davidekcz Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 To je normálně týrání, já se snad k moři už nikdy nedostanu a poslední roky léto v ČR stojí za hov...Letos jsem se venku ještě nekoupala a předpokládám, že z toho ani nic už nebude . Já se v Čr venku nekoupal už asi 15 let a asi už nikdy nebudu, buď moře nebo aquapark [upravil dne 9/9/14 17:39 od davidekcz] Citovat
koblih69 Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 No jo, ale to jsi ještě neměl Vlastní Názor, teď už to může být úplně jinak Citovat
oddie Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 Nechápu, co máte proti koupání u nás, spousta míst je naprosto v pohodě. Citovat
marko306 Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 Aluška, ja som bol na prvej na dovolenke s rodičmi keď som mal asi 8 alebo 9 rokov. Potom som sa dostal na dovolenku už so svojou rodinkou o 20 rokov neskôr v roku 2010. O 4 roky (tento rok) sme sa dostali na našu druhú dovolenku a zároveň prvú pri mori. Či sa nám podarí ísť aj na rok, na nejakú dovolenku, netušíme. Citovat
Aluška Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 Letos dostala přednost 206 a rozvody. V Chorvatsku jsem ještě nikdy nebyla a láká mě to tam, i když mám trochu strach, abych nebyla po plážích a relativním klidu od Čechů na Zakyntosu, Krétě a Mallorce, zklamaná.... Navíc jsem se zařekla, že nevlezu do letadla , už \'\'odolávám\'\' 6let... Já jsem letos plavky vyzkoušela přesně 1x, v hotelovým bazénu a ve vířivce . Taky moc přírodní koupání nemusím, nemám ráda, když nevidím pod nohy, kam šlapu U nás poslední dovolená v roce 2007 Ani na svatební cestě jsme ještě nebyli [upravil dne 9/9/14 20:18 od Aluška] Citovat
Aluška Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 Šmarjááááá Radek to zas zabil Nějak do té vody vlízt musím, ne? Citovat
marko306 Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 Však skoč a nemusíš nijak do vody po dne vkročiť. Ak sa dačo o teba obtre, tak ti bude jedno pri úteku kam šlapeš Citovat
koblih69 Odesláno 9. září 2014 Odesláno 9. září 2014 No v Chorvatsku sice uvidíš kam šlapeš a ještě v dalších 10ti metrech až na dno, ale pohodlný vstup moc nečekej Cenově je to úměrný tomu co chceš, vybere si asi každý. Když jezdíme ve 3 tak ve středu si řekneme, že by to příští týden šlo a najdeme nějaký last-minute a pátek jedeme. Většinou se pohybujeme mezi 7,5 - 8,5 tis. (když to nešlo tak jsem za tyhle peníze vzal raději Itálii) + cesta. A jídlo potřebuješ i tady... Citovat
MotoMoto Odesláno 12. září 2014 Odesláno 12. září 2014 Koblihu, to jako ubytování jen pro jednoho a nebo pro všechny? Já myslel, že jsi tu někde psal, že jezdíš na blint a něco si seženeš na místě? Citovat
elton Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Tak máme rok 2015 a kdo jede do Hr, kam a kdy? My jedem v červenci do Bašky na Krku. Citovat
oddie Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Jestli pojedu, tak mimo sezónu, takže v červnu a v září. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 My 9.8.jako obvykle na 14 dní na Pelješac.Už po čtvrté na stejné místo, nikde ani človíček, klídek a ticho. Citovat
OK406 Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 Uvidím, zdali mi to letos vyjde . Pokud ano, tak Makarská riviera . Citovat
John Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 Na 99% opět Podgora a kdy asi konec srpna začátek září. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 no my letos rozhodne jedem, i kdyby na benzin nebylo..... tak je tam dotlacim , idelane asi hned po hlavni sezone, at tam neni tolik magoru letos asi nekam vys kvuli Valce abych to stihnul za noc projet. Idealne odjezd v 17 z Prahy, a nekdy k ranu byt asi nekde u Vodice nebo tak.... letos holt vesnicku pod Makarskou, nebo krasne Slano ozelime. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. únor 2015 Odesláno 11. únor 2015 Tak Ty máš ještě výhodu, že malá je malá a nemusí do školy. Užij si to dokud to jde. Také jsme jezdívali po sezóně, nejsou taková vedra a je vše levnější. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. únor 2015 Odesláno 12. únor 2015 a hlavne je tam malo turistu. Malo cechu a malo rusaku a taky je to levnejsi jak pises. No budu to praktikovat i kdyz bude chodit do skoly, se toho tak moc nestane a a dozene to a bude mit delsi prazdniny Citovat
Klema307 Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 (upraveno) Letos to asi zase zkusím v Chorvatsku, i když jsem se zařekl, že tam nepojedu. Dva roky po sobě jsme byli v Řecku nahoře Chalkidiki (druhý prst) a nedá se to s Chorvatskem srovnat. Ať už ceny nebo lidi. Do HR jsme jezdívali léta na makarskou do Bašky Vody, ale poslední roky mají strašně vyšponované ceny. A těch lidí. Večer se tam člověk prodírá davem lidí.V Řecku je to úplně o něčem jiném, všichni jsou v pohodě, vysmátí, přátelští. A ta nádherná příroda a hlavně nejsou narvané pláže . Každý den na jiné pláži. Můžu jen doporučit. Samozřejmě s vlastním autem, aby si to člověk mohl všechno projet. Cesta do GR přes SK,HU,SRB, MAK. Až téměř do Makedonie skvělé dálnice. A v Makedonii občas dálnice, občas okreska. Hodně je teď opravují, ale pořád jsou lepší než u nás. Upraveno 13. únor 2015 uživatelem Klema307 Citovat
222johny222 Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 Já jedu jedině do Igrane,cca poslední týden v červenci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.