rimmer Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 Původně zaslal: lampa az to nekdo budete mi prosim stazeno, dejte mi vedet a ja to nekde vystavim pres http. limit serveru je nastaven na jednoho uzivatele na konexi, takze trefit se tam kdyz tam nekdo neni je problematicke kuci mate to nekdo ? me to odeslo i s diskem, nemel jsem to an CD, mate to jeste nekdo, od koho by se to dalo stahnout prosim ? dekujiiiii docela by se hodilo Citovat
Péťa Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 Původně zaslal: rimmer kuci mate to nekdo ? me to odeslo i s diskem, nemel jsem to an CD, mate to jeste nekdo, od koho by se to dalo stahnout prosim ? dekujiiiii docela by se hodilo Ahoj, vystavovat to nebudu (nez bych to protlacil do internetu, tak bych zesedivel), ale muzu Ti to vypalit a poslat. Jestli chces. Dorazilo by to az po novem roce, zalezi, jak na to spechas... Citovat
lastivkaa Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Dik za moznost stiahnut islo to sice 4 hod. ale je to doma Citovat
Freedy Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Lastivkaa chci se zeptat, šlo se ti normálně připojit, po mně to chce hned jméno a heslo a když zkoušim peugeot tak to nebere? co dělám blbě? Díky:papa Citovat
lastivkaa Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Islo to normalne rano o 9oo hod poobede to us chcelo heslo asi je to nastavena na jedneho ucastnika normalne som vpisal : ftp://peugeot:peugeot@freewebtown.com treba to skusat v pondelok to hodim k sebe na ftp tak ho potom napisem Citovat
uf0n Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Dakujem aj ja Stiahnute bez sebemensich problemov, pripajal som sa cez total comander, pytalo len heslo (peugeot funguje) a rychlost 45-60kB/s este raz dik Citovat
Parc Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 ach jo... skleroza je hrozna vec... stiahol som cely katalog a zabudol pozriet cislo..... mozete ho prosimvas niekto hodit sem alebo aspon do schranky? diiik Citovat
Parc Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 seriove k prvemu cd :-)... je tam jeden textak v ktorom to tusim je :-))) Citovat
Parc Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 xixixi vies aky je problem sa tam pripojit??? urcite kazdy kto uz stiahol katalog ma k nemu aj seriove cislo... a to cislo potrebujem lebo som ho zabudol stiahnut... je to len jedno cislo a da sa napisat.... :-)... ale dik za ochotu :-) Citovat
lastivkaa Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 nerozumiem nenasiel som ziadne cislo skor ti chyba nejaka DLL zajtra na to pozriem este raz instalacky mam v praci Citovat
dussancz Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Neměl byste prosím pěkně náhodou někdo CD2 kde jsou díly na 309ku??? [upravil dne 21/7/06 dussancz] Citovat
argoo Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 stiahol som to, vyskusam rozbalit a mrknut do toho, co tam je, schemy tam ale urcite nebudu... Citovat
Kurt Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Původně zaslal: argoo stiahol som to, vyskusam rozbalit a mrknut do toho, co tam je, schemy tam ale urcite nebudu... Nie, naozaj nebudu. Ale budu tu: http://peugeot.mainspot.net/wiring_diagram.shtml Citovat
habitat3 Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 tak co mate to nikdo..??Hodte to treba na rapida..nebo jine ftp Citovat
habitat3 Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 mam to stazeny kdo chce necht mi napise mial a ja to nekam upnu.. Citovat
Durexpepo Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 nema to uz niekto stiahnute?? ak hej nemohol by to ubloadnut na rapidshare ??adresa je tam : www.Rapidshare.de Citovat
argoo Odesláno 24. červenec 2006 Odesláno 24. červenec 2006 pre Kurta: dakujem za tip, ale na stranke nie su motory HDI, len starsie, mam 2,0HDI, 2001 a take neviem najst... Citovat
Lordmajkl Odesláno 24. červenec 2006 Odesláno 24. červenec 2006 mám cd 2 komplet ( 19xrar soubor ) ale cd 1 jsem tam nasel pouze 1 rar soubor:myslim Má to tak být???chce to po mě při rozbalování další soubory ale ty jsem tam nenašel... Citovat
bedo Odesláno 24. červenec 2006 Odesláno 24. červenec 2006 cafte .. potreboval by som CD 1 ... nema to nikto na rychlejsom serveri?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.