Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Manželka mívala starý Samsung, růžový, ale neuměl profily - tiché zvonění, a hlasitý hovor se zapínal složitě.

Tak jsme za body koupili NOKIA C5-03. Takový krám jsem ještě neviděl - velmi složité ovládání a je nespolehlivý.

Dejte prosím nějaké návrhy na dámský telefon. Požadované vlastnosti:

- možnost ztišení zvonění při jednání

- snadné přepnutí na hlasitý poslech během hovoru

A aby proboha aspoň fungoval, a ne jako ten zgarb od Nokie.

Případně jednoduše napište, jaký mobil mají Vaše partnerky a zda jsou s ním spokojeny.

Díky předem za odpovědi.

Odesláno

Eric - Elm. Pohodovej, konektivní, lokalizační... ale pořád klasickej telefon. V případě probíhajícího hovoru je okamžitě přístupné tlačítiko na repro, ztišení při zvonění se provede tlačítkem pro stažení hlasitosti na boku, \"trvalé\" ztišení je rovněž jednou klávesou (teď nevím kterou). Spolehlivej, vydrží, ve firmě je máme a nikdo nemá jediný problém.

Odesláno

Když to bude těžký.Chceš dotykáč?Jakej OS? Atd... Dostaneš asi mraky tipů a stejně si budeš muset vybrat sám.(respektive manželka)

Ale za mě teda třeba SE XPERIA..

Odesláno

Dcera ma Nokiu C3. Nechcela dotykac. Je s nim celkom spokojma iba povrch je dost citlivy na skrabance. Fotak staci na standard (sony erricson mava lepsi). Pochvaluje si klavesnicu, SMS sa pisu super.

Odesláno

Mel jsem nokii C3, jen ne ruzovou a vetsi kram jsem v zivote nevidel.... taky jsem to \"koupil\" za body a druhy den jsem to vracel, protoze se s tim nedalo delat...

Rozhodne bych nekoukal po tech polochytrych Nokiich se symbianem ci bez chytreho systemu typy C3 a podobne... To je opravdova hruza...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...