Bigbadjohn Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Zde jsou nějaké fotky ze srazu: http://bigbadjohn.rajce.idnes.cz/1._jicinsky_sraz_1.4.2012/ http://lulinka309.rajce.idnes.cz/Prvni_peugeot_sraz_Jicin http://stajgrpavel.rajce.idnes.cz/peugeot_sraz http://radekhurvajz.rajce.idnes.cz/Minisraz_Jicin_1.4.2012# http://wild.rajce.idnes.cz/peugeot_sraz_jicin http://gabriel307.rajce.idnes.cz/1.Jicinsky_sraz_1.4.2012 http://mccolor.rajce.idnes.cz/Sraz_Jicin_2012.04.01/ http://matrixarwen.rajce.idnes.cz/1.Jicinsky_sraz http://boks.rajce.idnes.cz/Peugeot_sraz_Jicin/ http://www.ulozto.cz/xZ9MGhS/jicinsky-sraz-zip heslo ke stažení předchozího linku je \"BigBadJohn\" (pozor - je potřeba dodržet velká a malá písmena Tak tady ke skouknutí první a pravděpodobně poslední video ze srazu: a zde si ho můžete stáhnout: http://www.ulozto.cz/xcVTFTK/i-only-want-you-peugeot-jicin-meeting-2012-1080p-avi Tento příspěvek je neustále aktualizován na základě všech dalších příspěvků. Pro souhrnnou informaci tedy stačí nahlédnout sem Kdybyste cokoliv potřebovali tak se klidně ozvěte na e-mail bigbadjohn@atlas.cz, do SZ, sem do vlákna nebo volejte na 737 487 096 Tak se nás sešlo na fóru docela dost, kteří bydlíme blízko Jičína a/nebo často tamtudy projíždíme. Tedy pojďme uspořádat pvní Jičínský sraz (doufám, že to bude první v dlouhé řadě následujících srazů). Viděl bych to jako poznávací sraz, abychom věděli kdo je v okolí. Navrhované místo setkání je Valdštejnovo náměstí v Jičíně. Odsud by se měla jet spanilka do Jičíněvsi, kde vaří člen Pavel Štajgr. Žádný další bližší plán zatím není. Pokud se někdo z Jičína (nebo blízkého okolí) ujme oraganizace tak budu rád. Bohužel Vás tam odsud neznám a místní poměry taky ne, takže pro mě by to byl trochu problém. Zkusím potenciální zájemce obeslat SZ, seznam sem dodám, pokud si vzpomenete na někoho dalšího tak mu neváhejte napsat a dejte mi vědět, já ho sem dopíšu. Zrovna jsem koukal do mapy členů a jičíňáci styďte se, není tam z Vás uveden NIKDO SZ zatím byla poslána těmto členům: Stifler, Majkls, Scratch, MatrixArwen, v.mira, MatrixChose, Milan+, stajgrpavel, minimaxa Tak termín je určen na 1.4. (ano opravdu se to bude konat na Apríla) čas \"ČÉ\" je 10:30 na Valdštejnově náměstí v Jičíně Místo setkání: Valdštejnovo náměstí v Jičíně http://maps.google.cz/maps?q=Ji%C4%8D%C3%ADn-Star%C3%A9+M%C4%9Bsto&hl=cs&ie=UTF8&ll=50.437008,15.351677&spn=0.007175,0.017917&sll=50.437227,15.351677&sspn=0.01435,0.035834&oq=ji%C4%8D%C3%ADn-star&brcurrent=5,0,1&hnear=Ji%C4%8D%C3%ADn-Star%C3%A9+M%C4%9Bsto&t=h&z=16 Účastníci zájezdu, kdo tam opravdu byl: v.mira - Peugeot 206 Gabriel307 + Magdaléna a Šimon - Peugeot 307 break Bigbadjohn + Ája, Verunka a Martínek - Citroen C8 gronholmm - Peugeot 406 break old model MatrixChose - Peugeot 407 SW Wachy430 + Vojtík - Peugeot 607 Radek - Peugeot 607 stříbrný Stifler + Iveta - Peugeot 306 GTi MatrixArwen - Peugeot 406 sedan Minimaxa - Fiat Nuova Multipla Scratch + Missscratch - Peugeot 406 sedan New model Scratchovi rodiče - Hiundai i30 Medvěd + Helča a Pavlík - Peugeot 406 break new model Radek Hurvajz - Peugeot 406 sedan old model 407 modrobílá - od MatrixChose Majkls - Peugeot 206 Barney + 1 - Peugeot 406 sedan šedý Mccolor + 1 nejvzdálenější posádka OldasII +2 zpozdilek + (další dvě auta - jedno byl Pája Rybišár) Pája Rybišár - Peugeot 205 Dan Rybišár - Peugeot 406 break černý Lulinka309 - Peugeot 309 zvaná Klotylda Adraj - Peugeot 806 Milanous Celkový počet zúčastněných 38 ?, aut 27 ?, motorky žádný (aspoň jsme na ně nemuseli při spanilce čekat Nabídka jídla od Pavla Štajgra: hovezi vyvar s nudlemi 15kc 120g Hov. svickova na smetane , houskovy knedlik 70kc 130g vepr. gulas s feferonkami, houskovy knedlik 67kc 130g vep. vypecky , br.knedlik, spenat 68kc 150g kureci steak na grilu , hranolky , drezinky 95kc 280g rizoto s kurecim masem, syr , okurka 48kc Je moznost platit i stravenkami. Jídlo není potřeba dopředu vybírat a objednávat, Pavel to zvládne i tak, je to profík Zde možno nahlédnout na stránky hospůdky, kde se bude odehrávat nezanedbatelná část srazu, tedy oběd: http://www.staroceskajicineves.cz/ Jak píšu výše, sraz to měl být poznávací, ale na žádost některých účastníků se postupně doplňuje nabídka dalších akcí. - jako první se objevila možnost jídla ve staročeské hospůdce u Pavla Štajgra. Jako další se nabízí toto: - výstup na věž Valdické brány. Tato věž je vysoká 52 metrů a o zdolání 156 schodů se dostanete na vyhlídkový ochoz ve výšce 32 metrů nad zemí odkud je za dobré viditelnosti rozhled od Zvičiny přes Krkonoše, Kozákov až po Ještěd. Otevírací doby je od dubna do září všechny dny od 9:00 do 17:00 a cena je 25,- Kč/osobu, děti nad šest let, studenti a důchodci platí 15,- - prohlídky Rumcajsovy ševcovny, která má otevřeno stejně jako věž Valdické bány od dubna do září denně od 9:00 do 17:00 a vstupné je 20,- Kč/osobu, děti od třech let, studenti a důchodci platí jednotně 10,- Kč - rozhledna Milohlídka - Čeřovka se nachází na severním okraji Jičína, je 8 metrů vysoká a byla vybudována v roce 1843. Na její vyhlídkovou pološinu vede 60 schodů a je z ní výhled na Jičín a blízké okolí. Pod kopec Čeřovka se dá dostat autem, pak se iž musí pěšky. Rozhledna je přístupná od dubna do září, od pondělí do neděle od 10:00 do 17:00 a vstup je zdarma. Jen je nutno vyzvednout si klíče. - prohlídky zámku Dětenice je možná v období od října do dubna v sobotu od 10:00 do 18:00 a v neděli od 10:00 do 16:00. Vstupné je pro dospělé 120,-Kč, děti do šesti let zdarma, děti 6-11 let 50,- Kč, děti 12-15 let 80,- Kč, senioři 80,- Kč - prohlídka pivovaru Dětenice je možná v období od října do dubna v sobotu od 10:00 do 18:00 a v neděli od 10:00 do 16:00. Vstupné je pro dospělé 80,-Kč, děti do šesti let zdarma, děti 6-11 let 40,- Kč, děti 12-15 let 60,- Kč, senioři 60,- Kč Pokud se spojí prohlídka zámku i pivovaru současně je potom sleva na vstupném a to následovně: Vstupné je pro dospělé 185,-Kč, děti do šesti let zdarma, děti 6-11 let 90,- Kč, děti 12-15 let 115,- Kč, senioři 115,- Kč Níže uvednou a původně avizovanou atrakci jsem s dovolil stáhnout z programu, protože by se nestihl další porgram z důvodu větší zdálenosti od Jičína. - výstup na rozhlednu na Kozákově. Vrch Kozákov je vysoký 743 m.n.m, celková výška rozhledny je 48 metrů, výška vyhlídkové plošiny je 24 metrů, počet schodů je 124. Vybudovaná byla v roce 1994 a to od května do listopadu. Oficiálně byla zpřístupněna 22. dubna 1995. Celé