zas?

Odesláno

Osobně bych volil T-Mobile, ale zase na druhé straně záleží na penězích. Když máš možnost na náklaďák a máš papíry, tak bych šel jezdit a vydělat nějaký kačky. A že je to 6tunka? vždyť pod ní už je jen dodávka :D A pracovní doba? To jsi si nezjistil? Jedná se nejspíš o nějaký rozvoz, ne? Rozhodně pro začátek lepší než líst na kamion a šněrovat Evropu.

Odesláno

punkac: víš na co jsem si je dělal?? Já ti to povím,nikdy jsem nepočítal s tím,že se dostanu na nástavbu,nikdy jsem nepočítal s maturou a profesák mám z učňáku...doufám,že ti tahle odpověď stačí a i tak je lepší mít co nejvíc věcí,protože čím víc vzdělání máš,tím víckrát jsi člověkem...

Radim: No je to rozvoz nějakých doplňků...takhle to maj napsaný Nákladní vnitrostátní doprava, opravy veškerých vozidel, prodej nafty. Spediční a logistické služby pro silniční dopravu. Zítra jestli mám zájem,tak mám přijet a jet s jedním řidičem abych viděl co to obnáší a tak..a v pátek mám pohovor u t mobile právě...

[upravil dne 25/7/12 16:58 od Dadadavid]

Odesláno
punkac: víš na co jsem si je dělal?? Já ti to povím,nikdy jsem nepočítal s tím,že se dostanu na nástavbu,nikdy jsem nepočítal s maturou a profesák mám z učňáku...doufám,že ti tahle odpověď stačí a i tak je lepší mít co nejvíc věcí,protože čím víc vzdělání máš,tím víckrát jsi člověkem...

Radim: No je to rozvoz nějakých doplňků...takhle to maj napsaný Nákladní vnitrostátní doprava, opravy veškerých vozidel, prodej nafty. Spediční a logistické služby pro silniční dopravu. Zítra jestli mám zájem,tak mám přijet a jet s jedním řidičem abych viděl co to obnáší a tak..a v pátek mám pohovor u t mobile právě...

[upravil dne 25/7/12 16:58 od Dadadavid]

tak se zítra seber a vyraž, nic zato nedáš a v pátek můžeš na pohovor. Když nedopadne pohovor, budeš vědět jak na tom je ten rozvoz.

Odesláno

Dadadavid nezlob se na mně,ale přemýšlím o tvoji inteligenci.Nejdřív tady řešíš v x stránkové debatě tvé vysoké nároky na zaměstnavatele,posléze bagr atd.Nakonec příjdeš s tímhle?:myslim

Apropo tvá předchozí debata:

Odesláno

Tak je to mládě a nejspiš je zvyklej že vždycky za něj rozhodoval někdo jinej, tak chce poradit do čeho jít. Jenže nastala doba kdy by se sám měl umět rozhodnout. Davide, jestli zustaneš takhle nerozhodnej tak běž radši na ten nákladák, ono totiž u toho T-Mobilu se budeš muset rozhodovat několikrát denně a rychle, a na tom by jsi mohl pohořet pokud to neumíš. To není nic špatnýho, to se časem naučíš, prostě někdo to mí dřive a někdo později, takže rozum do hrsti a makat, pochytíš cvrkot, naroustou ti bicáky, nahrabeš nějaký money a pak třeba vlezeš do nějakýho T-Mobilu s jasným cílem, rozhodnutej pro to a to atd......

A hlavně u manuální práce pochopíš lépe hodnotu peněz, a taky jich u toho ježdění je více;)

[upravil dne 25/7/12 17:34 od Radek Hurvajz]

Odesláno

ja ho uz mam taky za vola, co z nej vyleze je vzdycky perla.....

Za prve bych uvazoval co ti da vice do budoucna a na prachy se ted asi trosku vykaslal. Jezdit muzes treba celej zivot, ale nikdy si nevydelas jako manazer v tmobile.

Uprimne si ale myslim, po tom, co tu plodis, ze na manazera se asi dlouho mit nebudes......

Ano, Radku, ty jsi to napsal presne s tim rozhodovanim. Presne tak to je :)

[upravil dne 25/7/2012 17:37 od Scratch]

Odesláno

jsou to dve rozdilne profese

-volant, klid , poslouchas radio sem tam stres ze malinko nestihas , kdyz si sikovnej zajezdis se a udelas si casem kamose mezi ostatnima a udelas si kontakty mezi ridicema mezi ostatnima dopravnima spolecnostma.

