Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Společně se Schreekem Vás zveme na celodenní výletový sraz východně od Prahy, ten podzimní byl úspěšný, ale nyní Vás čeká návrat do starých časů, uvidíte, jak se dříve jezdilo, jak se bydlelo a s čím si naše babičky hrály.

500x370http://nd05.jxs.cz/791/288/1935886f7f_83405830_o2.jpg[/img]

PROGRAM:

9:30-10:00 shromáždění na parkovišti v Přerově nad Labem (mezi muzeum Moto Velo a Skanzenem), možnost focení se zátiším v podobě zámku.

10:00 Návštěva muzea Moto Velo http://www.motovelo.ic.cz/

11:00 Návštěva Skanzenu, bude objednán průvodce.

12:30 Přesun do Čelákovic

12:45 Oběd v Čelákovicích v restauraci u Bohuslavů http://www.ubohuslavu.cz/ Bohatá polední nabídka, každý jistě potěší své chuťové buňky.

14:00 Přesun do Benátek nad Jizerou – na zámek, trasa přes Milovice a bývalý vojenský prostor.

15:00 Návštěva muzea Hraček http://muzeumhracek.webpark.cz/ Zavzpomínejte si na své dětské roky, ale přesuňte se také do světa hraček našich předků.

UPOZORNĚNÍ: Již je objednám průvodce do Skanzenu, délka prohlídky je 1,5 až 2 hodiny, proto se na oběd vydáme o něco později. Rezervaci tam máme od 13:00 do 13:30, měli bychom to stihnout a včas se vydat do Benátek

CENOVÁ RELACE

500x130http://nd05.jxs.cz/725/995/3905fcaa8a_83405809_o2.jpg[/img]

*0 Kč děti do šesti let

Ceny v restauraci jsou v rámci polední nabídky velmi dobré, polední menu od 68 Kč.

NAŠE MENU

Staročeská bašta 99,-

Ďábelský kotlík s bramboráčkama 89,-

Svíčková na smetaně, houskový knedlík 79,-

Smažený kuřecí řízek, vařený brambor, okurka 77,-

Kuřecí soté s listovým špenátem a těstovinami 89,-

PLÁN CESTY

500x300http://nd05.jxs.cz/086/911/4013abae2e_83405857_o2.jpg[/img]

V průběhu srazu bude zařazena malá soutěž, vítěz bude odměněn. ;)

Věříme v hojnou účast.

UPOZORNĚNÍ: Most přes R10 v Benátkách nad Jizerou je zbourán a jen tak stát nebude. Sjezdy a nájezdy by měly být otevřené. Vezměte to prosím v potaz při cestě na sraz/ze srazu.

PS: Spanilá jízda je naplánována jinou cestou, tomuto omezení se vyhneme.

Kontakty na organizátory:

MilanF1: tel.: 607 960 357, e-mail: milankrejcikf1@seznam.cz

Schreek: tel.: 608 972 181, e-mail: schreek@gmail.com

Účastníci jarního minisrazu 21. 4. 2012:

MilanF1 - 2 osoby

Schreek - 1 osoba

Radek Hurvajz - 1 osoba - pokud se toho dožije ;)

Gabriel 307 - 1 osoba (dopoledne včetně oběda)

Ota - 1 osoba

bigbadjohn - 4 osoby (2 děti)

skuci - 2 osoby

Jimmy106 - 1 osoba

radim.1008 - 1 osoba

Neon - 4 osoby (Neon + Áďa + 2 děti)

Dave 308 - 2 osoby

mccolor - 2 osoby

zpozdilek - 2 osoby

\"kamarád od zpozdilka\" - 3 osoby

ozzy1 - 3 osoby

\"kamarád od ozzyho\" - 5 osob (2 dospělí + 3 děti)

Goldinka + Vector - 2 osoby

dzana.m - 1 osoba¨

Medvěd - 2 osoby (Medvěd + Pavlík)

----------------------------

19 aut - 40 osob

Váhající účastníci

Fuller - 2 osoby

Scratch - 2 osoby

Berkoff - 2 osoby (Berkoff + Kejtička)

SV24 - 1 osoba

Kdo chce, může po konci našeho srazu na další, tentokrát na grillmasters u Scratche:

Objednávky z e-shopu:

7 vlaječek(2x BBJ, 2x zpozdilek, 2x ozzy1, 1x skuci)

1 velký polep přes zadní okno (zpozdilek)

1 největší bílý řezaný lev levý (BBJ)

1 největší bílý řezaný lev pravý (BBJ)

1 Samolepka tištěná černá - modré logo (skuci)

2 Dámské tílko Adler tmavě modré M (zpozdilek)

1 hrneček (Dave 308)

REPORTÁŽ JE JIŽ NA HLAVNÍ STRÁNCE KLUBU http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=452

[upravil dne 23/4/12 21:43 od MilanF1]

Odesláno

Výborně zvolené lokality, skanzen v Přerově určitě stojí za vidění, sousední motomuzeum je bez veškerých pochyb, v Čelákovicích bych doporučil krom oběda i návštěvu tamní tvrze (http://www.muzeum-celakovice.com/index.php?cat=0,29,33&id=101 ), na muzeum hraček v Benátkách dopobručuju vyhradit si dostatek času, mi tam s prckem na podzim byli určitě víc než hodinu (s exponáty si vyhrají nejen děti).

