Marcel00 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Vy v CZ o tom uz asi davno viete, ale my na SK ne, tak drzime teda palce http://www.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/cesi-maju-nove-policajne-stihacky.html Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 hlavne, ze kradeze musi jezdit vysetrovat na kole nebo pesky, pac nemaj na benzin Zas zbytecne vyhozeny prachy za par predrazenych hracek Citovat
Marcel00 Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 s tym ale nikto nic nenarobi... auta sa mi za to pacia Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 No tak hlavne jestli na to take jsou proskoleni aby s tim umeli ... Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 me se ani nelibi, ten novejsi model vypada nejak divne nakopnutej, ta maska je takova divne kriva a designove roztristena, to ten starsi model vypadal lip BTW proc to ma hagusy , ze by s tim o vikendu jezdili na hory na lyze a v lete s kolama do jiznich cech nebo vlastne mozna tam budou vozit ty kola a kdyz jim dojde benzin, budou pokracovat na nich, aha, to dava smysl Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Jo pobavila mě zpráva jak si na sebe ty auta vydělala ... stačí ke kupní ceně připočíst náklady za najerté km ( dneska ty auta mají cca 250 tis na tachometru ) a je to malinko jinak. Ale fakt jen malinko :D:D Navíc pokud se to hodí do kalkulačky tak vypadnou docela zajímavý čísla jka málo stokorun průměrně vyberou denně. Ale to odpovídá i tomu nájezdu... Citovat
Cinicman Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Týýýý vole, ako sa niekomu môže páčiť nejaký hnusný Prassat ??? Tu naháňajú strašného piráta... Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 No ten čumák je opravdu hnusnej. Pro mě se původně hnusní korejci pomalu blíží ke koukatelným autům zatímco VW se vzdaluje mílovými kroky tomu v čem bych chtěl jezdit. Přičemž na Passatu je to asi znát nejvíc. Citovat
Laďa Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Týýýý vole, ako sa niekomu môže páčiť nejaký hnusný Prassat ??? Tu naháňajú strašného piráta... Auta za miliony a foukat nechávají do trubiček s prošlou trvanlivostí. Citovat
OK406 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Hlavně jak uvedl Ferry, není na benzin, kilometry jsou omezené!!! Že by nové VW Passat jezdil na vodu či vzduch ? Na co kombi ?? Ruší se různá OOP a stavy u PČR, ale peníze na tyto auta jsou! Jen by mě zajímala cena, za jakou bylo pořízeno jedno vozidlo. Opět ,,speciální\" a ,,výhodná\" nabídka ! To už náme od ministrování Langra !:bacha Citovat
Laďa Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 OK406 tady http://www.novinky.cz/domaci/263567-policie-vypusti-na-silnice-20-novych-stihacek-na-piraty.html Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Týýýý vole, ako sa niekomu môže páčiť nejaký hnusný Prassat ??? Mně se třeba fakt líbí a určitě víc než 407a. Jako velkou zradu ale beru to, že už nemají jen sedany, ale budu si muset dávat bacha i na kombajny. Ještě že jsem se už vybláznil v mládí a teď překračuju rychlost zhruba o tachometrových 10 km, takže mně PČR celkem nechává žít. Každopádně ale investici 50 megakaček do 20ti aut si klidně mohli odpustit - jsem přesvědčenej, že je to stejně hračka pro pár vyvolených. [upravil dne 3/4/2012 10:54 od Medvěd] Citovat
Czedisonek Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Medvěde, souhlas, ale furt je to lepší, než nakoupit pražským městským strážníkům hummery, jestli jsi je v tom viděl. Citovat
Laďa Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Týýýý vole, ako sa niekomu môže páčiť nejaký hnusný Prassat ??? Mně se třeba fakt líbí a určitě víc než 407a. Jako velkou zradu ale beru to, že už nemají jen sedany, ale budu si muset dávat bacha i na kombajny. Ještě že jsem se už vybláznil v mládí a teď překračuju rychlost zhruba o tachometrových 10 km, takže mně PČR celkem nechává žít. Každopádně ale investici 50 megakaček do 20ti aut si klidně mohli odpustit - jsem přesvědčenej, že je to stejně hračka pro pár vyvolených. [upravil dne 3/4/2012 10:54 od Medvěd] V článku se ale píše 30 a ne 50. Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 jj 1,5 mega za kousek, to se fakt vyplati, kolik ma takovy auto provozni naklady na den a ujety 1 km? kolik asi vybere na pokutach a hlavne jak moc zvysi bezpecnost na silnicich, idealne vyjadreno v pomeru bezpecnost/cena (hlasky typu, pokud to zachrani jedinny zivot, melo to cenu, neberu ) aby se to dalo jednoduse porovnat i s jinymi dopravnebezpecnostnimi opatrenimi jinak ze zkusenosti, kdyz je vidim na dalnici, tak bezpecnost provozu kolem nich paradoxne (tedy podle meho subjektivniho nazoru) klesa, nebot stado se pak zacne chovat naprosto zmatene, vylekane a jeste vice nebezpecne a nepredvidatelne, navic pak takovou zmatenou skupinu nelze predjet rychlosti vetsi nez 130 +/- 3% [upravil dne 3/4/12 12:09 od Ferry] Citovat
Cinicman Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Presne ako píše Ferry... Nič ma asi nedokáže viac vytočiť za volantom ako týpek, ktorý keď zbadá radar alebo hliadku tak sa priposerie a okamžite spomalí na polovičnú rýchlosť z maximálky... :grr:grr Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Smysl podobných \"honičkových\" aut nechápu ani za mák, je to stejná kravina jako nákup motorek které jsou tak možná na dálkovou jízdu Previencí je, že jsou policajti vidět, tedy že jsou v ulicích a stojí u silnic. Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 ..stejne nevim ze se porad divime .... jak znamo Z CIZIHO .. se preci rozhazuje nejlepe !!! ;) Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 V článku se ale píše 30 a ne 50. V článku se možná píše o 30ti, ale dle včerejších zpráv (PRIMA, NOVA ?) vyšel na 30 mega pouze nákup aut + dalších 20 míčů jejich dovybavení (radary, kamery, blikátka apod.) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.