punkac Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Už asi tři týdny hledám, jak se jmenovala kapela nebo ty tři chlapíci, kteří ve filmu Vesničko má středisková zpívají Praha už volá v otíkově televizi před besedou o hovězím dobytku nebo na to koukal Pávek? Nejde mi o všude přístupnou empétrojku, kde je podle mě jenom kousek. Ta má velikost jen pár desítek kB Rád bych to sehnal celý..... Znáte někdo? Citovat
macik.83 Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Nejsem si jist, ale myslim, ze jsem nekde slysel, ze tech par slok bylo slozeno specilane pro tento film. Proto nikde nemuzes najit delsi verzi. Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Tož jsem strávil hodnou chvíli hledáním, a jestli to není kapela Palety Vlasti tak už opravdu nevím. Hraje na akci Kampa střed světa. Ale nevím, jestli je to ona.:myslim:myslim Tak, a teď už snad usnu. [upravil dne 28/1/12 03:31 od Roman Bazi] Citovat
FrantaCV Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Zkus tenhle odkaz: Otázka je zda je to celé, ale řekl bych, že to ani víc slok nemělo. Jak píše Macik, bylo tp nahráno pro tento film. Citovat
Péťa Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Když jsem si přečetl topic. už jsem se chtěl balit, že jdeme na Prahu :D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Pardon za ale musím: Včera odpoledne v obci Vrchlabí kolem 14h na jasné modré obloze, ozvalo se převeliké hučení obrovského dopravního vrtulového letadla velmi nízko letícího, Casa či Herkules, zadní sklopné dveře otevřené a koukali na mě dva černoši, v ten okamžik mé srdce zaplesalo a pomyslel jsem: \"Bože můj, konečně bude klid a mír, už jsou tady!\" Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Tož tady je to ve filmu v té televizi, a je to delší, než jinde. 6:30 http://www.youtube.com/watch?v=XrFPIF-9oFk A tady 10:44 je v titulkách \"hudba Palety Vlasti a skupina Keach. Myslím že Keach je ta skupina na pouťové zábavě. :myslim:myslim http://www.youtube.com/watch?v=VyACnZsP53Q [upravil dne 28/1/12 09:43 od Roman Bazi] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Keach byli rockeři, takže ti to nebudou, to bude ta zabava, Palety Vlasti je kdoví co:D Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 tak jdu to prověřit, díky chlapi Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 ach jo tak mělo by existovat něco jako Vlahol/Paleta Vlasti pod vedením nějakého Jiřího Petrdlíka. Ale google nabízí jen nějaký ročenky, kde ta kapela někdy jednou vystoupila, ale žádnej odkaz na web či kontakt na kapelníka Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Petrdlík to vede až od roku 2000 http://www.jiripetrdlik.cz/ Tolik Google - Od roku 2000 řídí Vlahol sbor- mistr Jiří Petrdlík, šéfdirigent Diva- ... [upravil dne 28/1/12 20:28 od Radek Hurvajz] Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 ten je nějak podezřele dobrej, to mi na tu dechovku nepřijde, asi se mi to nepovede najít ono se to nebude jmenovat asi Praha už volá ve filmu je něco jako Louky, pole, lesy, včelí plást (nevím, jestli slyším dobře) a pak teprve Praha už volá Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Text se na netu válí, psali jestli to není \"Naše Praha\" ale nenašel jsem taky nic jinak text: Praha už volá, Praha už volá, před nádražím zvoní tramvaje Točí se kola, stříbrná kola, u všech strojů a co jich tady je Praha už volá, Praha už volá rytmem Václavského náměstí Ráno když svítá, slunce nás vítá a když prší, tak pro štěstí Ráno když svítá, slunce nás vítá a když prší - tak pro štěstí... Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Heleme, jak dobře si tu písničku Radek pamatuje... :-D Že Tys jí zpíval každý ráno na Václaváku?? :-DDD Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 No jasnačka:D Jinak tady v diskuzi piše že ji pošle a dalši piše že to našel - Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 je tam toho víc, v mobilu to mám jako vyzvánění na kamarády, co bydlí v okolních vesničkách (vystřídalo to hlášku z Jáchyme, hoď ho do stroje:\"Vážení vesničtí přátelé, do vaší obce zavítala věda, doba kartářek a papoušků je ta tam, chystáte koupit nemovitost, vdáváte dceru, chystáte se počít dítě.... Který den vybrat? Na to vám spolehlivě odpoví náš počítač UK120 ) Bylo to moc dlouhý a ta mptroska z meteleskublesku je tak akorát, prostě jsem to chtěl celý. Je docelasranda, když všichni maj de fact stejný trapný zvonění nějakejch soušasnejch disko hitu nebo hůř a mě hendy zvoní dechovkou, občas když se lidi otočí a vydí vzezření mýho ksichtu s hárem, no vždyťsi mě viděl :D:D:D Prostě hledám tyhle libůstky Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 No jasnačka:D Jinak tady v diskuzi piše že ji pošle a dalši piše že to našel - mím za to, že jí našel na metelesku blesku alias filmový hlášky, ale tam je jen tenhle malej kousek Citovat
Šalda Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Kvůli tomuhle tématu, si tuhle melodii broukám už celej den, kua:D:D Citovat
Šalda Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 No to právě vůbec:D:D Už si budu muset začít broukat: Štatl už volááá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.