gronholmm Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Tak to si podej ruku s Hurvajzem :D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Hele jo, ja toho blba v ty navigaci podeziral hned že kecá, vždyť to víš, a taky že jo, tahnul mě 100m jinam a pak mi řekne otočte se až to bude možné, no a bylo to možný hned:D:D:D Jen Gronholmm nechapal co tam jako že dělám Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 :D:D Radku,taky jsme koukali s BBJ když jsme stáli jako poslední na parkovišti v Dětenicích že si jel jedním směrem a za chvíli jsi jel zpátky Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Jo jo Gabriel má pravdu, ale já si myslím, že nám Radek chtěl ukázat auto z obou stran abychom viděli jak je hezký Citovat
MatrixChose Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 tak to je škoda, že jsme nejeli, už jenom kvůli tomuhle Ale přiznám se, že jsem tam byl 2x, nějak tam dojedu, ale popravdě tu cestu prostě nazpaměť neznám, nějak si ji nedokážu pořádně zapamatovat Tuhle stranu, Staré Hrady atd prostě vůbec nejezdím. Jenom už vím, že kdybyjste jeli z Jičíněvse dolů, ne nahoru, tak to máte daleko kratší, viz. tady. Ale zase to byla pořádná spanilka Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Jo to máš pravdu, když jsem jel domů vyjel jsem v Jičiněvsi dole pod hospodou a přišlo mi to o dost kratší Citovat
gronholmm Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Já sem jel těma okrskama a najednou sem se vyloupl v Žídněnevsi. Vůbec nevím kde jsem se tam vzal Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 az na ten statek to spatny nebylo, ale na ty mape ta zatacka fakt nebyla ba ne, ja byl se statkarem domluvenej, ze tam budou farmarske trhy, aby si Prazaci mohli nakoupit cerstvou zeleninu mistni produkce ze slovenska, ale nikdo nechtel [upravil dne 8/4/2012 07:51 od Scratch] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Mám pro účastníky 1. Jičínského srazu tři informace: 1. Jelikož jsem plánoval použít příspěvek od klubu na vstup do zámku a do pivovaru v Dětenicích kam nás bohužel dorazila asi jen třetina, tak pravděpodobně budeme muset příspěvek oželet. Bylo by to nefér vůči té většině, která tam nedorazila a navíc mi paní u pokladny odmítla vydat hromadnou vstupenku nebo na vstupné vydat fakturu, takže stejně nemám klubu co předložit. Omlouvám se, příště tu organizaci zkusím lépe podchytit. Oni mi totiž lidi začali říkat, že na tu prohlídku nepůjdou až pár dní před srazem a to už nebylo v mých silách to zajistit jinak. 2. Slíbil jsem, že dám návrh na další sraz co se mi urodil v hlavě. Protože by se tento konal taktéž nedaleko Jičína, dám ten návrh nejdřív sem a pak i do sekce \"Připravované srazy\". Jak jsem již předeslal, tak tento sraz by byl pro rodiny s dětmi a jednalo by se o hromadnou návštěvu \"Šťastné země\", tedy přírodního zábavního dětského areálu. Pokud by měl tedy někdo z účastníků našeho srazu zájem nebo kdokoliv jiný komu by se tam chtělo tak mi dejte vědět buď sem přímo do vlákna nebo do SZ nebo na můj e-mail bigbadjohn@atlas.cz Informace o zábavním areálu zde: http://www.stastnazeme.cz/ O případném termínu návštěvy parku bychom se dohodli v novém vlákně v \"Připravovaných srazech\" 3. Minimaxa má hlavu plnou nápadů a tak se snad ještě letos v létě podaří uspořádat další sraz někde v okolí (do 50 km) našeho bydliště (Vrchlabí). Mluvil jsem s ním a dal několik návrhů na sraz a všechno to byly moc príma nápady. Ještě to s ním dohodnu a určitě to v brzké době zveřejníme. Jako návnadu jen prozradím, že se může jednat buď o lehce turistický sraz nebo taky o lehký adrenalin spojený s dobrým jídlem. Nechte se tedy překvapit. Citovat
Medvěd Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Šťastná země - už jsem o ní něco slyšel, rádi se zúčastníme. Maximiník je dobrá studnice nápadů, věřím, že co společně vymyslíte, tak bude O.K. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 už jsem o tom taky slyšel ten adrenalin by taky nebyl špatný... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Scratch: když ji vemeš tak bude i adrenalin Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Šťastná země je oblíbenou destinací našeho Mulťaklubu, v odkaze najdete fotky z naší akci z tohoto parku http://www.multiplaklub.cz/fotogalerie/ktova/index.html Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 jak tak na to koukam, tak to je na spunty do usi a 3 prasky na nervy Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 pěkný prckovi by se tam určitě líbilo Citovat
Stifler Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Tak jsem se dneska konečně dostal k tomu, že jsem si z úvodního příspěvku tohoto vlákna postahoval fotky z odkazů. Už se těším na další srazík a doufám, že bude větší zastoupení modelu 306. Citovat
MatrixArwen Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 v podsekci již uskutečněné srazy jsem přidala už snad neočekávané video z našeho srazu. některým jsem napsala zprávu, ale ne asi úplně všem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.