Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím,jak daleko pro to chceš od místa svého bydliště jet,ani kolik tvůj vyhlídlí kousek stojí... Ale počítej s cca 8tkč,které tě tady bude postavení na CZ doklady stát...A pokud povezeš na platáku,musíš mít všechna 4 kola \"ukotvena\",stáhlá popruhem,jinak min. dalších 300 Eur necháš jenom v D :papa

Odesláno

Pokud vím, tak dovozová STK stojí kolem 2500,- další položkou je možný ekopoplatek (ne všechny 406 už mají EURO3), což je 3000,- a pak správní poplatek při registraci auta 800,- To jsou prozatím položky, které mám zjištěné. Mám 406 přivezenou z Francie a budu ji stavět na CZ doklady.

Odesláno

Přihlašoval jsem asi před půl rokem....nejdřív auto pojistíš, potom zajedeš na emise, diesel cca 700Kč a benzin cca 300Kč, pak jedeš na dovozovou STK, která je cca za 1600Kč, potom jdeš na úřad, kde požádáš o CZ TP a o značky což je za 2500Kč, potom zajdeš zase na pojišťovnu kde požádáš o dopsání údajů jako SPZ, číslo TP apod., když to teda sečtu tak diesel bez eko poplatku, bez pojištění a bez dopravy to je za cca 4800Kč, u 406 rok 2000 plní euro 2 tudíž +3000Kč

• O 13 let později...
Odesláno

Otevírám trochu starší téma, ale proč ne.

Už se pomalu poohlížím po změně vozu. Mám už asi vybráno co a v jaký cenový hladině. Koukal jsem po ČR inzerátech, na mobile.de,autoscout24 atp. No a největší výběr za dobrý ceny je v holandsku.

Tak se chci zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti nebo případně můžete někoho doporučit kdo ví jak to z nákupem v holandsku nejlépe skoulet?

Díky

Odesláno

No nevím že by někdo tahal auta z Holandska jako individuální nebo zakázkový dovozy, určitě je vozí třeba velké bazary ale ty to dělají protože tam vyšle nákupčího ten " nasbírá " auta na celej kamion a pak to nechají stáhnout kamionem protože tahat po jednom autě je asi kvůli vzdálenosti nerentabilní. Zkus se zeptat @Hugo Boss ten se v kruzích dovozců a dovozů aut pohybuje/oval třeba by věděl na koho se obrátit. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...