Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem včera už jezdil se sekačkou po zahradě, to sousedi koukali :D

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Předcházela tomu ale vertikutace a sekačkou jsem pak už jenom \"pohrabal\" trávník :D )

[upravil dne 25.3.2012 14:11 od Peta]

Odesláno
zapykal bych tě do bezvědomí.

:D

aspon že v neděli sis dal klid

V neděli jsem se pustil do mytí sluneční soustavy, kterou mají kluci namalovanou na stropě v pokojíčku, protože budu malovat. Mám tak 1/3 a jsem hotovej :D Docela tichá práce, nikoho jsem nerušil :D

Odesláno

vertiněco, to nedělám, asi by mě to nebavilo při 2000m2 :myslim Jenom sekáme s bočním výhozem - za hodinu posekáno. Ale zatím je brzo, jezdil bych naprázdno :D

Odesláno

stejne to je jen marketingovej tah, driv se to nedelalo a travniky jsou furt stejny....

Odesláno

dnes jsem verticutoval hráběma, v tejdnu to vezmu ještě jednou a pak pomalu sekačkou.

Z cca 50m2 jsem vyhrabal plný udusaný dvě kolečka hnusný starý trávy.

Odesláno

Kde to zijete kolegyne a kolegove ? :) U nas jeste travka spi :) Jen jsem prorezaval (na posledni chvili) ovocny stromy ... Myslim,ze sekani zatim neni na poradu dne. Uff

Odesláno

to ja vcera zasadil 15 aru brambor :D

a dneska jsem umyl komplet podvozek 406tky wapkou, prezul na letni, vysal komplet auto, umyl a nalestil plasty v interieru a na zaver splachnul kastli samponem, hral jsem si tri hodky :)

[upravil dne 25/3/12 23:49 od Ferry]

Odesláno

stromy prostříhával otec. Já vymaloval před blbnutím s hráběma svou podkrovní světničku, zapojil hodiny (jak jinak než Pragotron :D ), pustil vodu do baráku, zapojil průtokový ohřívač a malej bojler v kuchyni, pak se zlobil s těma sejtkama v bateriích. V tejdnu už to bude chtít posekat. Chalupaření začíná :cool:

Odesláno
to ja vcera zasadil 15 aru brambor :D

a dneska jsem umyl komplet podvozek 406tky wapkou, prezul na letni, vysal komplet auto, umyl a nalestil plasty v interieru a na zaver splachnul kastli samponem, hral jsem si tri hodky :)

[upravil dne 25/3/12 23:49 od Ferry]

3 hodky aj s bramborama? si sikovny :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...