MotoMoto Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Tak mohu doporučit booking.com (neberte to jako reklamu) ale perfektně jsem si přes ně opět zajistil nocování na Plitvičke a tak kdo potřebujete je to strašně jednoduché. A ceny 60 euro za 4lůžkový pokoj na jednu noc. Citovat
Brizan Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Já letos vezu rodinu do Drveniku, je to asi 30 km pod Makarskou. Měli by jsme jet na přelomu srpna a září. Tedy pokud se mi podaří utrhnout z práce. Citovat
davidekcz Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 A kdy jedeš? To bylo na mě? Počítám někdy předposlední- poslední víkend v srpnu... Citovat
davidekcz Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 závist.... .....ale taky se dočkám Citovat
ozzy1 Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 ozzy56 : šťastnou cestu.My frčíme ve středu 11.7 do Mimice. Citovat
OK406 Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Taky musím nechtěně tiše závidět. Těšil jsem se letos do Chorvatska, ale osud si zahrál trošku jinak. A ted i 406 je ,,nemocná\". Věřím, že se jí chorvatské dálnice i benzin (98 oktanků) líbilo. Citovat
PACHO Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Ja odchádzam v piatok 13-teho Vinisce. A jedno co určite nevynechám, je Sveti Jur. (tip od ozzy-ho - vďaka). Citovat
ozzy1 Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 Pacho, Sveti Jur se Ti bude líbit.Já na něj pojedu i letos. Citovat
nikol Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 TAk Sveti Jur je super taky jsme tam byli a cena pokud se nepletu je 40 kun. Včera jsme přijely,byli jsme ubytováni v Brele ( Makarská riviera ) a jen samá chvála. Každý nám říkal že bude studená voda a opak byl pravdou, vzduch byl rozpálený po celou dobu,ani večer se mu nechtělo klesat. A voda jako kafe, jen středa ráno trochu ochlazení. My jsme tam byli od 16-28.6 a od 24 byl hromadný příjezd Čechů. Jinač můžu doporučit N.P. Krka, kouzelné místo a koupání pod vodopádem je bomba.A již zmíněný výjezd na Sveti Jur.Jeli jsme i do Trogiru a pak lodí do Splitu,děti měly velkou radost.Taky jsme navštívily Makarskou Riviéru. Prostředí příjemné,čisté pláže i okolí,akorát hodně schodů. Celkem jsme najely 2758km,když nepočítám výměnu žárovky,tak Peugeotík jel skvěle. Cesta vedla Slovensko,Maďarsko a pak Chorvatská dálnice(mitne 240kun,ale je ti jiná jízda) Příští rok opět Chorvatsko. Případné dotazy rád zodpovím:papa Citovat
Roky Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Letos už Světi Juri nedám ,ale pojedu se kouknout do Dubrovníku. Citovat
ozzy1 Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 Roky,ty mi snad čteš myšlenky:myslim Citovat
Roky Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Tak trochu ,loni jsme to nestihli ,ale i vylet lodi na Korčulu bude fajn.Tak za měsíc už se těšíme. Citovat
PACHO Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 ja mám zasa na plane hodne, len či to všetko stihneme. Zadar-Vranske jazero-Krka-Šibenik-SvetiJur-Trogi, Split, Marina, Plitvicke jazera. Spolu cca 2500km a za 6 dní. no uvidíme čo stihneme dam vedieť. Určite pežotika vyfotiť na Sv. jure. Citovat
Péťa Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 To budeš jako Japonci. Dojet na místo, rychle vyfotit a jet dál Citovat
PACHO Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Peta nerob mi srandu s tými japoncami sa Ti to podarilo. , minulý rok som najdalej bol na zmrzline vo vedľajšej dedine, tak som si to naplánoval takto, ale či sa to podarí, neviem neviem Citovat
MotoMoto Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Poraďte prosím, chceme se zajet na Korčulu na výlet a nevím zda jen pěšky trajektem a nebo přejet autem. Co je lepší? Díky Citovat
davidekcz Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 ja mám zasa na plane hodne, len či to všetko stihneme. Zadar-Vranske jazero-Krka-Šibenik-SvetiJur-Trogi, Split, Marina, Plitvicke jazera. Spolu cca 2500km a za 6 dní. no uvidíme čo stihneme dam vedieť. Určite pežotika vyfotiť na Sv. jure. Plitivcké jezera :super:super loni jsem byl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.