Medvěd Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Včera večer jsem se rozhodl vrátit předčasně z víkendu. Když jsem dnes ráno přišel k autu, přivítala mně za stěračem tato vizitka [upravil dne 30/4/12 21:21 od Ferry] Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 No a pokračování je zde [upravil dne 30/4/2012 20:10 od Medvěd] Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 Stál jsem normálně zaparkován šikmo v řadě a pán zřejmě při vycouvávání příliš brzo vzal rejd. Každopádně ta vizitka ho šlechtí, jinak bych si toho všiml třeba až za měsíc a přemýšlel bych, kde se to mohlo stát. Citovat
krtek 2 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 u nas hrozi dost mastna pokuta pokial dotycny utecie a nekontaktuje poskkodeneho(samozrejme ak mu na to pridu),nestoji mu to za tie trable aj tak to pojde s poistky,ale za mna sa zachoval Citovat
Ferry Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 no uz jsem se lekl, ze jsi se stal ucastnikem neceho vetsiho a auto je rozstreleny, tohle je takovej mestskej lisej, sice to nas..e, ale aspon, ze nechal vizitku. Kdybys chtel, svetel mam dost, zbytek rozlestit, no a nebo si to teda nechat opravit na ucet pana (spis bych asi volil opravu rozpoctem, myslim, ze by z toho mohlo byt vcelku pekne prilepseni rozpoctu) Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 jj, rozpočet a ještě zbyde nejen na super večeři [upravil dne 23/5/12 14:42 od ozzy56] Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 Přiznám se, že mně to snad ani nenaštvalo - ne, že bych křepčil radostí, to zas ne, ale příjemně mně překvapila právě ta vizitka. Jinak auto má na sobě podobných šrámů tolik, že bych si tohohle bez oné vizitky opravdu hned tak nevšiml. Každopádně to budu řešit rozpočtem, uvidíme, jak se pojišťovna pochlapí. Citovat
krtek 2 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 ja som rozpoctom usetril nejakych 20 euri este na fave potesilo:) Citovat
Marcel00 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 myslim ze pan sa zachoval velice slusne a patri mu za to velka pochvala. veci sa proste stavaju ale za takyto akt mu prinalezi ucta. bodaj by takychto ludi bolo co najviacej. inak Medved, zhanal si nejaku pracu tusim, co tak sa ho popytat na nieco v jeho firme? za pokus to stoji a myslism ze by si sa uz mohol nejako usadit a robit nieco tak pohodovo mimochodom neviem ci pana XY z vizitky (zamerne som napisal XY ide o pana ...) ale nejakeho toho cloviecika z vedenia softipu poznam osobne [upravil dne 30/4/12 21:24 od Marcel00] Citovat
mitch.mb Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 Tak to mě se také stalo něco podobného auto zaparkované za obrubníkem ostrůvku a i přes to mi to nějaký magor na pravým zadním rohu odřel, protože to vzal přes ostrůvek. Já si toho všiml až později takže jsem byl akorát nasranej ale mohlo se to stát kdekoliv. Až o pár dní později když jsme šly od auta nás zastavil pán se psem že ví kdo nám to udělal. Ukázal mi který auto tak jsem šel na PČR to nahlásit ať si sráč užije, ale co v dnešní době svědek nic neznamená. Viník prý kategoricky popírá že by to udělal. Že na autě nic nemá a že to odkládaj. Policajtovi povídám já kdybych někomu vědomě poškodil auto tak si svý auto dám do takového stavu aby to na něm nebylo poznat. A pak ještě mu povídám že teda svědek asi nic neznamená :c) I tak to prostě odložily :c) Dneska svět nahrává obyčejným grázlům :c) Citovat
John Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Kdyby se všichni chovali takhle alespoň to by bylo hned veselejší.... Citovat
paul jane Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Medo bud rad ze ti tam tu kontakt dali, me slecna vzala 206kou pri parkovani, mou 406ku tera stala normalne zaparkovana a mam dvere, zrcatko a zadni bok orvanmej . Kdyz bych se nahodou nekoukal z okna co tam vyvadi tak by normalne ujela a delala jako nic. A pak se divala jako blazen ze prej jen ohnula zrcatko. Pak ti rekne ze na to to nejezdi tak co bych vice k tomu dodaval osobne jsem mel chut ji zamordovat. Snad jak tvem i v ostanich pripadch to dopadne dobre a pojistovna to vse uhradi. Citovat
MatrixChose Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Právěže na těhlech ťukánkách se dá vydělat vcelku dost. Jak píšeš, auto má šrámů víc, takže tohle je jenom na přilepšenou tvý kapsy Citovat
Barney Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Ten člověk je frajer když se přizná .. většina by prostě odjela.. Citovat
švejk Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 jooo, mamka ma takhle vcelku kvalitne prohnutej blatnik a luxusne obranej lak osobne teda vubec nemam tuseni jak se to nekomu takhle brutalne mohlo povezt, ale co uz. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Tak mě se stalo to samé..Před pul rokem sem přišel k autu a mě sem také lísteček za oknem.Odnesl to celej blatník.A když mi soused říkal co to bylo za šlupu tak sem rovnou volal na číslo na papírku.ještě že se najdou slušní lidé Citovat
Ricardo9999 Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 ahoj pani. Aj mne sa to stalo, akurat nie na 406 co mam ale na mojom pracovnom aute. a tiez som nasiel za stieracom papier z cislom takze vsetko ok a opravene na naklady poistovne, akurat tyzden bez auta, a do prace som musel jazdit peugeotom Citovat
gronholmm Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 medvědova 406 a její hrdý majitel Sorry méďo, mě se ta fotka líbila :papa Citovat
pipistrel Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 ricardo9999 a preco si parkoval mimo ciar? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.