schodiště i ochoz financoval KČT a stálo to 530 tisíc korun. V dubnu je přístupná pouze o víkendech od 10:00 do 16:00 Časový harmonogram: 10:30-10:45 - sraz na Valdštejnově náměstí 10:45-11:15 - výstup na věž Valdické brány (ověřeno, že bude opravdu otevřená), nebo focení našich povozů 11:15-12:15 - kdo by neměl dost předešlé vyhlídky možno navštívit vyhlídku Milohlídka-Čeřovka (ověřeno, že bude opravdu otevřená) nebo návštěva Rumcajsovy ševcovny, ostatní mohou v klidu fotit, diskutovat, seznamovat se .... 12:15-12:30 - Přesun spanilou jízdou do Jičíněvsi na oběd 12:30-14:00 - oběd hovezi vyvar s nudlemi 15kc 120g Hov. svickova na smetane , houskovy knedlik 70kc 130g vepr. gulas s feferonkami, houskovy knedlik 67kc 130g vep. vypecky , br.knedlik, spenat 68kc 150g kureci steak na grilu , hranolky , drezinky 95kc 280g rizoto s kurecim masem, syr , okurka 48kc je moznost platit i stravenkami 14:00-14:30 - opět přesun spanilou jízdou tentokrát do Dětenic 14:30-17:00 - návštěva zámku a pivovaru (změněno po telefonickém objednání prohlídky, minimální počet účastníků na prohlídku je 10, nahlásil jsem 25 lidí, tak doufám, že se tam sejdeme). V 15:00 začíná prohlídka se Šípkovou Růženkou, tak pokud by měl někdo zájem se zúčastnit s dětmi, tak by to taky bylo možné 17:00 - odjezd účastníků k domovu Těm, kteří mají zájem navštívit obě vyhlídky bych doporučil dřívější příjezd na místo konání, aby to v pohodě stihli i s focením. Trocha historie o Jičínu: Jičín bylo královské město a první písemná zmínka o něm pochází z roku 1293. Trochu si to protiředčí s jinýmzdrojem,. který hovoří o tom, že Jičín byl založem v letech 1297 - 1304 a jeho držitelkou byla česká královna Guta. Královským městem zůstal až do roku 1337. Známé dominanty jsou např. Valdická brána vystavěná za vlády Trčků z Lípy, jičínský zámek vystavěný rodem Smiřických, barokní kostel sv. Jakuba navrhli italští architekti za vlády Albrechta z Valdštejna po němž je pojmenováno i jičínské náměstí. Ze známých osobností zde působili např. Bohuslav Balbín nebo František Ladislav Rieger, učitel na zdejším gymnáziu. Město leží v Jičínské pahorkatině na řece Cidlině, má rozlohu 2493 ha a v roce 2011 mělo téměř 17 tisíc obyvatel. Jičín je také znám loupežníkem Rumcajsem, který v pohádkách Václava Čtvrtka a Radka Pilaře sídlil v nedalekém lese Řáholci. Osobnosti z novodobé historie spjaté s Jičínem jsou např. Josef Gočár - architekt, Zdeněk Řehoř - herec, Michal Malátný - zpěvák skupiny Chinaski, Pavel Grohman - bubeník skupiny Chinaski, Michal Suchánek - herec. V Jičíně se letos uskuteční již 22. ročník festivalu Jičín město pohádky a to ve dnech 12. - 16. září a téma tentokrát bude Pohádkové pimprlatérium. Partnerská města jsou: Erbach - Německo King´s Lynn - Spojené království Martin - Slovensko Wijk bij Duurstede - Nizozemsko Velice zajímavá ovše trochu spekulativní iformace je od MatrixChose. Dle jeho zdrojů je možné, že pokud by Albrecht z Valdštejna nebyl zabit u Chebu, tak by byl pravdpodobně zabit někde zcela jinde. Ne kecám. Pokud by Albrecht z Valdštejna nebyl zabit u Chebu tak je možné, že by Jičín byl dnes hlavním městem. Ale už Libuše předpověděla Praze velkou budoucnost, takže asi to měl chudák Albrecht spočítáno