Moral3z Odesláno 17. červenec 2020 Autor Odesláno 17. červenec 2020 Přesně zaručené fotící místo v Kolíně Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. červenec 2020 Odesláno 17. červenec 2020 a co skusit trhy ve Stitarech ?? velky plac a krome nedele tam nikdo neprudi Moral3z ohodnotil 1 Citovat
Moral3z Odesláno 1. říjen 2020 Autor Odesláno 1. říjen 2020 Tak mi klempíra posílá fotky. Trošku to prej odlehčí, aby to lépe jelo Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. říjen 2020 Odesláno 2. říjen 2020 Teda. Pěkný ty nosníky. Ty kapsy bych ještě pochopil, ty jsem měl vyhnilý taky. Občas si říkám, že seškrabu ten antikorozní nátěr na podvozku abych to viděl, ale pak na to zaklepu, zní to dobře a radši si řeknu ne, nechci to ani vědět přeju hodně štěstí. By mě zajímalo, co s tím kdo dělal, že to takto dopadlo... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2020 Odesláno 2. říjen 2020 tak to si nemyslím, jestli to auto jezdilo i přes zimu, tak shnije stejně i dříve, nebo stačí parkovat přes zimu v teplé garáži a je to , většinou to jen vypadá zdravě, ale skutečnost je jiná... Citovat
Moral3z Odesláno 2. říjen 2020 Autor Odesláno 2. říjen 2020 Největší problém byl, že byly zacpané odtokové kanálky. Voda přetékala do prahů. V každém prahu bylo cca 5l vody. Bývalý majitel to bohužel vůbec neřešil. Pak už to šlo rychle. Naštěstí se to podaří zachránit + se vše vystříká a udělá se komplet nátěr podvozku. Nějakou chvíli to snad vydrží radim.1008, OK406 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Moral3z Odesláno 25. říjen 2020 Autor Odesláno 25. říjen 2020 Tak auto je zpět a vyvařené. Vše co bylo třeba vyvařit se dělalo 1mm plechem. Výztuha celá vyvařena. Udělány nové závity atd. vnitřní prahy vyvařeny a nastříkány. Celý spodek nastříkaný viz foto. Dnes jsem ještě vyměnil klíňák, který už cvrdlikal. Měl to už zasebou. Zvolil jsem Gates. Připravené mám svíčky NKG a přední brzdy, protože při přibrždění pískají. Snažili jsme se zprovoznit tempomat, ale nepodařilo se. PC páčku vidí, ale ne a ne spolupracovat. Další věc je, dá se u každého rádia povolit aux a jde u každého auta vypnou sklápění zrcátek? regius, radim.1008, VojtouNerCZ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. říjen 2020 Odesláno 25. říjen 2020 (upraveno) U každého ne. Klasika RD3 to například neumí. Jinak tempomat se musí povolit na dvou místech, nevím už přesně kde, ale někdo to tu už řešil Jinak krásná práce a ať už dělá jen radost. Sklápění lze vypnout pomocí dia, nebo když zamkneš klíčkem v zámku, tak se nesklopí (sklápí se pouze dálkou). Upraveno 25. říjen 2020 uživatelem VojtouNerCZ Moral3z a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Moral3z Odesláno 25. říjen 2020 Autor Odesláno 25. říjen 2020 Aha, tak to bude tím, takže potřebuju vyměnit rádio.. Tempomat teda zkusím ještě pohledat. No ty zrcátka se musej pošéfovat. Klíčkem to pokaždý zamykat nebudu v zimě mi to dost zlobilo u minulé 307 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. říjen 2020 Odesláno 25. říjen 2020 Akorát přijdeš o páčku pod volantem, to pak řešit redukcí, ale to asi víš. Jo, v zimě mi to už párkrát zablblo, zrcátko se neotevřelo, ale ručně jsem mu vždy pomohl a vše bylo OK. Citovat
Moral3z Odesláno 12. prosinec 2020 Autor Odesláno 12. prosinec 2020 Pche, prej, že tam nedám stromeček chuck11, OK406, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 A já jel dnes na nákup a pro stromek, no, nákupem jsem nacpal auto v kufru i na zadních sedadlech, tak jsem stromek nevzal xD Citovat
Moral3z Odesláno 12. prosinec 2020 Autor Odesláno 12. prosinec 2020 A to co kupuješ? Cihly na barák? vždyť swčko je obrovský Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 Spoooousty jídla xD Protože jsme 2 dospělí a 4 děti Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 před 3 hodinami, Moral3z napsal: Pche, prej, že tam nedám stromeček jeste ze to mas za rohem by si tam asi v tehle konfiguraci zmrznul Citovat
Moral3z Odesláno 12. prosinec 2020 Autor Odesláno 12. prosinec 2020 @VojtouNerCZ Tak to potom chápu @Havlicek.Lukas No měli jsme kulicha atd. Docela to šlo. Nejhorší je snad ta hliníková (nebo, co to je) řadička. To se skoro nedá. Ale docela to vykouzlilo pár úsměvů. Přemejšlel jsem, že jestli bude klasický moto srad 24.12. na námku, že bych tam vyrazil s nějakym umělym, plně ozdobenym stromkem. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 Ta kovová je hnus... V zimě studí, v létě pálí. Tluču se do hlavy, že jsem tehdy vyhodil origo ošoupanou koženou a dal tam celokov... Teď je akorát tak sháním abych ji poslal na přešití jako volant Jinak koukám na ty fotky podvozku... Ty táhla vedoucí zepředu dozadu, to je co? Nějaká specialita u CC kvůli tuhosti? Moral3z ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. prosinec 2020 Odesláno 12. prosinec 2020 uz to nekde bylo psane - jsou to vyztuhy u CC Moral3z a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
Moral3z Odesláno 5. únor 2021 Autor Odesláno 5. únor 2021 Dneska jsem se konečně dokopal k dodělání obrazu do obýváku Péťa, VojtouNerCZ, RichVa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.