Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa: Kolik km ujedete měsíčně?

Anketa: Kolik km ujedete měsíčně?  

1. 1. Anketa: Kolik km ujedete měsíčně?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem teda jako první hlasoval, najedu kolem 8 ooo km měsíčně a do obou vozů leju naftu ( to zdražení nafty během loňského roku mi pěkně větrá peněženku):mad::mad::mad::mad::mad:

Odesláno

heh, to sem asi jedinej kdo najede do 500 :D po praglu se mi to nevyplati, 30 min x 45 min sockou, a jeste tam jezdi samy pekny zensky a prectu si i knizku - takze je to ohromne vyhodne ... ksakru tak proc mam auto ? :)

Odesláno

Co možná nejmíň, když nemusím a není potřeba, do auta nelezu, nebaví mě to. I tak to bohužel dá za rok tak 20tis km, tzn. cca 1500km měsíčně. Nafta.

Odesláno

mesicne nereknu, zalezi na rocnim obdobi, v zime taky treba dva mesice 406ka nevyjede, ale rocne tak 10000km :D Jinak palivo LPG ;)

Jinak z evidence pohonnych hmot, ktera je vedena od koupeni koncem kvetna 2001 najela 406ka cca 48 000km a v penezich to bylo necelych 50 000 Kc :D ( presny cisla nemam zrovna po ruce :D ) prumerna spotreba 9.5l/100km LPG

[Editován dne 17/5/05 Ferry]

Odesláno

Průměrně kolem 4,5 tis.km/měs., benzín, spotřeba cca 8,5 l/100 km a jezdím strašně rád :D.

Odesláno
Napsán autorem z3rg

heh, to sem asi jedinej kdo najede do 500 :D po praglu se mi to nevyplati, 30 min x 45 min sockou, a jeste tam jezdi samy pekny zensky a prectu si i knizku - takze je to ohromne vyhodne ... ksakru tak proc mam auto ? :)

aby si mohl byt v klubu, neee :D

Odesláno

Najedu tak těch 1500km.. Do práce to sice nemám nejdál, ale denodenně se to nasbírá. Jezdím na naftu.. výhody/nevýhody nafta vs. benzín zatím neřeším.. jezdím tím co mám :):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...