destiny Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Dnes jsme byli na plácku před pražskou restaurací Džbán (konají se tam pravidelně srazy Peugeot-clubu) prohnat půjčenou 307WRC. Škoda, že se nám nepovedlo WRCéčko půjčit na čtvrtek, minulý týden, když se konal 7. pražský sraz. To by bylo asi trochu jiné svezení, než v 607. No, snad se to povede domluvit ještě jednou na termín příštího srazu. Byla to fakt pecka! Ještě teď se mi klepu ruce od adrenalinu. Nechal jsem se alespoň vyfotit, abych měl památku ...já bych jí chtěl domůůů Citovat
destiny Odesláno 5. květen 2005 Autor Odesláno 5. květen 2005 není to replika, je to origo WRC. Na téhle fotce je trochu vidět dovnitř: Citovat
Fusion Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 krása! Kde se taková věc shání? btw: v té aufórii jsi zapoměl na moje žárovky jestli budeš teďka někdy v Brně tak dej vědět, jinak pllllssss pošli Citovat
RALLYMAN Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 to by mě zajímalo kde se 307WRC vzalo v čr!!! Citovat
Fusion Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 jak sem viděl nápis maisto tak mě napadlo že je to možná 1:18 + ty u své 307 + Adobe® Photoshop® Editor :D Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 hehehe, dobra prace covece chtel bych umet 1/3 toho co umis s Adobe Citovat
Capy Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 A kde to má spz-tku WRC-ka jí maj taky:D Citovat
Guest Ludweek Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 2 Destiny: hele cim to je ze ti nikdo neveri chlape?? fakt to vypada dost dobre : Citovat
Capy Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Je to pěkný ale detaily.Tak třeba stín za nohama a za autem nic jo divný ne.A divně rozpláclý zadní kolo(teda vůbec). Ale jinak dost dobrá práce klobouk dolu;) Citovat
AKCZ Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 LoooL malem bych na to i skocil ale pochybuju ze by se nevedelo driv ze tam bude a jen tak to hodit na web s napisy Maisto hihi Skoda ze nejsi vyfocen jeste uvnitr :D Citovat
Driver Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 No kdyby to sem dal někdo jiný a ne Destiny o kterém víme co umí s Photoshopem tak bych tomu asi uvěřil Maisto 307wrc [Editován dne 6/5/05 Driver] Citovat
Hics Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Kur*a Jarry! Tak tohle sem nečekal.... Sakrapráce..... Ted už ti to nikdo neuveří, ani kdyby to bylo opravdu....:-) Příště řekni ségře, at to sem dá. To nikdo neřekne ani bů. Mimochodem, už asi nemá cenu se pouštět do tý serie \"Destiny na měsíci\" - zjevně to tu nikdo nesežere...:-) Citovat
destiny Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 No Hicsi, tak asi budeme muset s pravdou ven. Co myslíš? Citovat
Hics Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 To Destiny: Tak to vybal chlape... Doporučuju foto: IMG-7173, 7179 a dál jak uznáš.... Jo, všim sis, jak hezky vyšla 7175? - takhle bych si představoval fotku profíka při práci....:-) Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Hračičkáři. No tak to vybalte, ty zdrojový fotky )))) Na tom prvním obrázku úplně vlevo nepatrně nesedí hloubka ostrosti - kdo se na to zaměří, může to poznat, že je to ze dvou fotek. Jinak je to fakt pěkné, jediná nápadná věc jsou příliš umělé pneu, s tím se asi těžko něco nadělá. Drobná chybka je ale velikost toho auta - na té první je oproti Destinymu moc velké, na té druhé už se stihlo srazit do správné velikosti (nebo Destiny samou radostí vyrostl ). Citovat
destiny Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 307 - Behind the camera Takže pánové, dlužíme Vám s Hicsem vysvětlení. Zde je několik obrázků, které tuto fámu vysvětlují: Made by Hics&Destiny All Right reserved. Copyright 2005. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.