Zdenda-406 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Ahoj, mám na Vás dotaz, ohledně dovozu auta z EU.Vyplatí se dovézt auto(Peugeot 406) z EU?Nevím co stojí dovoz, ani přihlášení, proto se ptám.Má s tím někdo tady zkušenosti? Citovat
švícko87 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Nevím,jak daleko pro to chceš od místa svého bydliště jet,ani kolik tvůj vyhlídlí kousek stojí... Ale počítej s cca 8tkč,které tě tady bude postavení na CZ doklady stát...A pokud povezeš na platáku,musíš mít všechna 4 kola \"ukotvena\",stáhlá popruhem,jinak min. dalších 300 Eur necháš jenom v D Citovat
Maverick Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Pokud vím, tak dovozová STK stojí kolem 2500,- další položkou je možný ekopoplatek (ne všechny 406 už mají EURO3), což je 3000,- a pak správní poplatek při registraci auta 800,- To jsou prozatím položky, které mám zjištěné. Mám 406 přivezenou z Francie a budu ji stavět na CZ doklady. Citovat
Laďa Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Při první registraci vozidla v ČR (nové i ojeté) je ten poplatek vyšší než 800,-Kč. Citovat
Dančák Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Přihlašoval jsem asi před půl rokem....nejdřív auto pojistíš, potom zajedeš na emise, diesel cca 700Kč a benzin cca 300Kč, pak jedeš na dovozovou STK, která je cca za 1600Kč, potom jdeš na úřad, kde požádáš o CZ TP a o značky což je za 2500Kč, potom zajdeš zase na pojišťovnu kde požádáš o dopsání údajů jako SPZ, číslo TP apod., když to teda sečtu tak diesel bez eko poplatku, bez pojištění a bez dopravy to je za cca 4800Kč, u 406 rok 2000 plní euro 2 tudíž +3000Kč Citovat
Dave_k Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor Otevírám trochu starší téma, ale proč ne. Už se pomalu poohlížím po změně vozu. Mám už asi vybráno co a v jaký cenový hladině. Koukal jsem po ČR inzerátech, na mobile.de,autoscout24 atp. No a největší výběr za dobrý ceny je v holandsku. Tak se chci zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti nebo případně můžete někoho doporučit kdo ví jak to z nákupem v holandsku nejlépe skoulet? Díky Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor No nevím že by někdo tahal auta z Holandska jako individuální nebo zakázkový dovozy, určitě je vozí třeba velké bazary ale ty to dělají protože tam vyšle nákupčího ten " nasbírá " auta na celej kamion a pak to nechají stáhnout kamionem protože tahat po jednom autě je asi kvůli vzdálenosti nerentabilní. Zkus se zeptat @Hugo Boss ten se v kruzích dovozců a dovozů aut pohybuje/oval třeba by věděl na koho se obrátit. Hugo Boss, Dave_k a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Hugo Boss Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor Ano jako skoro ze všech zemi EU, i z Holandska jsem již několik aut dovezl Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.