Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jojo kamarad koupil BMW minulý pondělí a od tý doby se to snaží neuspšně přihlasit,ted ma strach že to nestihne do deseti dnu a bude muset jezdit busem...

Odesláno

no ja potrebuju nastesti jen vyradit. A rek bych ze jsem to vychytal mam listek a jsem 14ty v poradi a prej muzu prijit kdykoliv v urednich hodinach tento tyden a obslouzi me. A to jsem bral listek v 11 hodin coz normalne uz maji plne kapacity

Odesláno

Neni se cemu divit, kdyz se zakazky zadavaji spratelenym firmam. Pritom srovnatelna reseni v komercni sfere bezne funguji uz v den nasazeni...

Odesláno
ja mam odhlaseno ale psalo jim to tam taky nejake zmatky tak doufam ze s tim nebudu mit problemy

Budeš - neviděl jsem ÚŘEDNÍKA, který by si přiznal chybu.

[upravil dne 10/7/12 18:36 od FrantaCV]

Odesláno

Franta Cv: považuješ za úředníka i ministra, náměstka, nebo vrchního ředitele, jejichž jedinou kvalifikací je příslušná stranická legitimace a kteří rozhodují, co a za kolik se koupí, nebo je to jen ten chudák ženská za přepážkou na kterou tam lidi řvou proč to nefunguje ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...