-kosile, furt stres,kazdy den max komunikace s lidma , jednak se zamestnanci jednak se zakazniky) , postup? kam? max si polepsi o litr a dostane tunu papirovani navic apod. furt se uci nove akce dokola,furt vola klientum popr oni jemu , nema sanci si udelat kontakty k presunu na lepsi zamestnani , nikdo se snim nebude bavit o zivote. do budoucna onicem.navic tyhle rychlo kosile se na postech toci strasne rychle. a kdyz se to nauci kam pak pujdes?O2,vodafoun a pak? zase od nuly praxe, zkusenostii nula plat nula nic?

Odesláno
...a hlavně svou kariéru bych chtěl žít spíše v kanclu nu... \"krysa\"

Zase, jestli to vidí takhle, tak když bude pět let jezdit s nakladem, tak ho pak nikam do kanclu taky nevemou....

Odesláno

V T-Mobile jsem našel:

http://www.telekom.jobs/cs/cz/223/site/jobadviewer/page/0/sort//direction//jobid/27928

a

http://www.telekom.jobs/cs/cz/223/site/jobadviewer/page/0/sort//direction//jobid/27083

Víš kolik lidí tam bude na pohovoru? Já to vím - opravdu hodně. Takže toho řidiče bych zase tolik nezatracoval. Případně bagr, to mi přijde ještě lukrativnější.

[upravil dne 25.7.2012 18:14 od Peta]

Odesláno

jo, ještě k tomu prodejci alias nutiči nějakýho hrozně výhodnýho tarifu...... Tím prvním přijímacím sýtem určitě projdeš - berou všechny, co mají alespoň nějaký vystupování. Pak tě na nějakým školení \"ovlivní\" tím, kolik si takovej prodejce dokáže vydělat peněz, kolik za každej prodanej tarif, internet či smlouvu na jejich kabelovku dostaneš. Tobě naskočí v očích dolary a pln elánu se vrhneš prodávat. Po pár dnech zjistíš, že to lidi nechtějí. Tak začneš otravovat kamarády. Bude to mít jedinej zaručenej efekt - přijdeš o ně. A to nemluvím o tom, že když ty lidi si po pár týdnech rozmyslí nesmyslnou nabídku, kterou si je každej schopnej vyhádat sám či si jí zařídit na netu, tak slíblnou provizi ti strhnou nebo v lepším případě jen část.

Odesláno
počkej , ja myslel že už se oni rohodli , oba , že ho vemou , jestli jde teprve na pohovory tak se tady nemame očem bavit :D

Na toho řidiče mohu nastoupit kdykoliv,tam mě vezmou na 100% a ten t mobile,tak tam bylo první kolo pomocí el. dotazníku,kterej zabral asi 3 hodiny...viděl jsem listinu zájemců,plno jich přes to neprošlo...já jo a se mnou asi 12 dalších...

Odesláno

T-M je typickej moloch, kde se protočí spousta lidí na \"lepších\" nebo \"horších\" pozicích. O karierním postupu v té firmě nic nevím, ale řekla bych, že na pohovoru musíš působit rozhodněji než tady. Musíš ukázat, že jsi lepší než těch 12 lidí, nebo třeba patřích mezi 5, kteří se přes personalistku dostanou zase do dalšího kola třeba až k budoucímu šéfovi (nevím, jaký je systém pohovorů). A ty je musíš přesvědčit, že jsi ten, kdo bude mít pro jejich firmu přínos a nesmíš působit jako člověk, který se rozhoduje mezi bagrem a náklaďákem, který by nerad, a kanclem, kde by byl rád, ale uchazečů je samozřejmě víc. Musíš vědět, na jakou pozici se hlásíš, tušit, co to obnáší (i když pokud to je obchoďák-vnucovač, tak oni v inzerátu samozřejmě mlží), a je fajn si připravit otázky, co by tě kolem práce zajímalo. A u personalistky můžeš čekat otázky typu \"na jaké pozici se vidíte za 5 let?\" Odpovíš jí \"tak kdyby bylo nejhůř, tak na bagru nebo náklaďáku\"? Já bych na tvém místě volila náklaďák, ale když to dělat nechceš, nemá to asi smysl. Ale abys za pár let na tom náklaďáku neskončil stejně a ještě nebyl rád...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...