Milan+ Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Tak pohoda klídek,bylo dnes cca 75,kolo dopadlo dobře,takže spokojenost. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Krásné čtení, dali jsme se letos s manželkou taky na cyklistyku, sice podle toho co tady ukazujete svoje kola máme obyčejne kola, ale pro začátek nám to bude určitě stačit. Jezdíme ještě s malou v cyklosedačce a první vyjížďku (45km) jsme zvládli bez problému. Jinak kola máme já- author impulse(horák) a manželka leader fox away(cross). Zajíalo by mě jaké máte vy zkušenosti s dítětem v sedačce na projížďkách? Kolik km tak s nimi najezdíte abychom to třeba s něčím nepřehnali a jaké máte zkušenosti s polohovatelnou sedackou, protože mě moc nepotěšila svým malým náklonem Citovat
Kurt Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Každé dítě je jiné, univerzální je jezdit, dokud to dítě baví. Nepíšeš, kolik jim je - to je taky potřeba zohlednit, přecejen malé děti nemají dostatečně vyvinuté svalstvo pro dlouhé sezení. Polohovatelné sedačka je dobrá tak akorát na to, aby mu nepadala hlava dopředu, když usne, jinou výhodu jsem nezaznamenal. Citovat
robozv Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 presne ako pise Kurt tiez mame sedacku a s malou chodime tak na hodinode vylety. Sedacku mam v zadu takze parada dcerka ma zvykne masirovat na chrbte:aut Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Tak dcerka má 10 měsíců a samozřejmě děláme přestávky kdy ji třeba položíme na deku ať si zablbne, doplníme tekutiny a pokračujeme. Zatím jsme v začátcích takže žádné postřehy nemám. Překvapilo mě, že jsme schválně kvůli te hlavičky, jak pišeš aby nepadala, koupili polohovatelnou sedačku a při poloze nejvice nakloněne ji stejně hlavička padala. Uvidíme, budeme asi jezdit vždy až potom co se pořádně vyspí aby neusínala za jízdy. Citovat
oddie Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 10 měs dítě bych tedy do sedačky na kolo nedal ani náhodou. Citovat
Milan+ Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Tak zítra dopo vyrážíme na Zlaťak protáhnout kostry. Včera byla Bílá Třemešná pro nějaké věci na kolo jako trenink. Citovat
oddie Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Trochu jsem to kolo přes léto přeskládal... Citovat
GooFy Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Tak taky přídám svůj vercajk. Mám tohle a pak ještě silničku taky Authora. Tohle je celokarbon Jezdil jsem 3 roky závodně, teď už jen občas amatérské závody... Citovat
Guest bostich Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Kurt: na Android používám sportypal, ale chybí mi možnost automatický pauzy, když se někde zastavim a zakecám se Citovat
Kurt Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Jj, Sports Tracker autopauzu má (mockrát využito ). Tohle sedlám já: Citovat
oddie Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Jo, nehrát si se stavbou, možná bych toho Radona měl taky. Nebo Stevens. Citovat
robozv Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 ja by som uz asi teraz kupil 29\" /teda nie asi ale urcite/:P Citovat
Kurt Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Kolo? (já tam teda mám ještě ovládací domek přehrady Křižanovice) Popis toho mého Němčoura je tu: http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/ZR-Race-29er-5-0_id_20563_.htm Citovat
oddie Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 No koupils to dobře, to se musí nechat. Tohle osazení na ty peníze, co to stálo, je neuvěřitelné. Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Kolo? (já tam teda mám ještě ovládací domek přehrady Křižanovice) Popis toho mého Němčoura je tu: http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/ZR-Race-29er-5-0_id_20563_.htm Píšou \"entry level\" tak to asi zůstanu u svý Esky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.