Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To mu opravdu nevyšlo. O co se to vůbec pokoušel? To vypadá jako zatáčka smykem, ale nějak dlouho stál na brzdách.

Ten skůtrista měl sakra štěstí.

Návštěvník
Odesláno

...a sakra nervy, ze to ustal

BTW: Alu rezerva :cool: ten asi nevedel co s prachama

Odesláno

Videl jsem to uz pred pul rokem .. nejspis nepoznal, kdy ztratil prilnavost na zadni naprave .. :(.

Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze instinktivne nezacit brzdit pres kontra ve chvili, kdy vam necekane zacne utikat zadek pri vetsi rychlosti, ale spis pridat plyn, je hodne o prekonani vlastnich reflexu ... podobny smyk (i kdyz na rovince) jsem dostal se sluzebnim passatem na mokro-naledi asi v 90 km/h .. letel jsem cca 60-80 metru silnici napric - plny kontra a na brzdach. Nejakym zazrakem se to srovnalo (ze by ESP? :) a ve chvili, kdy se mi zadek prehoup na druhou stranu uz jsem tam mel dvojku a plnej plyn, abych se dostal ze zaveje. Tezko rict, jestli by to dopadlo jinak, kdybych misto brzd pridal plyn a kombajna rozhoupal .. nevim. Kazdopadne jsem rad, ze to dopadlo dobre :).

[Edited on 8/5/2005 by DD]

Odesláno

No, ono máš pravdu v tom, že pustit tu brzdu a přidat naopak plyn, je hodně chladnokrevná reakce, ale mnohdy stačí jen tu brzdu povolit, aby se roztočila kola a nemusí se ani šlapat na plyn. Když stojí člověk na brzdě, tak může točit volantem jak chce a není to nic platné. ABS v tomto případě je k ničemu. To je spíš při rovné jízdě a následné myšky kolem chodce.

Ale když se tak na to dívám, tak kdyby udělal tento manévr, o kterém se tu bavíme, tak by možná auto udržel na silnici, ale ne ve svém pruhu. To znamená, že by to takřka na sto procent odnesli Ti na tom skutru. Takže asi lepší tak, jak to dopadlo.

Odesláno

Tak to je síla, vůbec bych se nedivil, kdyby z toho skůtru slezli, vytáhli toho debila ven a doazili ho. Někdy mám z lidí kolem sebe na silnici opravdu strach. A všimněte si, co udělaj volně ložený věci v kabině v takovýhle situaci. Třeba páky na volant za sedadlem řidiče apod. :mad:

Odesláno
Napsán autorem mk405

to je pěknej magor!!! jezdí jak prase protisměrem po dálnici aby předjel kolonu, bejt tím motorkářem umlátím ho helmou :mad::mad::mad:

Asi mi něco uniklo - mluvíš o nějakym konkrétnim magorovi??? Nebo máš pocit, že ta206ka jela po dálnici v protisměru???? :bojim:bojim:bojim

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem mk405

to je pěknej magor!!! jezdí jak prase protisměrem po dálnici aby předjel kolonu, bejt tím motorkářem umlátím ho helmou :mad::mad::mad:

Asi mi něco uniklo - mluvíš o nějakym konkrétnim magorovi??? Nebo máš pocit, že ta206ka jela po dálnici v protisměru???? :bojim:bojim:bojim

no mě to tak připadá že ta206ka jela po dálnici v protisměru

Odesláno

ja si teda taky predstavuju dalnici uplne jinak :D, kolonu jsem tam taky zadnou nevidel ze by ji predjizdel, podle me jen zkousel prujezd zatackou, jenze uz mu nikdo nerekl ze jet smykem a pritom brzdit neni ta prava taktika jak to zvladnout

Odesláno

Všimněte si, že ten motorkář, resp. jeho helma, se ještě mihne kolem kamery na konci toho klipu, když všichni běžej pomáhat. Buď měl fakt hodně pevný nervy anebo byl v pořádnym šoku, že ještě hledal místo na zaparkování na odpočívadle. Já bych to asi hned opřel do pangejtu, poblil bych se z nervů a šel bych zkontrolovat stav toho Pažou?áka. :D:D:D:D:P

Odesláno

Vypadá, jako že si dával tu zatáčku přes ručku, ale volamtem točil \"trošku\" na druhou stranu.

momochodem - jaktože se tam vzala tak rychle taková hromada lidí??? To vypadá, jakoby tam zastavil nějakej dvoupatrovej autobus, nebo že to bylo připravený.......

Odesláno

mě to připadá že tam je nějaký odpočívadlo asi s výhledem a na něm stálo spousta lidí a ten magor tam říznul zatáčku a nějak mu to nevyšlo

Odesláno

no ja bych to videl tak ze nahoda je blbec...proste hloucek lidi u silnice na ktery nejakej frajer reze zatacku neuveritelne tupym zpusobem (asi neparil NFS :) ) a nekdo z toho hloucku ma zaplou kameru a otoci se po zvuku pisteni pneumatik :) kdyby to byl jeho znamej tak by urcite netleskal a nepiskal jako dotycnej za/vedle kamerou/y :)

spis by me zajimal osud toho auta...podle vseho to nejvic odnesla strecha a bok na kterym to auto skoncilo....pri narazu se haubna snad ani nepohla jenom vyletely airbagy...nebo myslite ze sel motor do kytek??? co uchyty a prevodovka??? jsou tyhle celotuky neopravitelny?? ja jen ze me desi co vsechno se da opravit a vratit do provozu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...