Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem ted rozcilen jako nikdy a nejvic me rozciluje, ze s tim nic nikdo neudela. na fejsu jsem narazil na stranku Radi jime psy. Tohle uz neni normalni. A nepiste, ze je to stejny jako kure, krsva nebo prase.

Odesláno

Jsou kultury, kde se psi ji naprosto bezne. Jaky je rozdil proti krave? Zajed si do Indie ;) Pokud je pred smrti netyraji...

[upravil dne 5.2.12 22:05 od Vvitty]

Odesláno

Někdo holt je provokatér, když zakládá podobné stránky, a někdo zase pokrytec, když nadřazuje své oblíbené zvíře nade vše a kvůli takové stránce se rozčiluje, ale ostatní klidně jí.

Odesláno

Souhlas s Vvittym. Jiný kraj jiný mrav. V Indii se třeba teď někdo do běla rozčílil protože našel na FB skupinu - mám rád hovězí. Pes je stále zvíře - jen je trochu inteligentnější tedy má blíže k člověku. To je vše. Pejsany miluju, ale pokud to někde chovají na maso...ok.

Odesláno

Oni, ještě poznámka s otázkou: Myslíš, že toto téma patří zrovna na forum o primárně o autech? Mě přijde, žes sem nepřišel zjišťovat názory, ale prostě si pobrečet. Nemyslíš, že by \"účelnější\" bylo ozvat se na tý FB stránce? Promiň, ale tady se to snadno strhne na flame... A to asi nikdo nechceme.

Odesláno

Na jejich stranku sem psal. Ja vim, ze vsichni mate pravdu, zvire jako zvire, chtel jsem napsat, kdyz nekdo z nich doma bude mit kravu, prase ci slepici jako mazlicka, budu mlcet. Napsal jsem to sem jen z duvodu, ze me zajimalo, nazor lidi jinejch nez na te strance. a jinam nechodim nez sem. nechtel jsem si pobrecet, rozhodne ne, jen me fakt zajimal nazor jinych lidi..

Odesláno
Tak jsem ted rozcilen jako nikdy a nejvic me rozciluje, ze s tim nic nikdo neudela. na fejsu jsem narazil na stranku Radi jime psy. Tohle uz neni normalni. A nepiste, ze je to stejny jako kure, krsva nebo prase.
Tohle nevypadá jako příspěvek zjišťující nějaký názor... ;-)
Odesláno

Hele v thajsku jedi třeba brouky, žižaly, pavouky, čevrvy a buhvi co ještě, maji to jako pochoutku k vínu, tady se nám to většině hnusí, bud rád že jinde jedí psi a prase nebo krávu mají posvátnou a chovají je jako mazličky;)

[upravil dne 5/2/12 22:57 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...