Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak bych mel dotaz jak to vypada s letosnim Sebetovem, hledal jsem v historii, jestli uz se to nekde neprobiralo, ale nic nenasel.

Takze uz je dany presny datum, popr uz jsou zname nejake organizacni podrobnosti ?

Odesláno

neboj Trundik řikal že budeeeeeee :D

a ja určite dojedu mam nato i dovolenou na patek:D:D:D:D

Odesláno

Jsem čekal kdo se první ozve. :D

A zrovna ten kterej nejspíš ani nepřijede. :bojim

Nic oficielního není, ale v kuloárech se říká o nějakým datu 15.-17. 7. 2005 a je jen na Trundíkovi jestli to potvrdí nebo vyvrátí. ;)

Každopádně je spousta lidí který s tím už počítaj (včetně mojí maličkosti). :D:D:D

Odesláno

Ano to co se povídá v kuloárech by měl být datum tohodle srázku, uvidíme co na to řekne nekdo z pověřenějších osob.

Vím, že Trundik už kontaktoval vedení aby umístilo na hlavní stránku podrobnosti tak uvidíme ... :):)

Každopádně já dorazím taky a mám naplánováno,že se budu před srazem šetřit,aby to nedopadlo jako minule....:(:(

Odesláno

Šebetov??? - co to je???

:o:o:o:o:o

Ale no tak jo, Šebetov 2005 bude.

Termín: 15. - 17. červenec 2005

Místo: Šebetov

Co se týče oficiálního uvedení, tak Mašinka má veškeré podrobnosti, jenom čekám, kdy je uvede na hlavní stránku:papa:papa:papa

Odesláno

Ten termín je vybranej úplně přesně, protože týden před tím bude mít dovolenou polovina republiky (jsou tam dva svátky) a týden potom mají v Šebetově pou? a to bychom se tam asi nevešli.

Odesláno

Ze ja mam vzdycky takovy stesti, ze mi do toho neco vleze :( tak zrovna tenhle vikend mam absolutne plnej, takze asi :bojim:mad::(:(

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Ze ja mam vzdycky takovy stesti, ze mi do toho neco vleze :( tak zrovna tenhle vikend mam absolutne plnej, takze asi :bojim:mad::(:(

No nepsal jsem to? :D Kdo tuhle diskuzy vyvolal? :D:D:D

Odesláno

DUFAM ŽE JE TO TOMAŠ :D

a jeho 309 + NoS

ZAPLAT TO ZANEJ AEBO ZAVOLAJ TRUNDIKOVI :papa

[Editován dne 1/6/05 ZILA]

Odesláno
Napsán autorem KUBBACHER

Zila opět trefa do černého jak ty to děláš???

A 309 NOS.... tak to se těším až jí uvidím na žívo. viděl jsem fotky a vypadá hodně zajímavě.

Hold ZILA je asi věštec.... a nebo na to má čuch. :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...