Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mohu doporučit booking.com (neberte to jako reklamu) ale perfektně jsem si přes ně opět zajistil nocování na Plitvičke a tak kdo potřebujete je to strašně jednoduché. A ceny 60 euro za 4lůžkový pokoj na jednu noc.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky musím nechtěně tiše závidět. Těšil jsem se letos do Chorvatska, ale osud si zahrál trošku jinak. A ted i 406 je ,,nemocná\". Věřím, že se jí chorvatské dálnice i benzin (98 oktanků:super) líbilo.

Odesláno

TAk Sveti Jur je super taky jsme tam byli a cena pokud se nepletu je 40 kun.

Včera jsme přijely,byli jsme ubytováni v Brele ( Makarská riviera ) a jen samá chvála. Každý nám říkal že bude studená voda a opak byl pravdou, vzduch byl rozpálený po celou dobu,ani večer se mu nechtělo klesat. A voda jako kafe, jen středa ráno trochu ochlazení.

My jsme tam byli od 16-28.6 a od 24 byl hromadný příjezd Čechů. Jinač můžu doporučit N.P. Krka, kouzelné místo a koupání pod vodopádem je bomba.A již zmíněný výjezd na Sveti Jur.Jeli jsme i do Trogiru a pak lodí do Splitu,děti měly velkou radost.Taky jsme navštívily Makarskou Riviéru.

Prostředí příjemné,čisté pláže i okolí,akorát hodně schodů. Celkem jsme najely 2758km,když nepočítám výměnu žárovky,tak Peugeotík jel skvěle. Cesta vedla Slovensko,Maďarsko a pak Chorvatská dálnice(mitne 240kun,ale je ti jiná jízda)

Příští rok opět Chorvatsko. Případné dotazy rád zodpovím:papa

Odesláno

ja mám zasa na plane hodne, len či to všetko stihneme. Zadar-Vranske jazero-Krka-Šibenik-SvetiJur-Trogi, Split, Marina, Plitvicke jazera. Spolu cca 2500km a za 6 dní. no uvidíme čo stihneme dam vedieť. Určite pežotika vyfotiť na Sv. jure.

Odesláno

Peta nerob mi srandu s tými japoncami sa Ti to podarilo. , minulý rok som najdalej bol na zmrzline vo vedľajšej dedine, tak som si to naplánoval takto, ale či sa to podarí, neviem neviem :myslim

Odesláno

Poraďte prosím, chceme se zajet na Korčulu na výlet a nevím zda jen pěšky trajektem a nebo přejet autem. Co je lepší? Díky

Odesláno
ja mám zasa na plane hodne, len či to všetko stihneme. Zadar-Vranske jazero-Krka-Šibenik-SvetiJur-Trogi, Split, Marina, Plitvicke jazera. Spolu cca 2500km a za 6 dní. no uvidíme čo stihneme dam vedieť. Určite pežotika vyfotiť na Sv. jure.

Plitivcké jezera :super:super:super loni jsem byl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...