Driver Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 MjSytic: konečně jsi si koupil novou 508ku a jdeš jí přihlásit? Já tam taky potřebuji, ale vždycky když už si říkám, že už to snad funguje se objeví zpráva, že to zase spadlo. Takže ještě počkám... Citovat
MJSytic Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Já ne, ale Verča. Ale teď není čas a stejně to nefunguje - bude to muset počkat do půlky srpna Citovat
Vítek1 Odesláno 25. červenec 2012 Autor Odesláno 25. červenec 2012 dneska to zase cele spadlo! Docela by me zajimalo co s tim maji spolecneho vsichni ti urednici kteri to poznali na vyplate. A v dusledku si myslim ze ani ten ministr to nejak moc ovlivnit nemohl ne? Citovat
MJSytic Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 No odpovědnost nesou ti, kteří řídili projekt migrace na nový systém. U nás se platí zvlášť \"project manager\", který nese odpovědnost a zajišťuje komunikaci mezi odběratelem a dodavatelem. Jak je to ve státním netuším. Ale evidentně to je levá a spousta lidí neodvedla svojí práci, za kterou dostala odměnu. Jediný, kdo za to 100% nemůže jsou lidi na přepážkách (zvlášť, pokud to testovali na testovacím prostředí, který je jiný než produkce). Vinil bych všechny vedoucí nad nima - evidentní názvládnutí projektu . [upravil dne 25.7.12 10:39 od MJSytic] Citovat
OK406 Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Bohužel, stále to není 100% funkční!! Co kdyby byl ministr dopravy charakter a odešel?!!! Citovat
Vítek1 Odesláno 25. červenec 2012 Autor Odesláno 25. červenec 2012 ted jsem cetl zpravy z regionu a v Brne stoji kvuli nastvanym lidem na magistratu policajti Citovat
gronholmm Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Koukáte někdo na Události komentáře? To je komedie Citovat
sloters Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Díval jsem se na to a měl jsem co dělat abych to vydržel do konce.... Citovat
Haryk Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Registr vozidel naběhl a funguje Centrální registr vozidel (CRV) ve čtvrtek ráno naběhl a úředníci začali odbavovat klienty. Neopakuje se tak situace z předchozích dní, kdy nestabilní systém vykazoval závažné chyby a nefungoval. Ministr dopravy Pavel Dobeš spojil s funkčností systému svou budoucnost a zavázal se, že nebude-li fungovat, skončí ve vládě. toť otázka ,zda skončí , když to zase klekne Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Hehe tohle na me ted vybaflo na FB Citovat
MJSytic Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Verča byla dnes přihlásit 308 a vše bez problémů, až se divila. Byla teda objednaná přes internet na 9:30, ale v 9:26 mi volala, že má vyřízeno. Takže v St. Bolce to šlape obstojně Citovat
Cinicman Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 6x som to musel prečítať než som pochopil, že tá veta nezačína: \"Včera byla dnes...\" :D:D Citovat
Vítek1 Odesláno 1. srpen 2012 Autor Odesláno 1. srpen 2012 tak by me docela zajimalo co je pravdy na tom ze registr mohl byt jen za 7 mega viz http://www.novinky.cz/domaci/274688-novy-registr-vozidel-nabizela-jina-firma-vyrazne-levneji.html Citovat
Kurt Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Byl jsem v pondělí přihlašovat tažný a za 20 minut hotovo i s platbou u jiné přepážky. Citovat
oddie Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Byl jsem v pondělí přihlašovat tažný a za 20 minut hotovo i s platbou u jiné přepážky. Akorát podle registru máš teď to tažné místo benzínového Picassa umístěno na jednomístné dieselové tramvaji s historickou RZ, jejímž vlastníkem je někdo jiný Citovat
Vítek1 Odesláno 1. srpen 2012 Autor Odesláno 1. srpen 2012 tak v Brne zase padnul http://www.novinky.cz/domaci/274721-registr-mel-dalsi-problem-v-brne-pul-hodiny-nefungoval.html Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Byl jsem v pondělí přihlašovat tažný a za 20 minut hotovo i s platbou u jiné přepážky. Akorát podle registru máš teď to tažné místo benzínového Picassa umístěno na jednomístné dieselové tramvaji s historickou RZ, jejímž vlastníkem je někdo jiný Zasah, potopena :D Citovat
shwaara Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 Přhlašoval jsem dnes ve Vysočanech. Přišel jsem v 7:00 a byl jsem asi 70.-90. v řadě. Otvírali v 7:45 a vydávali 260 lístků. Problém je v tom, že většina těch lidí jsou profi přepisovači, kteří berou 4 lístky najednou (to je max.), takže na nějakého 100. člověka, který přišel cca kolem 7:30 už nevyšla řada. Já potkal vepředu ve frontě kamaráda a ač předbíhání nemám rád, trochu jsem si pomoh a poskočil jsem na cca 15. místo. Trochu jsem se bál, že od těch plešounů s řetězy kolem krku dostanu na budku, ale srovnal jsem si kravatu, nahodil lehce arogantní poker face a nikdo nic nenamítal Proto jsem měl lístek č. 58, pak jsem si skočil udělat evidenčku a v 8:50 jsem přišel na řadu. Za 10 minut hotovo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.