Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už asi tři týdny hledám, jak se jmenovala kapela nebo ty tři chlapíci, kteří ve filmu Vesničko má středisková zpívají Praha už volá v otíkově televizi před besedou o hovězím dobytku nebo na to koukal Pávek? :D

Nejde mi o všude přístupnou empétrojku, kde je podle mě jenom kousek. Ta má velikost jen pár desítek kB

Rád bych to sehnal celý.....

Znáte někdo?

Odesláno

Tož jsem strávil hodnou chvíli hledáním, a jestli to není kapela Palety Vlasti tak už opravdu nevím. Hraje na akci Kampa střed světa. Ale nevím, jestli je to ona.:myslim:myslim:myslim

Tak, a teď už snad usnu.

[upravil dne 28/1/12 03:31 od Roman Bazi]

Odesláno

Zkus tenhle odkaz:

Otázka je zda je to celé, ale řekl bych, že to ani víc slok nemělo. Jak píše Macik, bylo tp nahráno pro tento film.

Guest minimaxa
Odesláno

Pardon za :xvul ale musím: Včera odpoledne v obci Vrchlabí kolem 14h na jasné modré obloze, ozvalo se převeliké hučení obrovského dopravního vrtulového letadla velmi nízko letícího, Casa či Herkules, zadní sklopné dveře otevřené a koukali na mě dva černoši, v ten okamžik mé srdce zaplesalo a pomyslel jsem: \"Bože můj, konečně bude klid a mír, už jsou tady!\"

Odesláno

ach jo tak mělo by existovat něco jako Vlahol/Paleta Vlasti pod vedením nějakého Jiřího Petrdlíka. Ale google nabízí jen nějaký ročenky, kde ta kapela někdy jednou vystoupila, ale žádnej odkaz na web či kontakt na kapelníka :(

Odesláno

ten je nějak podezřele dobrej, to mi na tu dechovku nepřijde, asi se mi to nepovede najít

ono se to nebude jmenovat asi Praha už volá

ve filmu je něco jako Louky, pole, lesy, včelí plást :D(nevím, jestli slyším dobře) a pak teprve Praha už volá

Odesláno

Text se na netu válí, psali jestli to není \"Naše Praha\" ale nenašel jsem taky nic

jinak text:

Praha už volá, Praha už volá, před nádražím zvoní tramvaje

Točí se kola, stříbrná kola, u všech strojů a co jich tady je

Praha už volá, Praha už volá rytmem Václavského náměstí

Ráno když svítá, slunce nás vítá a když prší, tak pro štěstí

Ráno když svítá, slunce nás vítá a když prší - tak pro štěstí...

Odesláno

je tam toho víc, v mobilu to mám jako vyzvánění na kamarády, co bydlí v okolních vesničkách

(vystřídalo to hlášku z Jáchyme, hoď ho do stroje:\"Vážení vesničtí přátelé, do vaší obce zavítala věda, doba kartářek a papoušků je ta tam, chystáte koupit nemovitost, vdáváte dceru, chystáte se počít dítě.... Který den vybrat? Na to vám spolehlivě odpoví náš počítač UK120 ) Bylo to moc dlouhý a ta mptroska z meteleskublesku je tak akorát, prostě jsem to chtěl celý. Je docelasranda, když všichni maj de fact stejný trapný zvonění nějakejch soušasnejch disko hitu nebo hůř a mě hendy zvoní dechovkou, občas když se lidi otočí a vydí vzezření mýho ksichtu s hárem, no vždyťsi mě viděl :D:D:D:D

Prostě hledám tyhle libůstky

Odesláno
No jasnačka:D Jinak tady v diskuzi piše že ji pošle a dalši piše že to našel -

mím za to, že jí našel na metelesku blesku alias filmový hlášky, ale tam je jen tenhle malej kousek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...