Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MjSytic: konečně jsi si koupil novou 508ku a jdeš jí přihlásit? ;)

Já tam taky potřebuji, ale vždycky když už si říkám, že už to snad funguje se objeví zpráva, že to zase spadlo. Takže ještě počkám...:roll

Odesláno

dneska to zase cele spadlo! Docela by me zajimalo co s tim maji spolecneho vsichni ti urednici kteri to poznali na vyplate. A v dusledku si myslim ze ani ten ministr to nejak moc ovlivnit nemohl ne?

Odesláno

No odpovědnost nesou ti, kteří řídili projekt migrace na nový systém. U nás se platí zvlášť \"project manager\", který nese odpovědnost a zajišťuje komunikaci mezi odběratelem a dodavatelem. Jak je to ve státním netuším. Ale evidentně to je levá a spousta lidí neodvedla svojí práci, za kterou dostala odměnu. Jediný, kdo za to 100% nemůže jsou lidi na přepážkách (zvlášť, pokud to testovali na testovacím prostředí, který je jiný než produkce). Vinil bych všechny vedoucí nad nima - evidentní názvládnutí projektu :myslim.

[upravil dne 25.7.12 10:39 od MJSytic]

Odesláno

Registr vozidel naběhl a funguje

Centrální registr vozidel (CRV) ve čtvrtek ráno naběhl a úředníci začali odbavovat klienty. Neopakuje se tak situace z předchozích dní, kdy nestabilní systém vykazoval závažné chyby a nefungoval. Ministr dopravy Pavel Dobeš spojil s funkčností systému svou budoucnost a zavázal se, že nebude-li fungovat, skončí ve vládě.

toť otázka ,zda skončí , když to zase klekne :D

Odesláno

Verča byla dnes přihlásit 308 a vše bez problémů, až se divila. Byla teda objednaná přes internet na 9:30, ale v 9:26 mi volala, že má vyřízeno. Takže v St. Bolce to šlape obstojně :)

Odesláno
Byl jsem v pondělí přihlašovat tažný a za 20 minut hotovo i s platbou u jiné přepážky.

Akorát podle registru máš teď to tažné místo benzínového Picassa umístěno na jednomístné dieselové tramvaji s historickou RZ, jejímž vlastníkem je někdo jiný :P

Odesláno
Byl jsem v pondělí přihlašovat tažný a za 20 minut hotovo i s platbou u jiné přepážky.

Akorát podle registru máš teď to tažné místo benzínového Picassa umístěno na jednomístné dieselové tramvaji s historickou RZ, jejímž vlastníkem je někdo jiný :P

Zasah, potopena :D :D

Odesláno

Přhlašoval jsem dnes ve Vysočanech. Přišel jsem v 7:00 a byl jsem asi 70.-90. v řadě. Otvírali v 7:45 a vydávali 260 lístků. Problém je v tom, že většina těch lidí jsou profi přepisovači, kteří berou 4 lístky najednou (to je max.), takže na nějakého 100. člověka, který přišel cca kolem 7:30 už nevyšla řada.

Já potkal vepředu ve frontě kamaráda a ač předbíhání nemám rád, trochu jsem si pomoh a poskočil jsem na cca 15. místo. Trochu jsem se bál, že od těch plešounů s řetězy kolem krku dostanu na budku, ale srovnal jsem si kravatu, nahodil lehce arogantní poker face a nikdo nic nenamítal :) Proto jsem měl lístek č. 58, pak jsem si skočil udělat evidenčku a v 8:50 jsem přišel na řadu. Za 10 minut hotovo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...