Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, koupil jsem si Peugeota 807 a u ovaldačů náklonu světel a zapínání ESP je ještě jedno kolíbkové tlačítko ON/OFF. Nikde v návodu jsem nenašel co to je. Máte ho také někdo? Při zapnutí to nic viditelného nědělá, nic nesvítí atd...

Díky za zprávu

Návštěvník
Odesláno

To je určitě dodělávka, kluci tady dodělávaj vypínač na předehřev motoru například.

Odesláno

Jestli jsou tam pozice ON/OFF, tak.... Nemůže to být třeba automatické zamykání dveří, nebo vypnutí proudu do zásuvek v autě (kamarád to na 206ce má, koupil to tak) ?

Chce to spíše prolézt auto, kam od toho vedou kablíky, třeba je najdeš ukončené někde na půl cesty kdo ví kam, tak je zaizoluješ a tlačítko neřešíš... :)

Odesláno

Alebo spinac na saharu :-D alebo,alebo alebo... ja ked som kupik zlate, som zistil,ze nejaky mudrc natiahol neco jak paralizer na riadiacu paku(je z kovu) :-D dobry napad proti kradezi :D

Odesláno

nebo vypinac na pridavne topeni, tech moznosti na co ten vypinac muze byt, je hafo, vcetne te, ze je tam na ho..no :D

Odesláno

Ja mám tiež to isté na C8,zapína sa ním nezávislé kúrenie.Ja mám Eberspächer s DO a programovateľným časovačom.Tlačitkom môžeš zapnúť kúrenie z kabíny bez DO.

Odesláno
Vypnuti airbagu spolujezdce?
To nebude. Jedna to bývá označeno a jednak to bývá úplně jinde a jinak.

Já myslím, že to bude odhození přídavných nádrží.

Odesláno

No tak vono by stačilo místo fabulování kouknout na to kam dráty vedou a bylo by jasno. Někde se holt napojují na kabelový svazek nebou svorku a ty mají svoje číslo a podle něj je to snadno dohledatelné ;)

Podle mě je to automatické sklopení sedačky spolujezdkyně.

Odesláno

Urcite to bude autopilot na prejazd kryzovatkou, staci zapnut, sliapnut na plyn a zavriet oci ... Na statistike nam profak vysvetloval ze zo statistickeho hladiska je prejazd krizovatkou na maximalnu rychlost najbezpecnajsi lebo si v nej najkratsi cas a preto je aj riziko zrazky najmensie

[upravil dne 6.5.2012 08:31 od ivanh]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...