robozv Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Aj keď sa blíži moja kauza s poisťovňou Wustenrot dúfam ku koncu mam nutkanie napísať moju skúsenosť s touto fajn poisťovňou: V marci sa mi na dovolenke stala nepríjemnosť keď mi jeden fajn chlapík v podnapitom stave načal auto a bola z toho poistná udalosť. Spísali sme protokol a proces sa začal. Bol som na poisťovni kde sme spísali Oznámenie poškodeného o poistnej udalosti, ofotili sme technický preukaz, občiansky preukaz, správu o nehode a dostal som kontakt na chlapíka čo robí obhliadky. Dohodol som si stretnutie a dostal som protokol „Zápis o poškodení vozidla k škodovej udalosti“. Išiel som do Peugeotu auto mi opravili a vystavili faktúru Taktiež mi prijímací technik poradil čo mam spraviť aby sa to urýchlilo/poslal mi všetky doklady spolu s fotodokumentáciou na mail aby som to poslal mailom na poisťovňu pre rýchlejšie vybavenie a poslal som to aj poštou. Čiže poslal som na poisťovňu sprievodný list a Prílohy: Správa o nehode, Oznámenie poškodeného o poistnej udalosti, Zápis o poškodení vozidla k škodovej udalosti, Kalkulácia opravy, Faktúra, Pokladničný doklad,+ z pobočky poslali ofotený technicak, občiansky a Oznámenie poškodeného o poistnej udalosti. To všetko 4.5.2012. A teraz: 28.4. som sa telefonicky pripomenul na poisťovňu telefonicky v akom stave je moja poistná udalosť babenka mi povedala že to preverí a že keď mi do pondelka nezavolajú tak sa mam pripomenúť, babenka mi v pondelok 7.5.2012 ozvala a povedala mi že vec už ma likvidačný technik a v stredu 9.5.2012 mi posielajú poštou písomné vyrozumenie o škodovej udalosti. OK štvrtok nič, piatok nič, pondelok nič, utorok nič, v stredu 16.5.2012 telefonujem fikane že v akom štádiu je moja vec druha babenka podľa čísla údajne kukla na to a vraví mi že mi chyba ešte kopia vodičského preukazu že keď ju pošlem tak vec sa posunie likvidátorovi. Ja jej vravím že minulý týždeň vi babenka vravela že už mi vyrozumenie posielajú. Ostalo ticho a že či viem meno kto mi to vravel ja hovorím že meno neviem a babenka „tak potom že čo chcem“ ostal som bez slov ja a vymenili sme si názor na tuto vec. Poslal som im ofotený vodičák a teraz čakám že čo sa bude diať. Je to normálne že takto jednajú s ľuďmi? Nikde som nenašiel že čo všetko ma byt v dokumentácií o škodovej udalosti. Keď si človek nezavolá tak na neho serú ako na placatý kameň je to normálne? Už ma to začína rozčuľovať lebo keď nezaplatí človek na čas tak mu už doma klope exekútor a oni na všetko kašľu. Ma niekto skúsenosť s poisťovňou wustenrot? Citovat
koblih69 Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Měl jsem podobný problém s Českou pojišťovnou napsal jsem generálnímu řediteli a najednou se všechno našlo a peníze byly za 5 dnů na účtu ( předtím 3 měsíce obstrukcí ) rozepisovat se nebudu, odměnil jsem je zrušením všech pojistek Citovat
Agrafik Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Proto se vždy na konci hovoru ptám znovu na jméno dotyčného a píšu si k tomu i přesný čas. Bohužel. Většinou hovory nahrávají. Citovat
robozv Odesláno 19. květen 2012 Autor Odesláno 19. květen 2012 Meno by som si zapisal ale bol som na ceste z prace teraz uz som do sprievodneho listu napisal aj meno babenky s ktorou som sa rozpraval Citovat
skuci Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 nevim jak na Slovenku ale v ČR pojišťovnu Wüstenrot spolu s pojišťovnami Direct, Triglav, Slavia apod. nebrat... sice je fajn že cena je příznivá ale při jakémkoliv jednání je to jak s blbcema... ale teď o nemusí být je pojistné události. Já když třeba za klienty něco řešim s pojišťovnou tak to dělám tak, že jednak si poznamenám jméno, kdo mi to řekl a jakmile položim telefon, volám do pojišťovny znova s tim dotazem znova, většinou se dovolám někomu jinému, což je dobrý a informaci si ověřim. Už několikrát se mi stalo, že sem se dozvěděl úplně odlišné informace... Citovat
