Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano, poresime pres SZ, jeste jsem neslysel, o takovem zakone, a druha vec, nazveme to jinak a je po prdeli.....

Odesláno

Gronholmm: Tak bych to taky viděl, ale je důležité, co konkrétní paragram říká. Myslím, že ten výlet by mohl uspět :) Však to není klasická soutěž (závod).

Odesláno

Pe.Tr: A to je pozdě tu žádost podat? Předpokládám, že vloni na Koko nebo i na jiných srazech se takováhle žádost musela automaticky podávat taky (pokud ne, tak asi byla někde chyba), takže by stačilo jen změnit datum, trasu \"závodu\" a poslat jim to, třeba by to stihli vyřídit, když budou slušně požádáni o dřívější termín. ;) Nebo je problém někde jinde? :myslim

Odesláno

Zakon samozřejmě existuje, a ne že ne

Zákon 114/1992 Sb. o ochraně přírody a krajiny a chráněné krajinné oblasti (CHKO).

§ 26

Základní ochranné podmínky chráněných

krajinných oblastí

(1) Na celém území chráněných krajinných oblastí je zakázáno

a) zneškodňovat odpady mimo místa vyhrazená se souhlasem orgánu ochrany přírody,

b) tábořit a rozdělávat ohně mimo místa vyhrazená se souhlasem orgánu ochrany přírody,

c) vjíždět a setrvávat s motorovými vozidly a obytnými přívěsy mimo silnice a místní komunikace a místa vyhrazená se souhlasem orgánu ochrany přírody, kromě vjezdu a setrvávání vozidel orgánů státní správy, vozidel potřebných pro lesní a zemědělské hospodaření, obranu státu a ochranu státních hranic, požární ochranu a zdravotní a veterinární službu,

d) povolovat nebo uskutečňovat záměrné rozšiřování geograficky nepůvodních druhů rostlin a živočichů,

e) používat otrávených návnad při výkonu práva myslivosti,

f) stavět nové dálnice, sídelní útvary a plavební kanály,

g) pořádat automobilové a motocyklové soutěže,

h) provádět chemický posyp cest,

i) měnit dochované přírodní prostředí v rozporu s bližšími podmínkami ochrany chráněné krajinné oblasti.

Odesláno

jinak už jsem se prokousal k tomu paragrafu pokud vás to zájímá je to to pargaf 26 zákona 114/1992 sb. a je to tam dost stroze napsáno.

Hurvajz byl rychlejší:D

[upravil dne 21/5/12 20:21 od Moby89]

Odesláno

zrovna ted jsem tam byl s motorkarskou bandou a ty tam takhle muzou???? Je to buzerace, seru na ne.....

Stifler: nekdy mi prijdes fakt jako.......:blablabla:blablabla:blablabla:blablabla:blablabla

tohle bys nemel psat verejne na forum, kdyz to tu cekujou......

Odesláno

časově to nestihame , ad lonsky a predpredlonsky sraz a OZ v kokorinsku , by me ani ve snu nenapadlo to nazyvat automobilovym zavodem, nebyl tedy duvod zadat.

Odesláno

Hmm - tak to je docela prů*er. :o

Sám jsem pořádal několik akcí i srazů P-C a nikdy jsem o něčem podobném neslyšel. Sám nechápu, kde hledat problém, když auta jedou po zpevněných a veřejně přístupných komunikacích a dodržují veškerá pravidla provoz na nich limitujících. Domnívám se, že by to chtělo ze strany pořadatele minimálně pokus o sjednání schůzky s někým z vedení CHKO a náležité objasnění o čem vlastně sraz P-C klubu a celý orienťák je. Bohužel je pořadatel srazu v momentální nevýhodě, páč ho CHKO vlastně nachytala na švestkách, ale snad by se to ještě zachránit dalo (samozřejmě nikdo nemůže pořadatele obviňovat z neznalosti tohoto § - nikdo z kluků není právník a na žádném srazu jsme nic podobného neřešili, byť většina srazů více či méně CHKO, kterých je v ČR jako hub po dešti, tečovala).

Nenašel by s v klubu nějaký právník, který by sesmolil aspoň dopis o který by se dalo opřít?

Odesláno

Hurvajz: je to o tom, co psal Medved, evidentne jsou na nas pripraveni, jsou ve vyhode a evidentne to asi povolit nechteji........

Navrhuji to zrusit, proste se OZ nepojede, ale navrhuju dotlacit auta na silnici, hromadne nastartovat a ja vas povedu a projedeme se 25 km po krasach okoli. A chran vas panbuh se predjizdet......

Odesláno
Ano pánové, máte to správně :)

Každopádně minulý týden zkrachovalo akce - cyklistický závod...Tudíž v Kokoříně nejsou nějak kulturním akcím nakloněný...

ja se nedivim, vzdyt tam se deje neco kazdy vikend...... taky by me stvalo tam mit chaloupku......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...