bigpoint Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Koupil jsem P406 HDI Combi, chtel jsem vymenit gumicku v levem steraci, bohuzel ta co jsem mel byla kratka. Take sterac nejde zvednout, cili raminko me neslo sundat, jak na to? Kde sehnat nejaky kvalitni gumicky, v Peugeot prodavaji cela raminka, za jedno chteji 600. Nebo nejaka jina kvalitni raminka, nevite kde? Take zadni sterac ma hodne jetou gumicku, ale v ni je jeste jakysi ocelovy drat, kde sehnat tu? Dik! Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Sterac se nezveda, jen se prizvedne a uvolni se takova plastova packa co drzi listu na raminku sterace, lista se pak vysune do boku a tim je sundana. Gumicek maji nepreberne mnozstvi v ruznych prodejnach s autodily v ruznych cenovych hladinach, ja vetsinou kupuju par gumicek ktere se pristrihnou na potrebnou delku a nasunu je zpatky do te stare listy, nekdo meni celou listu, zalezi v jakem je stavu a jestli se ti chce menit ty gumicky samotny nebo ne. Taky zalezi kolik do toho chces investovat, gumicky vyjdou tak kolem 60-80 Kc [Editován dne 19/5/05 Ferry] Citovat
Pajda Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Obvykle jsou v prodeji jen gumičky 610 mm a to je např. pro moje auto málo. Pak se dlouhou hledá, než se najde. Citovat
bigpoint Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 Diky za odpovedi. Stejne ale presne netusim jak ten sterac u ridice sundat. Koumal jsem nad tim asi 15min, na tom obloucku, jsou takove plastove zapadky, ktere vlastni rameno sterace blokuji aby nesel sundat. Bral jsem to i docela silou a nesly od sebe, kdyby se sterac dal jako pravy zvednout, tak tam to bylo v pohode. Tady moc netusim a menit gumicky pri steraci na skle pujde pekne blbe. Citovat
Marcel Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 ja jsem mel sterace cely porezly,tak jsem je vymenil komplet. Grafitovy gumicky + raminka na predni sklo me vysly na dve stovky, pekny stribrny s nejakym napisem Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem bigpoint Diky za odpovedi. Stejne ale presne netusim jak ten sterac u ridice sundat. Koumal jsem nad tim asi 15min, na tom obloucku, jsou takove plastove zapadky, ktere vlastni rameno sterace blokuji aby nesel sundat. Bral jsem to i docela silou a nesly od sebe, kdyby se sterac dal jako pravy zvednout, tak tam to bylo v pohode. Tady moc netusim a menit gumicky pri steraci na skle pujde pekne blbe. Musi tu plastovou jak rikas zapadku vyklopit smerem nahoru o 90° , jde to fakt ztuha, neboj se ale zabrat, prinejhorsim si koupis nove ale neboj fakt to jde i bez zlomeni Citovat
Mirec123 Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 ...ak ti ramienka uz moc behaju, ze maju velku volu, to radsej kup nove ako sa trapit s gumickami. Ja som kupil podobne ako marcel, myslim dokonca ze v Baumaxe za dve stovky a som s nimi nesmierne spokojny.... Citovat
rimmer Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Marcel ja jsem mel sterace cely porezly,tak jsem je vymenil komplet. Grafitovy gumicky + raminka na predni sklo me vysly na dve stovky, pekny stribrny s nejakym napisem Myslis ty z Hypernovy s napisem tuning ? mam je taky, ale jsou docela dobre [Editován dne 20/5/05 rimmer] Citovat
Marcel Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem rimmer Myslis ty z Hypernovy s napisem tuning ? mam je taky, ale jsou docela dobre no ja je mam z Meteoru (automoto prodejna), ale maji je skoro vsude... Podle me vypadaji lip nez klasicky cerny a kupovat original, na to nemam Jo a je k tomu sada adapteru (redukci) snad na vsechny typy aut. Na zadni strane toho baleni je vzdycky seznam pro ktery auta a na jaky sklo je ten sterac urcenej, takze staci jen vybrat ty spravny ;-) Citovat
