Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Krásné čtení, dali jsme se letos s manželkou taky na cyklistyku, sice podle toho co tady ukazujete svoje kola máme obyčejne kola, ale pro začátek nám to bude určitě stačit. Jezdíme ještě s malou v cyklosedačce a první vyjížďku (45km) jsme zvládli bez problému. Jinak kola máme já- author impulse(horák) a manželka leader fox away(cross).

Zajíalo by mě jaké máte vy zkušenosti s dítětem v sedačce na projížďkách? Kolik km tak s nimi najezdíte abychom to třeba s něčím nepřehnali a jaké máte zkušenosti s polohovatelnou sedackou, protože mě moc nepotěšila svým malým náklonem

Odesláno

Každé dítě je jiné, univerzální je jezdit, dokud to dítě baví. Nepíšeš, kolik jim je - to je taky potřeba zohlednit, přecejen malé děti nemají dostatečně vyvinuté svalstvo pro dlouhé sezení.

Polohovatelné sedačka je dobrá tak akorát na to, aby mu nepadala hlava dopředu, když usne, jinou výhodu jsem nezaznamenal.

Odesláno

Tak dcerka má 10 měsíců a samozřejmě děláme přestávky kdy ji třeba položíme na deku ať si zablbne, doplníme tekutiny a pokračujeme. Zatím jsme v začátcích takže žádné postřehy nemám. Překvapilo mě, že jsme schválně kvůli te hlavičky, jak pišeš aby nepadala, koupili polohovatelnou sedačku a při poloze nejvice nakloněne ji stejně hlavička padala.

Uvidíme, budeme asi jezdit vždy až potom co se pořádně vyspí aby neusínala za jízdy.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak taky přídám svůj vercajk. Mám tohle a pak ještě silničku taky Authora. Tohle je celokarbon :) Jezdil jsem 3 roky závodně, teď už jen občas amatérské závody...

post-30287-14109626285792_thumb.jpg

Guest bostich
Odesláno

Kurt: na Android používám sportypal, ale chybí mi možnost automatický pauzy, když se někde zastavim a zakecám se :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...