zbynek.su Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Chlapi na autě mám na předním skle dešťový senzor, ale v noci jsem si všimnul, že když jsem měl nastartováno, tak tam svítila ještě nějaká kontrolka na tom skle u zrcátka. V tom skle jsou v tom černém dva otvory...Nevíte co to světýlko je? Citovat
marko306 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 To tak má svietiť. Svieti iba jedna strana (pravá tuším) Citovat
matejgigi Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 Ako píše Marko, presne tak, ono to svieti, pokiaľ máš páčku stieračov v polohe \"Auto\"... Citovat
kovi Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 Tak to má být, když máš spuštěný automatický stěrače. Citovat
Drobeczek92 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Po delším čase přidám otázku. Proč to vůbec svítí ? Díky :-D Citovat
Edison Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Já myslím, že to je zdroj světla a podle rozkladu/odrazu světla na přechodech materiálů vzduch-sklo a sklo-vzduch/voda (kapka) to pozná, že tam je voda, čili déšť. Všimni si totiž, že to funfuje i v noci, kdy jiný zdroj světla není. Taky typuju, že to je červená LED, případně nějaká širokospektrální červená/IR. Citovat
Dave_k Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Myslím, že tu někomu ta barva vadila tak dal modrou diodu a senzor přestal fungovat. Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 jo je to zdroj pro detektor, nektery verze byly zeleny, nektery jsou oranzovy ad Dave-k dat tam modrou LEDku to je masakr to ani nevim, ze to tu nekdo takhle provedl Citovat
linomaniac Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 stare typy senzorov pouzivali svetlo vo viditelnom spektre - novsie typy uz maju IR diodu, ktoru nevidiet svietit, ale ked na to pozriete cez fotoaparat v mobile, tak uvidite ze svieti. Citovat
dejvek74 Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 dešťový senzor pracuje na lomu světla, proto ta svítící kontrolka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.