Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

byl jsem na horách a podívej se jak jsem vypadal.v nedeli jsme se vratili a v pondeli jsem byl v myčce,některé jsou otevřené i těch mrazech a přes den se to dá

http://www.peugeot-club.com/topic/53147-fotky-nasich-307micek/

je pravda že tá kam jsem chtěl a perfektně myje podvozek byla mimo provoz,ale nemohl jsem nechat frantíka nasoleného:fnuk:fnuk

[upravil dne 12/2/12 16:21 od Gabriel 307]

Odesláno
no jo měšťáci ty se maj :D ,u nás na vesnici zamrzla i řeka,tak kde mám vzít vodu :(

Pravda, i když u nás ve městě taky zamrzla Divoká Orlice ;) Jinak auto umeju až na jaře, parkuju s Peugeotem venku a jezdím každý den, takže jestli se opravdu oteplí příští týden nad nulu, bude zase všude mokro a auto by vypadalo zas jak prase. :aut

post-39796-14109622275856_thumb.jpg

[Edited on 12/2/12 16:27 by radim.1008]

Odesláno

Auto opláchnu hadicí,pokaždý když přijedu,parkuju v zavřený podzemní garáži a postavili tam i dva mycí boxy,prostě paráda :super

Odesláno

Tahle sůl je moje noční můra,dneska jsem vyrazil s cca čistým autem a přijel jsem jako kdybych jezdil v létě po poli,totál bílé od prachu ze slané silnice,přitom je u nás sucho ale silnice jsou bílé jako papír,myslím že to tady s tou solí přehnaly,myčky u nás běží ale v takovém mrazu do toho nejdu,ráno se do toho potřebuji dostat:D,už jsem to zažil loni,jak jsem běžel pro zapalovač a nahříval klíček abych ho dostal do zámku.Stejně má příští týden sněžit tak to nemá cenu ale štve mi to když do vidím jak to musí chudáka štípat do plechu:bojim:bojim.

Odesláno

Taky hlásím že umyto a osušeno, konečně to vypadá zase jako auto:D

Oldo, to je super, takhle v zimě umýt auto:super

Haryku, já už nejsu měšťák, ale vesan, a dneska jsme měli jen -3, takže pohodička:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...