Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám výše uvedený problém, konkrétně zadní levý dveře mi teď začaly stávkovat a nereagují na centrál, musím je zamykat a odemykat zevnitř ručně, to funguje. Zkusil jsem prostříknout WDčkem, ale zatím bez úspěchu. Poradíte?

Odesláno

mne tieto lave zadne pred tyzdnom tiez zblbli a stalo sa to tak ze primrzli a proste central otvori vsetky okrem nich a ako keby ich potom rj stratila tie lave, rucne som ich nastavil do rovnakej polohy s ostatnymi dvermi bud poloha zavrete alebo otvorene a chytili sa ked nepomoze skus odpojit baterku a ak nic tak lenr ozobrat a premerat

[Edited on 6/2/12 19:47 by krtek 2]

Odesláno

Nesmysl, žednej kabel ani nic podobnýho, prostě to zamrzlo no, ja to rozmrazil fenem, ale potom stejně při zamykání centrálem se auto znova odemykalo, musel jsem zamykat kličem. Po delší jizdě dnes se auto prohřálo topením a už to jede jak má

Odesláno

Mě se nezamykaly zadní pravé dveře, tak jsem na vrakovišti tenkrát sehnal ZP dveří za 800,-Kč, centrál a vyměnil jsem to a od té doby klid.:super

Odesláno
Doufám, že je to jenom zmrzlý. Mně se právě nic neodemyká, jenom ty jedny dveře jsou furt buď odemklý nebo zamklý, jak je ručně nastavím...
Měl jsem to přesně tak, zadní pravý. To zamykání je zpusobený přimrzlým kontaktem, ale to se tě netýká
Odesláno

Radku, optimismus je dobrá věc, kdybych každou zimu nevopravoval jedny dveře taky bych ho měl:D:D:D, ale přeju aby to bylo jen zamrzlý.

Holt v zimě dráty ztvrdnou a ty mírně poškozené se prostě dorazí...

Odesláno

Mne tiež štrajkujú ľavé zadné dvere. Na centrál sa otvoria len málokedy. Zaujímalo by ma či by šlo vymeniť motorček centrálu z nového modelu na starý tak aby to fungovalo ako má.

Odesláno

Takže to byla ta nejlepší možná varianta - přimrzlý. Ráno ještě nic, ale teď odpoledne při \"pouze\" minus 8-mi stupních už to hezky funguje, jak má, odemyká, zamyká. :) Tak snad se mi povede někde sehnat to FAB mazadlo nebo bude stačit preventivně všude kápnout rozmrazovač...

Odesláno

No kápnout, musel by jsi asi sundat tapec a mazat zevnitř, jinak nevim jestli bude stačit zvenku, myslim že nebude, ja to mažu před zimou zvenku vždy, ale tyhle mrazy už jsou moc tak to stejně nepomuže

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...