robozv Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 Takže dnešná skúsenosť: volám do poisťovne že v akom stave je moja škodová udalosť. Babenka hľadá a vraví že včera dostali ďalšiu chýbajúcu dokumentáciu „ofotený vodičák“ a vraví že sa mam o 10 dni informovať! Ja jej na to že som začiatkom apríla poslal aj mailom dokumentáciu likvidátorovi ona vraví že kontakt na likvidátorov nedávajú a že skade mam na neho kontakt ja jaj vravím že kontakt mam a poslal som mu mail /kontakt mi dali v servise pre rýchlejšie vybavenie/ babenka bola prekvapená, vravela že si to zisti a zajtra do 17:00 mi zavolá späť. Ešte jedna poznámka: snažil som sa dovolať do poisťovne s môjho mobilu a asi 10 min nič iba to zvonilo skúšal som volať viackrát za sebou a nič. Napadlo ma zavolať zo ženinho a hneď sa mi ozvala babenka je to normálne? Dúfam že si nenamýšľam že mi nejak naschvál nedvíhajú telefón? Vie niekto koľko má trvať vybavenie škodovej udalosti? Citovat
robozv Odesláno 23. květen 2012 Autor Odesláno 23. květen 2012 Dnes som mal zázračný telefonát že včera uzatvorili a odoslali mi vyrozumenie o vybavení škodovej udalosti takže čakám kedy dôjde:mrk Citovat
gedu Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 a tiež podobne na tom je i Kooperativa, bohužiaľ Citovat
ozzy1 Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 robozv,víš jak se to říká,, když ptáčka lapají......, a takto to je.Udělej to jako koblih 69. Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 do mě minulej čtvrtek nacouvala ženská,praskl přední nárazník v pondělí to nafotil mobilní technik a dnes mi volali z český pojištovny,že to uzavřeli a posílají mi peníze na účet,takovou rychlost jsem nečekal!:super Citovat
Vítek1 Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 tak ja to mam ted u ČPP tyden musim pochvalit to internetove rozhrani pres ktere clovek vidi co se deje uz me to ocenuji a udajne do konce tydne bych mel vedet castku Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 u mě fakt rychlost ,ale kamarádovi to před rokem likvidovali 2 měsíce a to jim donesl protokol od PČR....asi jak kdy a jakou škodu... Vítek má nabídka platí,že bych vzal tvý auto ,kdyby ti za něj v aukci nabídli 10000Kč tak se ozvi a dohodnem se;) [upravil dne 23/5/12 21:56 od Charlie 1] Citovat
skuci Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 jako já měl pojištěno u Generali a tam sem po havárii a po nafocení a hned sem jim poslal veškerý věci. Za 4 dny sem měl prachy na účtu takže ono to je i jinde fungující ale je to o tom že je potřeba je uhánět každej druhej den a buzerovat.... Citovat
gronholmm Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 skuci: taky ne, kolikrát mi to pán ráno nahlásí, odjede na prohlídku, odpoledne mi přijde prohlídka, udělám rozpočet a vyplácím, druhý den volám že je hotovo. Jenže pak máš pojistnou událost kde je třeba A****112 a 2dny nic neuděláš protože se s tím sereš neskutečně Citovat
robozv Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 takze skusenosti su rozne. Tato skusenost je moja prva takze clovek sa uci a na buduce budem vediet ako postupovat a ze treba ich popohnavat. Aj tak nechapem preco to zdrzuju ked peniaze musia preplatit tak ci tak. Citovat
robozv Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 prave teraz sms peniazky na ucte. ze aka rychlost ked sa chce:o Citovat
AnotherOne Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Už je síce po funuse, ale na vybavenie škodovej udalosti majú mesiac po doručení všetkých podkladov. Doručenie emailom je nepreukázateľné a kľudne ho môžu odignorovať. Takže všetko treba posielať aj klasickou poštou a doporučene. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.