Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

Je to opravdu škoda:( nejen financí, ale i práce + času. Je vidět, že celá stavba je dělaná srdcem pežoťáka

Odesláno

A co tomu schazi za dily? Se hecni a sloz to

Ctel bych verit ze to je jen zimni deprese.

Tohle by mi doma neproslo ale cena je to lakava

Odesláno

TVL coupe se mi vždycky líbilo :D . Vyženu medvěda z garáže a bude co dělat....škoda že to není klasická 406 (sedan), tohle bych musel dlouho obkecávat :)

Odesláno

Tak to je opravdu škoda.. :( Fakt jsem se na ten výsledek hodně těšil.. ale už s vlákem s 607 jsem si říkal, až to asi nedopadne, protože zlenivíš :D

Odesláno

Obrovská škoda.. :( Tenhle projekt byl/je naprosto božskej a ukončit to rozprodáním na díly mi přijde až nesmyslný.. Zasloužilo by si to dokončit, byť někým jiným! Kdybych v létě nekoupil 407mu tak bych do toho snad hned šel.. 

Odesláno

Občas se sem na forum podivam, a vetsinou me zajima tohle vlakno. Mizo za me blbost, po vsech strankach, chapu ze ti muze byt muj nazor nekde, osobne te ani neznam, ale tohle coupe je top. nevidim tvou situaci zivotni, ale neprodavej. 

Odesláno
V ‎10‎.‎7‎.‎2016 at 17:23, Mizlerek007 napsal:

tak z rozjetého vlaku se nevystupuje, takže pomalu pokračujeme...

:nevim :bacha

Odesláno
před 2 hodinami, Charlie 1 napsal:

Spíš kdyby to ten lajdak dodělal tak to bude mít násobné vyšší hodnotu než díky....

Když Vector za svoje coupé chce 150k Kč, pak máš pravdu. ;) 

Odesláno

No tak chtít je věc jedna, a co reálně někdo zaplatí ke věc druhá - zvlášť pokud to někdo chce skutečně prodat, nejen vystavovat inzerát :P

Ale pravda je, že v téhle fázi stavebnice v rozloženém stavu bude potenciálních kupců podstatně méně a cena podstatně nižší, než kdyby to bylo vcelku, zase je to ale o tom, na kolik si člověk cení svého času/své práce.

Odesláno

Vector to pořád ještě neprodal ?!? :o:o:myslim

Odesláno

Tedka vidím inzerát na sportovní vozy. ;) 

Já měl cestu kolem Mízy, byl jsem se na auto kouknout. Je to o tom se na několik víkendů zavřít do garáže a složit si stříbrné coupé.  

Jen mě tu baví komentáře typu: "Škoda, že jsem koupil něco jiného, jinak bych to bral." Chybí mi tu text typu: "Já to doskládám." :D Nikomu se do toho nechce, ani mě. :D Pro mě je nepředstavitelný problém vrátit do auta palubku. :D 

Odesláno

Tak to je u skoro každého inzerátu, fůra "já bych kdybych", ale reálnou nabídku nevidět jak je rok dlouhej :D

(P.S. tohle nechci, abyste neměli pocit, že si zas připravuju půdu ;) )

Odesláno

Reálnou nabídkou tady myslím to, že někdo nabídne, že to opravdu koupí, ne jen "já bych, kdybych zrovna nekoupil, kdyby mi manželka dovolila, kdybych uměl nebo kdybych měl peníze". Cena je pak věc druhá, jestli se na ní shodnou...

Odesláno

Jenže když to bude skládat, hrozí, že to bude trvat dlouho, protože bude všechno dělat pečlivě, s každou blbostí se mazlit, dokoupí mrak dalších věcí, protože se mu ty původní nebudou zdát... jo, to je taková životní past :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...