enikybeniky Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zdravím, mám výše uvedený problém, konkrétně zadní levý dveře mi teď začaly stávkovat a nereagují na centrál, musím je zamykat a odemykat zevnitř ručně, to funguje. Zkusil jsem prostříknout WDčkem, ale zatím bez úspěchu. Poradíte? Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 taky mi to dělali přední dveře,odmastit a nastříkast mazadlem FAB je lepší než WD,dej to do tepla ,vyschne to a je klid.... Citovat
enikybeniky Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Díky, snad to tak bude... Do tepla to dám bohužel, až to teplo bude venku... Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 To WDčko je mor Bude to přelomený kabel, případně motorek nebo konektor na zámku centrálu. Nebo všechno naráz jako u mě Nejspíš kabel. Citovat
krtek 2 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 mne tieto lave zadne pred tyzdnom tiez zblbli a stalo sa to tak ze primrzli a proste central otvori vsetky okrem nich a ako keby ich potom rj stratila tie lave, rucne som ich nastavil do rovnakej polohy s ostatnymi dvermi bud poloha zavrete alebo otvorene a chytili sa ked nepomoze skus odpojit baterku a ak nic tak lenr ozobrat a premerat [Edited on 6/2/12 19:47 by krtek 2] Citovat
enikybeniky Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 To už jsou horší možnosti, tak snad max ten kabel, teď to jenom najít... No, tak do jara to počká, když jsou to \"jen\" zadní Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Nesmysl, žednej kabel ani nic podobnýho, prostě to zamrzlo no, ja to rozmrazil fenem, ale potom stejně při zamykání centrálem se auto znova odemykalo, musel jsem zamykat kličem. Po delší jizdě dnes se auto prohřálo topením a už to jede jak má Citovat
enikybeniky Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Doufám, že je to jenom zmrzlý. Mně se právě nic neodemyká, jenom ty jedny dveře jsou furt buď odemklý nebo zamklý, jak je ručně nastavím... Citovat
OK406 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Mě se nezamykaly zadní pravé dveře, tak jsem na vrakovišti tenkrát sehnal ZP dveří za 800,-Kč, centrál a vyměnil jsem to a od té doby klid. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Doufám, že je to jenom zmrzlý. Mně se právě nic neodemyká, jenom ty jedny dveře jsou furt buď odemklý nebo zamklý, jak je ručně nastavím... Měl jsem to přesně tak, zadní pravý. To zamykání je zpusobený přimrzlým kontaktem, ale to se tě netýká Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Radku, optimismus je dobrá věc, kdybych každou zimu nevopravoval jedny dveře taky bych ho měl:D:D:D, ale přeju aby to bylo jen zamrzlý. Holt v zimě dráty ztvrdnou a ty mírně poškozené se prostě dorazí... Citovat
krtek 2 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 jak je ručně nastavím... [/rquote] predsa tym prepinacom pri paccke ktorou otvaras dvere z vnutra Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 On se neptal, on psal že zustanou tak jak je ručně nastaví Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 me odesel moturek centralu na zadnich dverich 2x behem mesice jeste, ze jich doma mam krabici Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Jo, to je dobrý vědět, ale ted budu spiš potřebovat narazník. Ale je to malý tak to snad zavařime. Hodiny na ledě jsou sfině Citovat
R1kimi Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Mne tiež štrajkujú ľavé zadné dvere. Na centrál sa otvoria len málokedy. Zaujímalo by ma či by šlo vymeniť motorček centrálu z nového modelu na starý tak aby to fungovalo ako má. Citovat
enikybeniky Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Takže to byla ta nejlepší možná varianta - přimrzlý. Ráno ještě nic, ale teď odpoledne při \"pouze\" minus 8-mi stupních už to hezky funguje, jak má, odemyká, zamyká. Tak snad se mi povede někde sehnat to FAB mazadlo nebo bude stačit preventivně všude kápnout rozmrazovač... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 No kápnout, musel by jsi asi sundat tapec a mazat zevnitř, jinak nevim jestli bude stačit zvenku, myslim že nebude, ja to mažu před zimou zvenku vždy, ale tyhle mrazy už jsou moc tak to stejně nepomuže Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.