Guest Scratch Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 ja to koupim po dilech, posli mi prosim vsechny dily najednou, nepotrebuju antenu, tu si nech. Cena 105 000 Kdyby to byl kombajn, tak bych zacal uvazovat i realne Citovat
ozzy56 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Ozzy: příklad mimo mísu. Rozprodatelný byl bez problémů za o dost víc, a to i přesto, že byl zničený předek, který je nejcennější. samozřejmě by se prodal za víc, ale kdo by se s tím páral? to je to,oč tu běží, práce s vrakem, lítat na poštu, nervovat se s lidma, co to chtěj pomalu zadarmo...,nakonec zjistíš, žes vydělal pár šupů, které jinde vyděláš lehce a bez nervů Citovat
oddie Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Květoňovi o to zjevně neběží, když už sám zkušenost s rozprodejem auta má a nevadilo mu to. Nadto rozebírat takové auto je sakra krásná práce, na rozdíl od rozebírání starého zbořeného vraku. V tomhle by to bylo spíš plus. Citovat
dzavel Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Rozprodáš to za 100 a budeš rád. To že se prodávají díly za ceny co psal Pe.Tr, neznamená, že to i někdo za ty ceny kupuje . Prodej celek za 100 a máš to bez práce a ztráty času. Citovat
kveton Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 jak říkáš oddie, zkušenost mám a bavilo mě to, klidně bych se pustil i do 407my, prostor mám, čas by na to byl taky a osobně si myslim, že by se to po dílech rozprodalo ve finále za celkem dost když to porovnám se 406kou, ale je mi to líto. Byla to jen otázka do pranice a jak se na to koukáte vy, nejspíš auto půjde protiúčtem nebo do výkupu za \"směšnou\" částku, ale pořád to bude cca polovina \"novýho\" a pro mě potřebnýho nahodil jsem tuto myšlenku i doma a shodli jsme se na tom, že je nám to prostě líto jí rozebrat Citovat
kveton Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 Rozprodáš to za 100 a budeš rád. To že se prodávají díly za ceny co psal Pe.Tr, neznamená, že to i někdo za ty ceny kupuje . Prodej celek za 100 a máš to bez práce a ztráty času. za 80 jsem rozprodal 406 loni, tohle by šlo za víc Citovat
oddie Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Líto by mi bylo akorát peněz, plechovek je všude mračna. Pokud jsi si jistý, že bys dostal podstatně víc, bylo by mi naopak líto to odevzdat do výkupu. Jinak spíš než teď zuby nehty držet cenu 150 a pak to nechat ve výkupu za 95 mi přijde rozumnější slevit něco rovnou. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 cena 407 šla hodně dolů, tady na klubu asi neprodáš, auto je známé spíše v negativním smyslu (bez urážky), jestli máš možnosti,zkušenosti a čas, jsi přesvědčený, že dostaneš o dost více, zkus to rozebrat a prodat na díly [upravil dne 14/2/12 11:50 od ozzy56] Citovat
oddie Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 A máš tu vůbec inzerát? Já třeba ani nemám v povědomí, že se to prodává. A vůbec, rozeber to, chcem viděl fotky, jak vypadá 407 LEGO Mě tak napadá, že tu mám převodovku 6q ze 407, to bych ji měl rychle prodat, než s tím začneš [upravil dne 2/14/12 12:23 od oddie] Citovat
oddie Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Ježiš. Tak takový inzerát odradí i toho, kdo by to auto chtěl, proboha. První půlka plané debaty, v druhé špatné fotky promáčklého prahu špinavého auta, které tak působí olezle a na cestě na šroťák. Kolikrát tu bylo psáno, prodává vzhled, je třeba nafotit čisté, čerstvě umyté auto za pěkných světelných podmínek v pěkném prostředí, někým, kdo umí fotit a má cit, přidat jasný popis, nemít u toho dvě stránky debat a předchozí ceny, pak je šance, že to někoho zaujme. Tak, jak je to nafocené a inzerované bych nešel koupit auto ani za 50, natož o sto dražší. Citovat
P607Olda Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 oddie: máš úplnou pravdu. kveton: prodej je taky činnost, která chce svoje. Jak se říká - kdybys ho v životě neumyl, tak na prodej vyčistit je slušnost. Citovat
koblih69 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Jojo, s přiloženými fotkami je to neprodejný ... Citovat
kveton Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 nevim jak vy, ale teď to mejt rozhodně nebudu a debaty tam jsou, to neovlivním, nesnažím se prodat jen tady a popravdě jsem se zatám ani moc nesnažil, čekal jsem na pojišťovnu a teď i na lepší počasí. Fotky jsem posílal několika zájemcům mailem, jsou to ty od ppčka a ty tu vystavovat nebudu, svoje udělám až se oteplí a nafocenej prohlej práh? Tajit to nehodlám Citovat
kveton Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 tak mi to nedalo a inzerát jsem upravil, nechám tomu nějakej čas a pak se rozhodne jestli půjde v celku nebo per partes Citovat
švejk Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 jestli muzu doporucit, tak to hod na nejaky vetsi inzertni server tady jsem prodaval auto.... dlouho. A pote, co jsem ho dal jinam, tak se mi behem par hodin ozvalo hned nekolik lidi. Takze asi tak. Citovat
radim.1008 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Teď je blbý čas na prodej auta, počkej na jaro to se budou auta prodávat líp. Jaro není zase tak daleko. Kdyby to by kombík, tak bych taky uvažoval, barva je peckovní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.