ještě daleko dříve než se narodil. Pokud by někdo z jičínských měl doplňující informace tak je tam rád dopíšu. Pokud se vše podaří tak jak má tak nám vedení klubu poskytne nějakou finanční podporu, která se bude odvíjet od počtu účastníků. Samozřejmě k tomu musíme splnit i některá další kritéria, ale o to se rád postarám. Tímto děkuji všem účastníkům za přislíbenou účast, za spoustu podnětů a za pomoc s organizací a hlavně taky vedení klubu za ochotu podílet se finančně na našem srazu. Hlavní fotografkou srazu byla jednohlasně (rozuměj jedním hlasem) zvolena MatrixArwen. Reportáž ze srazu (první nástřel) Dne 1.4.2012 (jo opravdu na apríla) se uskutečnil 1. jičínský minisraz. První přípravy začaly měsíc před akcí a už první den se diskuse hezky rozjela. Zdaleka jsem nečekal, že o akci bude takový zájem a obával jsem se, že po prvním nadšení přihlášení účstníci vystřízliví a na sraz jich nakonec dorazí jen hrstka. Ale i v dalších dnech byly reakce vesměs pozitivní a hlásilo se čím dál více lidí. Velice brzy byl vybrán termín konání a mě ani další účastníky v první chvíli nenapadlo, že námi vybraný den je zrovna \"apríl\". Bavili jsem se o možných volných dnech o týden, dva, tři, čtyři dopředu a dávali jsme různé návrhy proč tento den jo a tento ne až jsme se dostali k sobotě 31.3. ovšem to zase nevyhovovalo mojí ženě a tak jsme to o den posunuli. No a byl z toho ten Apríl. Tolik tedy na vysvětlenou proč toto netradiční datum. Později se upřesňovaly možnosti kam bychom se společně mohli podívat, kde se najíst, kudy vést spanilou jízdu a vše se až podezřele dobře rýsovalo, účastníků každým dnem přibývalo, počasí nám přálo, den ode dne se oteplovalo a tak nějaký zádrhel přeci přijít musel. A přišel. Bohužel doby kdy jsme chtěli poroučet větru a dešti zmizely v propadlišti dějin a tak přišla ledová sprcha. Nejdříve pouze obrazně v předpovědi počasí a na sraze samotném i ve skutečnosti, protože jak je na některých fotkách vidět i v den srazu sněžilo. To ovšem malinko předbíhám. Nakonec se nám tedy podařilo dát dohromady program, který vypadal, že by mohl účastníky zaujmout, byly v něm dva přesuny spanilou jízdou a bylo vybráno i místo občerstvení, restaurace dokonce na předpokládanou dobu našeho oběda zavřela své dveře pro ostatní pocestné a bylo tedy jasné, že se do restaurace vejdeme, i když nás bude hodně. Šéfkuchař zveřejnil jídelníček, vstupy na rozhledny byly zajištěny. Rozhledny totiž otvírají až v dubnu a nebyl jsem si jist, zda už první dubnový den bude vše fungovat. Objednána byla i prohlídka zámku a pivovaru v Dětenicích a den D mohl tedy nastat. V podvečer onoho dne D začalo na větší části území naší krásné země sněžit. Někteří účastníci dokonce zpátky přezuli na zimní kola. Ani ráno se počasí zcela neumoudřilo. Zprvu sice nesměle vykukovalo sluníčko, ale později začalo sněžit. A v tomto počasí vyráželi jednotliví účastníci ke startu našeho minisrazu, na náměstí do Jičína. Sraz byl naplánován na 10:30, já jsem dorazil bohužel později než jsem plánoval, tedy pouhých 10 minut před plánovaným zahájením. K mému údivu již bylo na náměstí asi 20 posádek a jak jsem později zjistil byla mezi nimi i posádka nejvzdálenější a to člen mccolor se svojí paní z Kožlan, což je nedaleko