oni Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Tak jsem ted rozcilen jako nikdy a nejvic me rozciluje, ze s tim nic nikdo neudela. na fejsu jsem narazil na stranku Radi jime psy. Tohle uz neni normalni. A nepiste, ze je to stejny jako kure, krsva nebo prase. Citovat
anthraX306 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 takových tam je...v jiných ukazuji týrane zvířata , děti ..hnus tohle by se nemělo dít :bojim Citovat
marko306 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ok, tak ti napíšem; boo ti treba facebook? Keby ho nemáš, tak sa nerozčúliš a máš o starosť menej Citovat
Péťa Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Hmmm, pokud někdo jí psi, ať si pochutná. Já ne, ale kvůli tomu je odsuzovat nebudu. Jinde je zase posvátná kráva. Citovat
oni Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 porad premyslim co tam napsat, ale nevim co. Citovat
TiborTrojan Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Pes a krava je trochu rozdiel....a aj tu kravu zabiju rychlo a bezbolestne a netyraju ich... Citovat
Vvitty Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Jsou kultury, kde se psi ji naprosto bezne. Jaky je rozdil proti krave? Zajed si do Indie Pokud je pred smrti netyraji... [upravil dne 5.2.12 22:05 od Vvitty] Citovat
oni Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 to jsem presne vedel, ja to beru, ale proste krava neni pes prece. Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 A prase není kráva. Dokonce ani kuře... atd. Kdo by to byl řekl. Citovat
Vvitty Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 oni: zkus to rict rodince co chodi do nedalekeho parku v Holesovcich vencit prase Citovat
oddie Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Někdo holt je provokatér, když zakládá podobné stránky, a někdo zase pokrytec, když nadřazuje své oblíbené zvíře nade vše a kvůli takové stránce se rozčiluje, ale ostatní klidně jí. Citovat
Gargamell Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Souhlas s Vvittym. Jiný kraj jiný mrav. V Indii se třeba teď někdo do běla rozčílil protože našel na FB skupinu - mám rád hovězí. Pes je stále zvíře - jen je trochu inteligentnější tedy má blíže k člověku. To je vše. Pejsany miluju, ale pokud to někde chovají na maso...ok. Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Oni, ještě poznámka s otázkou: Myslíš, že toto téma patří zrovna na forum o primárně o autech? Mě přijde, žes sem nepřišel zjišťovat názory, ale prostě si pobrečet. Nemyslíš, že by \"účelnější\" bylo ozvat se na tý FB stránce? Promiň, ale tady se to snadno strhne na flame... A to asi nikdo nechceme. Citovat
oni Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Na jejich stranku sem psal. Ja vim, ze vsichni mate pravdu, zvire jako zvire, chtel jsem napsat, kdyz nekdo z nich doma bude mit kravu, prase ci slepici jako mazlicka, budu mlcet. Napsal jsem to sem jen z duvodu, ze me zajimalo, nazor lidi jinejch nez na te strance. a jinam nechodim nez sem. nechtel jsem si pobrecet, rozhodne ne, jen me fakt zajimal nazor jinych lidi.. Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Tak jsem ted rozcilen jako nikdy a nejvic me rozciluje, ze s tim nic nikdo neudela. na fejsu jsem narazil na stranku Radi jime psy. Tohle uz neni normalni. A nepiste, ze je to stejny jako kure, krsva nebo prase. Tohle nevypadá jako příspěvek zjišťující nějaký názor... ;-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Hele v thajsku jedi třeba brouky, žižaly, pavouky, čevrvy a buhvi co ještě, maji to jako pochoutku k vínu, tady se nám to většině hnusí, bud rád že jinde jedí psi a prase nebo krávu mají posvátnou a chovají je jako mazličky;) [upravil dne 5/2/12 22:57 od Radek Hurvajz] Citovat
Dadadavid Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Tos asi ještě neviděl na fb stránku \"černý humor\" .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.