oddie Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Ano, stačí mít porovnání s více auty, nejen s jedním svítícím ještě hůř... Citovat
Ricardo9999 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 no, po mojich skusenostiach z 13 aut ktore som mal, a 100 dalsich co som jazdil, je peugeot new, na tom vo vyssej triede, nie najvyssej, ale vo vyssej. Kvalitne osram tomu vyrazne len dopomohly. A nikdy nedavaj ziarovky s modrym sklom, z lacnej vyroby, tie stoja za hov.. Citovat
Ricardo9999 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 a prerabka na HID sa da legalizovat, ale by to stalo viac ako auto.... Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Měl jsem jak old model tak i new model 406, a oba modely svítily dobře, nestěžoval jsem si. V obou jsem používal Phillips +30% svítivosti a naprostá spokojenost, jen málokdy jsem použil světla dálkový, potkávací byla dostačující Citovat
koblih69 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Jenom dodám, že je potřeba si uvědomit že je to staré auto, takže paraboly ( hlavně při použití různých mizerných žárovek, většího příkonu... ) už můžou být nahoře slepé. Přes sklo to téměř není vidět, ale je to tak. Stejně tak když se použijí třeba světla Depo - svítí o dost hůř než původní Bosch... Citovat
Lihous Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 Zdravim Je to presne jak na te fotce. Sice videt je ale je to tragedie/facelift Dalkove sviti luxusne ale tlumene NE. Ale je to prispevek k bezpecnosti = jedu pomaleji pokud prsi jedu krokem Ne vazne na tlumena svetla silene ale da se prezit pokud uz nejsou po smrti paraboly pripadne puvodni zarovky. Urcite nedoporucuju HID sady jen pripomenu ma to sit MUX a nekdy se tato cina moc s timto nemusi o oslnovani nemluve a nejak zvlast lepsim svetle taky rec neni. A dnesni STK......? Citovat
matejgigi Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 HID oslňuje a policajti to pri najlepšom kážu odstrániť... A čo sa týka viditeľnosti v noci, podľa mňa svietia obstojne. S Osram Night Breaker Plus to bude ešte lepšie Určite záleží na stave paraboly. Vlastné skúsenosti... [Edited on 19/6/12 07:40 by matejgigi] Citovat
Miku Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 Starý model svítí tlumenými daleko lépe než nový , jak psal čakom , vadí tam ty krytky. U dálkových svítí už nový model dobře. Mám oba modely , stejný výrobce parabol Bosch a stejně osazené H7 - takže můžu porovnat. Citovat
Harry; Odesláno 19. červen 2012 Autor Odesláno 19. červen 2012 Hmm, kupa zajimavych nazoru a zjisteni, dekuji Vam. Samozrejme, nejedna se o nove auto, zaroven ani ne stare a uz jen designem vypadaji, ze musi svititi jako blazen. Bojim se pak jen toho, ze na okresce, i kdyz treba zaprsi a tim se zhorsi situace, nebude videt pri protijednoucim aute na silnici a clovek se bude drzet prave cary, aby se z toho nepotentoval. Citovat
trebor Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 jj svítí jako blázen .... tos trefil Citovat
Speder38 Odesláno 22. červen 2012 Odesláno 22. červen 2012 Když porovnám 306 a teď 406 tak 406 svítí o hodně líp, dokonce mi příjde že to svítí líp než kámošova octavka nový model Citovat
fejfarz Odesláno 22. červen 2012 Odesláno 22. červen 2012 406 svítí líp jak 306 to můžu potvrdit sám jsem jí měl taky. Citovat
Harry; Odesláno 22. červen 2012 Autor Odesláno 22. červen 2012 Když porovnám 306 a teď 406 tak 406 svítí o hodně líp, dokonce mi příjde že to svítí líp než kámošova octavka nový model Jestli sviti lepe, jako novy model octavky, tak to cucim. To asi nebudou pouzity standartni zarovky, ale nejake lepsi, premiove ne? Citovat
Lihous Odesláno 22. červen 2012 Odesláno 22. červen 2012 No mame facelift a jak jsem uz psal tlumene jsou tragedie. Ale da se prezit .... Fotky jsou z cerne skrinky v plnem HD rozliseni..... Tmave tak jak to dala \"kamera\" svetlejsi vytazene v Zoneru Tlumene Citovat
foxo Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 podla mna to neni zadna tragedia. Ked nemas vypalene paraboly a plexisklo, tak to s kvalitnima zarovkama sviti dobre. Ty fotky svetel ve tme su nesmerodajne. Kazdy fotak sa s tym vysporada po svojem. Ja to napriklad fotil tez, a jak to dopadlo [upravil dne 23/6/12 10:31 od foxo] Citovat
fejfarz Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 To je pravda když má někdo světla na prd tak to bude vždycky svítit blbě. Focení za tmy je kapitola sama o sobě Citovat
foxo Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 jo a dokonale sestelovanii je alfa a omega, páč textura tych svetel je hodne specificka... [upravil dne 23/6/12 11:27 od foxo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.