Plzně. Tímto mým nepříliš včasným příjezdem se stalo, že jsem neměl a dodnes nemám úplný seznam všech účastníků. Postupně ještě přijížděli další posádky, fotili se naše auta, lidé se seznamovali a když přijel i zpozdílek (věren své přezdívce opravdu malinko později) tak jsem nabyl dojmu, že jsme všichni a vyrazili jsme na věž Valdické brány. To byl můj další začátečnický omyl. Lidé se sjížděli ještě dlouho poté a mezi nimi přijel i gronholm ve své nové káře – Peugeotu 406 break. Tím se stalo další pochybení, opět nebyl jeho vůz vyfotografován. Po výstupu na rozhlednu a fotografování více či méně viditelného okolí šli někteří do Rumcajsovy ševcovny, a část se vrátila na náměstí kde se opět čile debatovalo. Když zpět na náměstí dorazili všichni tak jsme po krátké chvíli vyrazili na oběd do Jičíněvsi kam jsme přejeli spanilou jízdou, kterou vedl MatrixChose a uzavíral jsem ji já s parníkem. Tento přesun se povedl na výtečnou. Po příjezdu do Jičíněvsi se nakonec podařilo všem zaparkovat v těsném okolí restaurace a mohli jsme se s chutí pustit do vynikajícího jídla. Samozřejmě, že když nás bylo tolik tak nešlo aby všichni dostali jídlo naráz, ale všichni byli nakonec spokojení. Jídlo totiž bylo opravdu vynikající a tak nevadilo, že si někteří museli chvilku počkat. Po výtečném obědě měla následovat spanilá jízda do Dětenic. Už ale pár dní před srazem se začaly ozývat hlasy, že někteří účastníci byli v Dětenicích již v minulosti protože jsou místní a že se této části srazu již nezúčastní, což se nakonec taky stalo a větší část účastníků již po obědě odjela za svým soukromým programem. Asi třetina účastníků se z Jičíněvsi rozhodla uspořádat další spanilou jízdu do Dětenic. Ten na první pohled celkem jednoduchý úkol se ovšem trochu zkomplikoval tím, že asi jediný místní, který s námi do Dětenic jel byl bohužel až na konci celé skupiny a já vůbec netušil, že to je místní člověk. Dohodli jsme se tedy, že Minimaxa má výrazné auto, zná cestu a proto nás povede. Dohodlo se, že po odbočení z hlavní cesty se opět seřadíme a společně vyrazíme již k poslednímu cíli našeho srazu. Miník měl však asi těžší boty, trochu přidal a s několika prvními auty druhé půlce kolony zmizel z dohledu. Já jsem se ho ještě chvíli snažil dohnat, avšak můj téměř dvoutunový parník na jeho o 400 kilo lehčí Multihopsající stroj plný plnokrevných vraníků nestačil a tak jsem na další odbočce počkal na zbytek naší druhé půlky spanilky a dohodly jsem se, že jediný kdo má mapu je Scratch a tak že nás tam dovede. A to se nakonec povedlo, i když jsme se cestou ještě zastavili na dvoře nějakého statku, kde jsme předvadli, že umíme jezdit nejen vpřed, ale i couvat a otáčet se na malém prostoru. Jedin, kdo se nedal zmást byl Medvěd, který hned u restaurace uvěřil navigaci dojel do cíle nejkratší cestou. My jsme se nakonec zhruba v polovině trasy spojili s první polovinou spanilky a dojeli jsme do Dětenic zase pohromadě. V Dětenicích jsme si ve dvou skupinkách prohlédli zámek. První skupina byla klasická prohlídka s průvodkyní a druhá skupina absolvovala prohlídku dětskou se Šípkovou Růženkou. Někteří účastníci z první skupiny nakonec litovali, že nešli se Růženkou také, protože to byla velmi půvabná dívka. Ovšem ani