Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pouzival som tekuty stierac od znacky cinol v spreji. bol perfektny a vydrzal dlho.. potom som zohnal len polsku K2.. vyzeralo to ako ploskacka a tiez je perfektny.. stierace idu po naneseni uplne lahko po skle ako keby nemali ziadny odpor..

kamarat to pouzival na BMW a nakoniec mu zaoxidoval motorcek stieracov lebo ho nepouzival :D

Odesláno

Jak to tak vypadá, tak deště se zítra dočkáme. Jen doufám že nebude pršet hned od rána abych si stačil koupit ten sheron a pěkně to tam napatlat:D Doufám že že s tím budu mít také pozitivní zkušenosti jak tu mnozí píšou.

Odesláno

Tak jsem to asi blbe namatlal dela mi to kulicky vody takze sterace chte nechte musim pouzivat :( Cucim na stojici auto pockam az to uschne jdu matlat znova. :D a budu zase cekat na dest. :papa

Odesláno
Tak jsem to asi blbe namatlal dela mi to kulicky vody takze sterace chte nechte musim pouzivat :( Cucim na stojici auto pockam az to uschne jdu matlat znova. :D a budu zase cekat na dest. :papa

Malo by to tak byť, robia sa guličky vody a tie potom náporom vetra odletujú.

Odesláno

gronholmm: V patek prselo asi 30sekund na stodulkach :D

No takhle to reknu kulicky vody to dela i kdyz pouzivam sheron do ostrikovacu s rain-off. Musim zkusit za jizdy takhle tezko soudit.

V nejhorsim to namatlam zevnitr a budu prskat na okno :)

Odesláno

Nad Milovice vidím mrak, ale u nás nic :D

PS: Mám na sklech napatláno od \"želvy\" ;) Asi pojedu do Milovic, abych to vyzkoušel :D

[upravil dne 28/5/12 14:20 od MilanF1]

Odesláno

Též používám tzv. nano stěrače od express coloru a víc než spokojenost.Na skle to vydrží s přehledem rok i víc.Přesně jak píše Lihous výše.Cena 199,-.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...