Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

snažil jsem se je přesvědčit, že to není chyba,ale vlastnost;)nějaké takové vlákno si vybavuju, ale myslím,že to nějak nemělo zdárný konec. Asi skončí výměnou budíků a sepsáním protokolu o výměně(můžu i sám) akorát mám budíky s měřením oleje (5 budíků), takže bude bomba je sehnat

Odesláno

Díky, ale uvedený odkaz mi nefunguje, zkusím ještě elektrikáře tady, přece jenom Budějovice mám trochu z ruky. Jedině bych najel za tři týdny 90 tis aby to přeskočilo na 100 000 jak psal Ferry:D 

No technik byl poněkud důsledný, dokonce měřil šuplerou prasklinku v předním okně, která se běžně schová za držák GPS...ještě mi napsal kosti a to nejsou za jízdy ani slyšet, odhalil to až na třasáku, ale nijak výrazně se neozývaly.....

Odesláno (upraveno)

pokud fotíš za jízdy, jseš na to blbě uplně stejně , a to i kdyby tam místo prstu byla prdel pěkný modelky.

EDIT : dopadlo to ještě dobře , rozbil jsem si displej a moc toho tam nevidím , co jsem vyfotil vidím  až v PC

Upraveno uživatelem Davidak79
  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 5 týdnů později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

406 je stále ještě nepohyblivá,tak se přemisťuji strojem z MB. Takže za dva týdny od této fotky dalších 900 km. Ale tady se ta 3 snad ukáže správně;)

IMG_20190813_135802.jpg

Odesláno

Já nevím kolik mám nejeto. Ale protože jsem první řidičák na fichtla měl v r. 1968, už to za 2 měsíce bude 51 let, počítám, že tak 1,4-1,5 milionu km.  Skoro bych řekl, že jsem zralý na generálku.

Odesláno (upraveno)

Dnes ráno - jen jsem objel barák cestou do práce a skočilo to tam: 215 215.  Mno a já - v práci dávám 15 kkm ročně, doma jen o málo méně (ale dříve t bylo v práci daleko méně), za pár dnů mám 55 a řidičák od fiftla tak to vidím tak na 1,5 mega. A to jedu zatím bez generálky (ťuk ťuk) 🙂 

IMG_20190828_060758.jpg.59bc50241a768b181d726af38f9a75d3.jpg

Upraveno uživatelem RichVa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...