Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crazybikerův podpis a pozvolný přechod k řešení podpisů jako takových zde na foru. Uprava pravidel, Bod 10. Pravidla podpisu.

Recommended Posts

Odesláno
BV406 se podivej co to maš v podpisu za zmatek, trocha soudnosti by to chtělo a volit jen to co tam patří

to je tvuj subjektivni pohled, ja v tom zmatek nevidim, ale kdyz ma tu potrebu, tak vyuzij pravo admina a uprav si muj podpis tak, aby uz vas nedrazdil ...

Odesláno

Všimni se že mam prava Moderatora, nikoliv Admina, takže aby ti bylo jasno, upravu podpisu tu muže dělat jen Superadmin, takže Kurt a Předseda, mysliš že budou řešit podpisy u věech, prostě ho nepřispusobivým upraví nebo smažou a le je jistě lepší když si to každý upraví sám. Zatím všichni pochopili, jen jeden tady buble něco o buzeraci.

Odesláno

Já v tom zmatek teda vidím. Když jsem byl zvědavej, studoval jsem to dvakrát dýl, než vlastní příspěvek. Jak je psáno jine: Proč tam mít auto, který nemám? Proř tam je co kdo o autě říkal? Ještě bych pochopil ponechat jako samostatný řádek \"když to klepe, tak to jede\". Ale rahle replika dlouhá na několik řádků?

Odesláno

no tvl, tak to je sila ... vidim, ze slovo neprizpusobivy je dnes hodne trendy ... a hodi se k oznaceni kazdeho, i toho, kdo si jen dovoli neco kritizovat, skoda slov :(

Odesláno

Ne kritizovat, prostě se nepřispůsobit, jednoduchý ne?

Stifler: Adresa, popis činnosti + to co ostatní, samozřejmě v rozumné míře, taky nemohou vše.

[upravil dne 28/1/12 21:27 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Je fakt že někdy ty podpisy stojí opravdu za to;)

Člověk pak někdy ztrácí přehled co je podpis a co je příspěvek, takže s tímhle souhlasím, a žádná buzerace to není:papa

Odesláno

no, co mi zbyva ... chcat proti vetru se dlouho neda, jen doufam, ze vas zase priste nenapadne jina ptakovina, pripadne jiny parametr, ktery bude treba zregulovat :roll

Odesláno

Já vím že tam je;)

Ach jo:D

A fakt se Ti nějak klepe ruka, cos u toho dělal?:D:aut

Radku, jak 2 řádky??

Už chápu:super

[upravil dne 28/1/12 22:01 od Šalda]

[upravil dne 28/1/12 22:03 od Šalda]

Odesláno

BV406: Tady se nesmlouvá a nedohaduje o kompromisu :D:D:D

To je jak s našema vládama, když už občas udělají dobrej zákon, tak se k němu přivaří tolik vyjímek a zadních vrátek, že ten zákon postrádá smysl

Šalda a Peta: kresli to na touch padu v pozici, kdy mam netbuk na břichu, páč ležím v posteli, v levačce ecigárko a pravá čmaryká šipku :D

[upravil dne 28/1/12 22:05 od punkac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...