Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pe.Tr: Taky 16% :D

Nicméně tohle jsem nikdy nedělal ... ty úkony a řeči, které mluvil bych nedělal/neřekl ... takže možná bych v realitě dopadl ještě hůře. :D

Odesláno

Na hru jsem nekoukal, ale ....

pamatuju si, že několik let zpátky vycházely knihy (převážně fantasy), kde sis mohl volit jakým směrem se hrdina má ubírat (něco jako svého času Sváťa Kuřátko). Nikdy mě taková kniha neoslovila a autory podezřívám z toho, že se hrdina dostal ke stejnému konci, jen trošku jinou cestou - každopádně ale knihy byly prodávané a pokud svou existencí donutily pár dětí číst, tak jedině dobře.

Odesláno

gronholm DrD funguje na přincipu \"improvizace a 100% svobody jednání\" kdežto zde zmíněný gamebooku(pár bych jich doma ještě našel) nebo tohle video je omezený na určitý kroky;)

edit: medvěd: jde o to že dračí doupě chytlo druhou vlnu když knižně \"opět\" začal vycházet Pán prstenů. v týhle generaci fantasáků jsem byl i já:D

[upravil dne 29/6/12 12:50 od Moby89]

Odesláno
....a vaším cílem je strávit noc jinak, než sám. ;)

Tak hodně štěstí. :)

Pokud je mojím cílem strávit noc jinak než sám, je ovšem lepší místo hraní nějaké hry vypnout počítač a jít sbalit nějakou roštěnku :aut

Odesláno
gronholm DrD funguje na přincipu \"improvizace a 100% svobody jednání\" kdežto zde zmíněný gamebooku(pár bych jich doma ještě našel) nebo tohle video je omezený na určitý kroky;)

edit: medvěd: jde o to že dračí doupě chytlo druhou vlnu když knižně \"opět\" začal vycházet Pán prstenů. v týhle generaci fantasáků jsem byl i já:D

[upravil dne 29/6/12 12:50 od Moby89]

ja se hrde hlasim do mezistreamu :D jeste na zakladni skole, snad dokonce na prvnim stupni :mad:

Odesláno

Pokud je mojím cílem strávit noc jinak než sám, je ovšem lepší místo hraní nějaké hry vypnout počítač a jít sbalit nějakou roštěnku :aut

pššššt ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...