Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
To je normálně týrání, já se snad k moři už nikdy nedostanu a poslední roky léto v ČR stojí za hov...Letos jsem se venku ještě nekoupala a předpokládám, že z toho ani nic už nebude :myslim.

Já se v Čr venku nekoupal už asi 15 let a asi už nikdy nebudu, buď moře nebo aquapark

[upravil dne 9/9/14 17:39 od davidekcz]

Odesláno

Aluška, ja som bol na prvej na dovolenke s rodičmi keď som mal asi 8 alebo 9 rokov. Potom som sa dostal na dovolenku už so svojou rodinkou o 20 rokov neskôr v roku 2010. O 4 roky (tento rok) sme sa dostali na našu druhú dovolenku a zároveň prvú pri mori. Či sa nám podarí ísť aj na rok, na nejakú dovolenku, netušíme.

Odesláno

Letos dostala přednost 206 a rozvody.

V Chorvatsku jsem ještě nikdy nebyla a láká mě to tam, i když mám trochu strach, abych nebyla po plážích a relativním klidu od Čechů na Zakyntosu, Krétě a Mallorce, zklamaná....

Navíc jsem se zařekla, že nevlezu do letadla :D, už \'\'odolávám\'\' 6let...

Já jsem letos plavky vyzkoušela přesně 1x, v hotelovým bazénu a ve vířivce :aut .

Taky moc přírodní koupání nemusím, nemám ráda, když nevidím pod nohy, kam šlapu :mad:

U nás poslední dovolená v roce 2007 :(

Ani na svatební cestě jsme ještě nebyli :nevim

[upravil dne 9/9/14 20:18 od Aluška]

Odesláno

No v Chorvatsku sice uvidíš kam šlapeš a ještě v dalších 10ti metrech až na dno, ale pohodlný vstup moc nečekej ;) Cenově je to úměrný tomu co chceš, vybere si asi každý. Když jezdíme ve 3 tak ve středu si řekneme, že by to příští týden šlo a najdeme nějaký last-minute a pátek jedeme. Většinou se pohybujeme mezi 7,5 - 8,5 tis. (když to nešlo tak jsem za tyhle peníze vzal raději Itálii) + cesta. A jídlo potřebuješ i tady... ;)

Odesláno

Koblihu, to jako ubytování jen pro jednoho a nebo pro všechny?

Já myslel, že jsi tu někde psal, že jezdíš na blint a něco si seženeš na místě?

• O 4 měsíce později...
Odesláno

My 9.8.jako obvykle na 14 dní na Pelješac.Už po čtvrté na stejné místo, nikde ani človíček, klídek a ticho.

• O 2 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

no my letos rozhodne jedem, i kdyby na benzin nebylo..... tak je tam dotlacim :D, idelane asi hned po hlavni sezone, at tam neni tolik magoru :D

letos asi nekam vys kvuli Valce abych to stihnul za noc projet. Idealne odjezd v 17 z Prahy, a nekdy k ranu byt asi nekde  u Vodice nebo tak.... letos holt vesnicku pod Makarskou, nebo krasne Slano ozelime.

Odesláno

Tak Ty máš ještě výhodu, že malá je malá a nemusí do školy. Užij si to dokud to jde. Také jsme jezdívali po sezóně, nejsou taková vedra a je vše levnější.

Guest Scratch
Odesláno

a hlavne je tam malo turistu. Malo cechu a malo rusaku :D

a taky je to levnejsi jak pises.

No budu to praktikovat i kdyz bude chodit do skoly, se toho tak moc nestane a a dozene to :D

a bude mit delsi prazdniny :D

Odesláno (upraveno)

Letos to asi zase zkusím v Chorvatsku, i když jsem se zařekl, že tam nepojedu. Dva roky po sobě jsme byli v Řecku nahoře Chalkidiki (druhý prst) a nedá se to s Chorvatskem srovnat. Ať už ceny nebo lidi. Do HR jsme jezdívali léta na makarskou do Bašky Vody, ale poslední roky mají strašně vyšponované ceny. A těch lidí. Večer se tam člověk prodírá davem lidí.
V Řecku je to úplně o něčem jiném, všichni jsou v pohodě, vysmátí, přátelští. A ta nádherná příroda a hlavně nejsou narvané pláže . Každý den na jiné pláži. Můžu jen doporučit. Samozřejmě s vlastním autem, aby si to člověk mohl všechno projet. Cesta do GR přes SK,HU,SRB, MAK. Až téměř do Makedonie skvělé dálnice. A v Makedonii občas dálnice, občas okreska. Hodně je teď opravují, ale pořád jsou lepší než u nás. 

Upraveno uživatelem Klema307

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...