ferinko2 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 AAAAuto chcú vykúpiť môj Fiat marea,vaše skúsenosti s výkupom,rady pri predaji,názory na AAAAuto pri výkupe. Citovat
FrantaCV Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Proděláš - a hodně jako já s C-Xantia. V mém příadě rozdíl 40.000,- Kč. Citovat
Ferry Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 naslibujou hory doly a pak daj tak 3/4 nebo mozna pulku toho co nabidli po telefonu. klasika ale pokud se toho potrebujes zbavit rychle a bez starosti, tak proc ne Citovat
marko306 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Jedinú výhodu vidím asi iba v tom, že ak to odkúpia tak ti už volať nebudú aj keby na druhý deň motor zadreli. Čo sa týka peňazí, tak to bude bieda. Koľko ti núkali cez telefón? [upravil dne 27/6/12 09:52 od marko306] Citovat
ferinko2 Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Kupovať od nich to nie,len asi škoda im to predať,keď som auto pripravil pre dcéru-nové rozvody,pumpa,filtre,oleje-ale kúpila si menšie-Peugeot107.500€ som dal do toho a teraz mám predať za 1000? Citovat
ferinko2 Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 To marko36,oni už neuplatňujú reklamácie?Čo záruka predávajúceho? Citovat
Vítek1 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 no nevim kolegovi vykoupili za slusne penize fabku v zakladu ale to v tu chvili na to asi meli nejakou firmu co od nich brala auta. Kdyz se ptal jinde (u znameho naseho sefa) tak mu rekli ze jedine na komisi a jeste tak o 10000 min a bude asi dost cekat. Citovat
Medvěd Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Jestli to auto chceš fakt prodat, jdi do toho, ale počítej s tím, že jim ho dáš za půl darma (ale zase budou prachy v ruce hned). S tím, že najdeš kupce, který ocení Tvou investici do auta bych moc nepočítal - většina lidí při vybírání takhle levného auta koukne v inzerci na výpis daného modelu, srovná ho podle ceny, jukne na nějaký fotky a podle toho se rozhodne, zda vůbec pro něj jet. Jestliže cenu navýšíš o Tvou investici, nikdo se na Tvůj inzerát ani nepodívá. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Taky si myslim ze jak pise Medvěd pokud by to teda nekupoval clovek s tveho okoli. Nikdo cozi kdo auto nezna tak vymenu flitru rozvodu neoceni a udela si je stejne sam Citovat
ferinko2 Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Bohužiaľ je to tak - pozerá sa na zostatkovú a trhovú cenu auta.Škoda doňho investovať pred predajom. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 marko306: AAA ta kontaktovat spätne moze, takze to neznamena ze das im auto oni ta vyplatia a konecna... su tam klauzuly o zaruke im predaneho auta a ma pravo 6 mesiacov od kupy vymahat pripadne opravy ako za skryte vady. Mozno patrim k 5% ludi co si tu zmluvu precitali.... ved skus to auto najprv na inzerat predat.... ale ked surne potrebujes peniaze tak neni co riesit... Citovat
ferinko2 Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Peniaze súrne nepotrebujem,potrebujem ho predať,zaberá miesto v garáži. Citovat
FrantaCV Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Abych to upřesnil: Při koupi součesné 406 jsem dal protiůčtem C-Xantia BREAK 1.8i (1996) - výkupni cena 10.000,- . Během týdne byla proána za 50.000,-. Jediná výhoda je, že případné reklamace (skryté závady apod.) jdou na prodejce. Citovat
marko306 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 marko306: AAA ta kontaktovat spätne moze, takze to neznamena ze das im auto oni ta vyplatia a konecna... su tam klauzuly o zaruke im predaneho auta a ma pravo 6 mesiacov od kupy vymahat pripadne opravy ako za skryte vady. Mozno patrim k 5% ludi co si tu zmluvu precitali.... ved skus to auto najprv na inzerat predat.... ale ked surne potrebujes peniaze tak neni co riesit... Narážal som skôr na týpkov ktorí by mu vyvolávali napríklad za to že sa mu hýbe tlačidlo na okná. O tom zadretom motore som napísal obrazne. Citovat
kujon106 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Domluv se s několika přáteli aby jim tam zavolali a vytvořili \"umělou\" poptávku po autě, které až nápadně bude splňovat všechny parametry toho tvého - výrobce, model, barva, rok, výbava, ... , pak budeš mít hned jinou manévrovací pozici v oblasti toho kolik ti za to budou ochotni dát Citovat
ferinko2 Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Ty si teda fakt kujon,umelé navýšenie ceny:P:P:P Citovat
Medvěd Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 A technik na výkupu se o telefonátech kamarádů dozví jak? Auta vykupuje někdo úplně jiný, než kdo zvedá telefony. Pokud někdo volá, že chce Mareu - telefonozvedačka se podívá do počítače a když nenajde přímo to, co by \"zákazník\" chtěl (čemuž při skladových zásobách AAA moc nevěřím) tak musí začít nabízet auta srovnatelných parametrů (a že jich mají plný plochy). Podobná praktika jakous popsal by asi fungovala u auta za půl mega, ne ale a Marey za 20 tkč. Citovat
koblih69 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Telefonáty od AAA jsme absolvoval mnohokrát. Obvyklý scénář - máme pro Vaše auto kupce, přijeďte, za inzerovanou cenu 130 tis. ho bereme.... na place nabídnou cca 80 tis. Nestojí za to tím ztrácet čas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.