Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tak jsem byl dnes prohnat WRC u restaurace Džbán

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsme byli na plácku před pražskou restaurací Džbán (konají se tam pravidelně srazy Peugeot-clubu) prohnat půjčenou 307WRC. Škoda, že se nám nepovedlo WRCéčko půjčit na čtvrtek, minulý týden, když se konal 7. pražský sraz. To by bylo asi trochu jiné svezení, než v 607. No, snad se to povede domluvit ještě jednou na termín příštího srazu.

Byla to fakt pecka! Ještě teď se mi klepu ruce od adrenalinu. Nechal jsem se alespoň vyfotit, abych měl památku

wrc.jpg

...já bych jí chtěl domůůů :(

Odesláno

:o krása! Kde se taková věc shání?

btw: v té aufórii jsi zapoměl na moje žárovky :)

jestli budeš teďka někdy v Brně tak dej vědět, jinak pllllssss pošli :)

Odesláno

2 Destiny: hele cim to je ze ti nikdo neveri chlape?? :D

fakt to vypada dost dobre :papa:

Odesláno

Je to pěkný ale detaily.Tak třeba stín za nohama a za autem nic jo divný ne.A divně rozpláclý zadní kolo(teda vůbec).

Ale jinak dost dobrá práce klobouk dolu;)

Odesláno

LoooL malem bych na to i skocil ale pochybuju ze by se nevedelo driv ze tam bude a jen tak to hodit na web s napisy Maisto hihi Skoda ze nejsi vyfocen jeste uvnitr :D :D :D

Odesláno

Kur*a Jarry! Tak tohle sem nečekal....

Sakrapráce..... Ted už ti to nikdo neuveří, ani kdyby to bylo opravdu....:-)

Příště řekni ségře, at to sem dá. To nikdo neřekne ani bů.

Mimochodem, už asi nemá cenu se pouštět do tý serie \"Destiny na měsíci\" - zjevně to tu nikdo nesežere...:-)

Odesláno

To Destiny:

Tak to vybal chlape...

Doporučuju foto: IMG-7173, 7179 a dál jak uznáš....

Jo, všim sis, jak hezky vyšla 7175? - takhle bych si představoval fotku profíka při práci....:-)

Odesláno

Hračičkáři. No tak to vybalte, ty zdrojový fotky :)))))

Na tom prvním obrázku úplně vlevo nepatrně nesedí hloubka ostrosti - kdo se na to zaměří, může to poznat, že je to ze dvou fotek. Jinak je to fakt pěkné, jediná nápadná věc jsou příliš umělé pneu, s tím se asi těžko něco nadělá.

Drobná chybka je ale velikost toho auta - na té první je oproti Destinymu moc velké, na té druhé už se stihlo srazit do správné velikosti (nebo Destiny samou radostí vyrostl :D ).

Odesláno

307 - Behind the camera

Takže pánové, dlužíme Vám s Hicsem vysvětlení. Zde je několik obrázků, které tuto fámu vysvětlují:

1wrc.jpg

2wrc.jpg

3wrc.jpg

4wrc.jpg

5wrc.jpg

Made by Hics&Destiny All Right reserved. Copyright 2005. :papa:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...