Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no, po mojich skusenostiach z 13 aut ktore som mal, a 100 dalsich co som jazdil, je peugeot new, na tom vo vyssej triede, nie najvyssej, ale vo vyssej. Kvalitne osram tomu vyrazne len dopomohly. A nikdy nedavaj ziarovky s modrym sklom, z lacnej vyroby, tie stoja za hov.. :papa

Odesláno

Měl jsem jak old model tak i new model 406, a oba modely svítily dobře, nestěžoval jsem si. V obou jsem používal Phillips +30% svítivosti a naprostá spokojenost, jen málokdy jsem použil světla dálkový, potkávací byla dostačující:papa

Odesláno

Jenom dodám, že je potřeba si uvědomit že je to staré auto, takže paraboly ( hlavně při použití různých mizerných žárovek, většího příkonu... ) už můžou být nahoře slepé. Přes sklo to téměř není vidět, ale je to tak. Stejně tak když se použijí třeba světla Depo - svítí o dost hůř než původní Bosch...

Odesláno

Zdravim :D

Je to presne jak na te fotce.

Sice videt je ale je to tragedie/facelift

Dalkove sviti luxusne ale tlumene NE.

Ale je to prispevek k bezpecnosti = jedu pomaleji pokud prsi jedu krokem ;)

Ne vazne na tlumena svetla silene ale da se prezit pokud uz nejsou po smrti paraboly pripadne puvodni zarovky.

Urcite nedoporucuju HID sady jen pripomenu ma to sit MUX a nekdy se tato cina moc s timto nemusi o oslnovani nemluve a nejak zvlast lepsim svetle taky rec neni.

A dnesni STK......?

Odesláno

HID oslňuje a policajti to pri najlepšom kážu odstrániť... A čo sa týka viditeľnosti v noci, podľa mňa svietia obstojne. S Osram Night Breaker Plus to bude ešte lepšie ;) Určite záleží na stave paraboly. Vlastné skúsenosti...

[Edited on 19/6/12 07:40 by matejgigi]

Odesláno

Starý model svítí tlumenými daleko lépe než nový :bacha , jak psal čakom , vadí tam ty krytky.

U dálkových svítí už nový model dobře.

Mám oba modely , stejný výrobce parabol Bosch a stejně osazené H7 - takže můžu porovnat.

Odesláno

Hmm, kupa zajimavych nazoru a zjisteni, dekuji Vam.

Samozrejme, nejedna se o nove auto, zaroven ani ne stare a uz jen designem vypadaji, ze musi svititi jako blazen.

Bojim se pak jen toho, ze na okresce, i kdyz treba zaprsi a tim se zhorsi situace, nebude videt pri protijednoucim aute na silnici a clovek se bude drzet prave cary, aby se z toho nepotentoval.:myslim

Odesláno
Když porovnám 306 a teď 406 tak 406 svítí o hodně líp, dokonce mi příjde že to svítí líp než kámošova octavka nový model ;)

Jestli sviti lepe, jako novy model octavky, tak to cucim. To asi nebudou pouzity standartni zarovky, ale nejake lepsi, premiove ne? :)

Odesláno

No mame facelift a jak jsem uz psal tlumene jsou tragedie.

Ale da se prezit ....

Fotky jsou z cerne skrinky v plnem HD rozliseni.....

Tmave tak jak to dala \"kamera\" svetlejsi vytazene v Zoneru

Tlumene :(

post-36106-14109625182151_thumb.jpg

Odesláno

podla mna to neni zadna tragedia. Ked nemas vypalene paraboly a plexisklo, tak to s kvalitnima zarovkama sviti dobre. Ty fotky svetel ve tme su nesmerodajne. Kazdy fotak sa s tym vysporada po svojem. Ja to napriklad fotil tez, a jak to dopadlo

[upravil dne 23/6/12 10:31 od foxo]

post-31381-14109625185137_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...