naše skupina nepřišla zkrátka, měli jsme též velmi pohlednou průvodkyni a její výklad byl více než zajímavý. Velice poutavým způsobem nás seznámila s historií zámku, hlavně líčení průběhu ničení zámku v době nedávno minulé bylo velmi poutavé. Po prohlídce zámku jsme čekali asi půl hodiny na prohlídku zdejšího rodinného pivovaru. Při této prohlídce jsme se seznámily s průběhem výroby piva v dobách minulých a prohlédli jsme si výrobu v tomto minipivovaru, který pivo nefiltruje ani nepasterizuje a vyrábí ho jen pro potřebu zdejší hospody. Po této prohlídce jsme se již rozjeli všichni ke svým domovům. To už bylo pět hodin odpoledne. Doufám, že účastníci nelitovali že přijeli a pokud se uskuteční v budoucnu další sraz, že zase přijedou. Děkuji tímto všem, kteří si udělali čas a přišli se podívat. Velký obdiv patří nejvzdálenější posádce, která přijela až z Kožlan což je nedaleko Plzně. Aby stihli včas dorazit na místo setkání tak museli vstávat už v pět hodin ráno. O to větší obdiv nad tímto výkonem, že člen mccolor se na naše fórum registroval až několik dní před srazem, dodnes má na fóru „pouhé“ čtyři příspěvky a už byl na prvním srazu. Pro všechny, kteří si stěžují, že je některý sraz příliš daleko uvedu, že tato posádka najela na jejich první a jednodenní sraz vzdálenost přibližně 190 kilometrů (a to samé večer zpátky) a to vůbec netušili, co je tady čeká. Zároveň si myslím, že to byla posádka nejstarší. Smekám před jejich nadšením a děkuji, že přijeli. Samozřejmě děkuji všem účastníkům, kteří neváhali přijet v toto pro sraz netradiční datum a v tomto ne zcela příznivém počasí na sraz nějakýho pošuka, který něco podobného organizoval poprvé v životě. Děkuji všem, kteří mi pomohli sraz připravit, všem kteří pořídili nějako fotky a podělili se o ně, všem kteří pomáhali s organizací přímo na místě, děkuji všem za trpělivost, za pochopení .... Díky všem a budu se těšit někdy někde zase nashledanou [upravil dne 5/4/12 00:47 od Bigbadjohn] [upravil dne 17/5/12 22:01 od Bigbadjohn] [upravil dne 20/5/12 21:59 od Bigbadjohn] [upravil dne 21/5/12 13:29 od Bigbadjohn] Citovat
v.mira Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jsem urcite pro .. zkusim jeste nejake lidi z okoli.. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 taky jsem pro:super když budu mít v práci volno rád se zúčastním:papa Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Ahoj tak ja asi budu v praci :-) ale uvidime na kdy to naplanujete :-) a zalezi na poctu lidi aby se udelala rezervace a abych na ten den nemel uz nakou jinou akci... aby jste se vsecky vesli a parkoviste je take docela male ... tusim pro 11 aut. ztoho je jedno mistecko meje :-P Citovat
gronholmm Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Já podle toho kdy by to bylo Ale tohle bych si nenechal ujít Citovat
MatrixChose Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Tak pokud nebudu v práci tak je to jasný. Myslíš u MAVE? TO asi vim, kde je, 2,5 roku jsem tam makal Citovat