Suma sumárum nápad dobrej, jen mám obavu, aby to ve finále nebylo moc přehuštěný (tzv. japonský systém hop sem, hop tam a všude jsem byl 3x :D)

[upravil dne 12/2/2012 13:53 od Medvěd]

Odesláno

Fuller: Ano, je to ještě daleko, ale někteří si rádi dopředu udělají poznámku do kalendáře. Kolonka \"možná\" bude vytvořena. :aut

Medvěd: Časy jsou orientační, v Benátkách bychom mohli být i před 15:00 (muzeum se uzavírá v 16:30), pokud bychom zařadili do programu i tvrz, už by to stihnout nešlo.

Scratch: Tak to je nám líto. Já již od podzimu přemýšlel, co uděláme na jaře. Tak snad příště, ted si užij organizaci na klouzání. ;)

Odesláno

ja je chválím, mám to kousek,ale bohužel jsem po noční a jedu na další noční i když KDO VI JESTLI(Kabát) se to možná bude dát nějak spravit uvidíme:papa

Odesláno

to už teď víš že máš noční? co děláš? tak si zažádej změnu , bahon ti je daleko a když maš něco u nosu tak bys to jen tak pustil?

Odesláno

ja to jen tak nepustím,když tak se prijedu na vás podívat tak na 90%

tak nebudu spát,možná až odpoledne,už jsem to tak jednou udělal nespal jsem vůbec a povím vám ta další noční byl fakt mazec

dělám ve fabrice a mám rozpis na celej rok,předsedo představ si že i na 36.sraz-Kokořín mám noční a to mě taky dost s..e

konečně bych poznal několik členů osobně :papa

[upravil dne 12/2/12 14:51 od Gabriel 307]

Odesláno

Tak jsem to projednal s manželkou a přijedu taky :D:D:D

trhnu se od vás když pojedeme přes Milovice a lehnu si na chvilku.Klidně si mě napište :super :super:super

Předsedo,na Kokořín si beru dovolenou a jedu taky ;););)

Odesláno

Gabriel: Paráda, takže na dopoledne včetně oběda? Bereš i manželku (kvůli počtu lidí)?

Jsem rád, že se ti podařil i Kokořín :super

Odesláno

jj včetně oběda-nepudu si lehnout s prázdnym břichem:D ne manželka zůstane doma s prckem (1,5)tá se těší na Kokořín:papa:papa

klidně můžem vyrazit spolu;)

[upravil dne 12/2/12 16:30 od Gabriel 307]

Odesláno
to už teď víš že máš noční? co děláš? tak si zažádej změnu , bahon ti je daleko a když maš něco u nosu tak bys to jen tak pustil?

Kámoš dělá na dispečinku Dopravního podniku a taky ví směny na měsíce dopředu. A protože stejně jako většina jeho kolegů nerad opouští nalajnované koleje, směnu je ochoten si handlovat jen ve zcela vyjímečných případech (úmrtí v rodině, Medvědí narozeniny apod.). On takový handl totiž musí být výhodný nejen pro toho, kdo měnit chce, ale musí se najít i protějšek, který místo svého volna bude chtít hákovat. No a pak je tu ještě ta druhá strana mince, kdy se v ten nejnevhodnější okamžik na něj obrátí ten, který vzal jeho směnu s žádostí o protislužbu - no a zkus pak najít akceptovatelný důvod proč mu nevyhovět.

Já prostě Gabrielovi rozumím a NIKDY bych na směny dělat nechtěl (byť ten můj kámoš si dvanáctihodinový směnný provoz nemůže vynachválit).

Guest Scratch
Odesláno

ja mam tgakove zamestnance a smeny planujem mesic od mesice, a kdyz kdokoli potrebuje, nekdo to vezme, ale je to o komunikaci a o parte :)

Milan: na tohle si cas udelam, ac jsem vsude byl 3x, mozna to bude prvni jarni na masine :D

Odesláno

Když Martina dělala v Kimberly, tak měla taky na celý rok dopředu naplánované směny a to včetně dovolené. Změny téměř neexistovaly, to musel být opravdu velký důvod (a narozeniny se do toho rozhodně nepočítaly). Mělo to ale i své velké výhody - dalo se dopředu plánovat (akce, dovolené,...). U nás ale byla výhoda, že já jsem poměrně pružný a dokázal jsem se přizpůsobit. A ty krásné peníze, které nosila domů to rozhodně vyvážily ;)

Odesláno

Kámoš dělá na dispečinku Dopravního podniku a taky ví směny na měsíce dopředu.

Je to tak taj píšeš,plně s tebou souhlasím.12h směny mi vyhovují dělám tak už hodně dlouho,ale když potřebuje člověk volno tak nastává problém.Ale to sem nepatří,když to stojí za to tak musím čerpat dovolenku.:D

Odesláno

ja bych jela ale jestli nepojede vector tak bych nemela v cem jet... bych se pak musela vtirnout k nekomu do auta :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...