Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

Jirko že váháš....tady Bohouš koukám přijede v plné polní a málokdo přijede bez přítelkyně....;)

I když....já, já třeba budu určitě bez přítelkyně :D :D :D :D :D

Ty budeš bez přítelkyně? :D:D No to teda koukám :P

Jooo a kdy bude ten formulář? :D

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

ehm a co máš za psa? :o Tak já jí teda vezmu ;)

Králičího tygrovanýho jezevčíka a miluje jednu Bishonku od sousedů :D:D

PS - nevím jestli jsem tu rasu - Bishonek - napsal správně :papa

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Napsán autorem Jirkap

ehm a co máš za psa? :o Tak já jí teda vezmu ;)

Králičího tygrovanýho jezevčíka a miluje jednu Bishonku od sousedů :D:D

PS - nevím jestli jsem tu rasu - Bishonek - napsal správně :papa

Hmmm tak to jsem na to zvědavej co ta naše malá potvora bude dělat ;)

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Včera jsme se dozvěděl, že babička chce slavit 70. narozeniny zrovna když je Šebetov, ale asi stejně vyhraje Šebetov ;) takže už se těším… ale nevím jestli mám brát přítelkyni ;)

Třeba já, já manželku beru

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Jirkap

Včera jsme se dozvěděl, že babička chce slavit 70. narozeniny zrovna když je Šebetov, ale asi stejně vyhraje Šebetov ;) takže už se těším… ale nevím jestli mám brát přítelkyni ;)

No joooo vlastně.... teď už to bude manželka :P Ještě jednou hodně štěstí... a přivezu ti nějaký dobrý mok. Už jsem s ní mluvil a pojede včetně psa zabijáka :D:D

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Jirkap

No joooo vlastně.... teď už to bude manželka :P Ještě jednou hodně štěstí... a přivezu ti nějaký dobrý mok. Už jsem s ní mluvil a pojede včetně psa zabijáka :D:D

Trochu jsem nepochopil Tvůj vtip - Pelnáři. Kdes hovořil s Helčou??????? A jakýho psa - zabijáka - bude brát (o žádném psu v dosahu Helči nemám ni tuchy) ?????

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Jirkap

Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Jirkap

Trochu jsem nepochopil Tvůj vtip - Pelnáři. Kdes hovořil s Helčou??????? A jakýho psa - zabijáka - bude brát (o žádném psu v dosahu Helči nemám ni tuchy) ?????

Špatně napsané ;) že jsem mluvil se svou přítelkyní a pojede včetně psa. S Helčou jsem samozřejmě nemluvil :D

Odesláno
Napsán autorem Trundik

Merlin a spol - je možné platit i na místě, ale pokud je to možné, raději bych předem na účet.

Mě se ten spol. netýká. Penízky už jsou u tebe na účtu. ;):D

Odesláno

Do kdy je nejaky termin prihlasek ? Zatim to zvazuju, nebot manzelka nechce spat ve stanu ze zdravotnich duvodu ( zada), takze sam pojedu urcite, otazka jestli se zenuskou...

Odesláno

Tak akorát ten víkend se v vracim z dovolený někdy v sobotu večer tak asi příště

Docela toho lituji protože když jsem viděl ty fotky tak to musí být bezva

[Editován dne 16/6/05 Proky]

Odesláno

2 TRUNDÍK.....

Tak bohužel se teď do Brna ani do Divák nějaký čas nedostanu. Mám tady v Praze jeden kšeft a trochu nestíhám, takže doháním o víkendech. S těma cedulema to budeš muset tedy zařídit jinak. Omlouvám se, rád bych pomohl, ale nejde to. Nezlob se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...