Rado Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Ja som bol spokojny s tymi striebornymi, co je na nich napisane tuning :-) Po roku som si ale kupil stierace od Boscha a to je ina kava. Sada presne na auto (treba pozret na obal, na ake auto su urcene) stoji okolo 600Sk. Kupil som ich u Forstingera. Citovat
miloge Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Hmmm, tak ty super stěrače z Hypernovy jak je tady hrooozně moc chválíte, jsou pěkně na h...o:mad: Koupil sem si 3 ks a asi po roce používání se mi u všech stěračů ulomila lamela. A že sem se k nim choval opravdu slušně, namrzlý okna sem nestíral a používám kvalitní vodu do ostřikovačů ze shellu (5 litrů stojí cca 400kč). Příště se budu držet kvality ne vzhledu. Taky přemejšlim vyměnit jenom ty gumičky, ale nepodařilo se mi nikde sehnat stejnou délku jako mam:( No ale na stěrače to naštěstí nejezdí, takže sem (happy) [Editován dne 24/5/05 miloge] [Editován dne 24/5/05 miloge] Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem miloge Hmmm, tak ty super stěrače z Hypernovy jak je tady hrooozně moc chválíte, jsou těkně na h...o:mad: Koupil sem si 3 ks a asi po roce používání se mi u všech stěračů ulomila lamela. A že sem se k nim choval opravdu slušně, namrzlý okna sem nestíral a používám kvalitní vodu do ostřikovačů ze shellu (5 litrů stojí cca 400kč). Příště se budu držet kvality ne vzhledu. Taky přemejšlim vyměnit jenom ty gumičky, ale nepodařilo se mi nikde sehnat stejnou délku jako mam:( No ale na stěrače to naštěstí nejezdí, takže sem (happy) Priste misto vody za 400 kup poradny sterace Citovat
Rebik Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 To má fakt logiku, mít auto za dvě kila a šetřit na stěračích pět stovek, to by sé fakt styděl tady napsat, gumičky jak na stodvácu.... Citovat
Petr0604 Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Vyzkoušejte stěrače od BOSCHE.Sou to jen takové gumové lišty.Jmenuje se to AEROTWIN.Je to novinka tuším od dubna (jsou s redukcí,tzn.nemusíte měnit celá ramena stěračů jako dřív),sady na různá auta.Cena MOO vč.DPH asi 800-1000Kč.A jsou tišší,dobře vypadají a ani při 150km/h neposkakují......... Citovat
vlp Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem Petr0604 Vyzkoušejte stěrače od BOSCHE.Sou to jen takové gumové lišty.Jmenuje se to AEROTWIN.Je to novinka tuším od dubna (jsou s redukcí,tzn.nemusíte měnit celá ramena stěračů jako dřív),sady na různá auta.Cena MOO vč.DPH asi 800-1000Kč.A jsou tišší,dobře vypadají a ani při 150km/h neposkakují......... ja ich testujem uz od zimy a som spokojny, uvidime kolko vydrzia....:papa Citovat
-=Michal=- Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Bachaaaaaaa !!!! Nekupujte hlavně silikonový gumičky !!! Naletěl jsem na takový pěkně vypadající tmavěmodrý u pumpy. Vypadalo to značkově a cena byla asi 300 KČ. Jak jsem to tam nasadil, tak to začlo šíleně pískat a nepřestalo ani po 5tym dešti, tak jsem to sundal a dal za 200 KČ grafitový z OBI. Paráda, krásně tiché a bez šmouh. S těma silikonama nebylo v autě slyšet jedinýho slova jak to pískalo. Úplná Dolly Citovat
DjBoom Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 No myslim že na pežoty sou nejlepší stěrače Valeo. Sem s nima už 4 roky spokojenej a Aerotwin už dělaj taky třeba na 306. Jenom mě se to netýká :D T16 má úúúplně jiný stěrače Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Napsán autorem DjBoom No myslim že na pežoty sou nejlepší stěrače Valeo. Sem s nima už 4 roky spokojenej a Aerotwin už dělaj taky třeba na 306. Jenom mě se to netýká :D T16 má úúúplně jiný stěrače Na kolik tak odhadem přijde ten Aerotwin ? To bude asi hodně mastný co ? Citovat
gvg Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Hoj, můžete sem hodit nějakej link na prodejce AeroTwinů na 306?? Mé SWF již dosloužily a pouze patlají.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.