Stifler Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Uvidíme, kdy by to bylo, aby mi to nekolidovalo s prací a školou, ale rád bych se zúčastnil. Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Já se určitě zúčastním s Luciferkou. V týdnu mi to ale určitě nevyjde, protože tvrdnu v práci do 17:00, tak by byl dobrý třeba pátek, když bych si to zkrátila do 16:00. nebo víkend. hoďte návrhy, kdy to vypadá, že byste mohli. Klidně se (asi jako jedinážena, pokud tu není nějaká další klubačka z Jc a okolí) ujmu organizace, ale jde jen asi o to zamluvit počet lidí v restauračce a vybrat příhodný termín. Bigbadjohn : já jsem právě na to koukala, že nejsem uvedená v mapě členů, ale popravdě nevím, jak se to dělá. [upravil dne 3/3/12 19:07 od MatrixArwen] Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 koukam ze se nam to docela rozrusta Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 tak jsem zvedav kam az se to konecne cislo vysplha :-) a piste i sve partnery pokud mate a pokud pojedou :-) Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 BigbadJohn: a co děláš v ty dny, co nemůžeš? :-) jestli nejsem moc zvědavá, protože je docela pravidelně stajgrpavel: to je správný. jen, ať je nás hodně:-) ať jsme spanilou cestou vidět:D já zatím můžu každý víkend nebo pátek. nic v plánu nemám. akorát 19.3. budu mimo Jičín, ale to je pondělí Citovat
Stifler Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Míšo, napiš SZ kurtovi a on tě do mapy doplní. Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 tak jsem zvedav kam az se to konecne cislo vysplha :-) a piste i sve partnery pokud mate a pokud pojedou :-) já partnera mám, ale ten si pojede hezky pěkně svým:D snad teda..protože to je tady v okolí a aby se Luciferka taky konečně ukázala na nějakým srazu:-) Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Míšo, napiš SZ kurtovi a on tě do mapy doplní. už mi to napsal BigBadJohn, ale díkes:-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 tak me to zajimal hlavne kuli jidlu a parkovani u hospody :-P a co me zajima jeste vice jestli budu mit volno nebo budu v praci no zacina to narustat ... hmmm asi bych byl radeji na srazu nez varit Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 To MatrixArwen: 1x za dva týdny jezdí manželka v pátek a v sobotu do školy do HK, 30.3. chcem jet do IKEA, 20.4. jedu na exkurzi do TPCA, 21.4. jedu s celou rodinou na \"Jarní sraz v okolí Prahy - Návrat do starých časů\", 25.5. - 3.6. Jedu s Medvědem do Rumunska Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 stajgrpavel:muž toho moc nesní, občas po něm i dojídám a my si teda zabíráme dvě parkovací místa to je správný zúčasnit se, tak hlavně, jestli víš dopředu nějak, jak budeš v práci. aby to vyšlo. bigbadjohn: tak důkladně jsi nemusel. já myslela, jestli třeba jezdíš někam za prací nebo tak. já se na jarní sraz nechystám, takže mně je to vcelku jedno, ať se vyjádří ostatní [upravil dne 3/3/12 20:46 od MatrixArwen] Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 no ja tak nak nikdy nevim .... ted jsem byl 3 tydny v praci a mel jsem mit 3 dny volna ... patek sobota a nedele .... a dnes jsem se dozvedel ze se to zkratilo a zitra uz jdu zase matak takze kdyz se trefi termin na me volno tak to bude zazrak Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 takze zitra kouknu co tam mame za akce aby se mi to moc neprolinalo .... asi by to chtelo vedet i cas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.