Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Vím že se to tu řeší pořád dokola, ale našel sem tato kola. rád bych je na svou 406 - protože se v kolech 2x nevyznám, otázka je - co vy na to? Jak to bude s podložkama, nejsou k tomu šrouby, cena je za set.

Omlouvám se že to tu takhle řešim ale spěchá to..

Za vaše rady samozřejmě děkuju.

Odesláno

406 má na 15\" kolech ET 18, takže bys měl použít podložky aspoň 5mm, abys je tam dostal, nejlépe i 10mm klidně i 20mm, ale těch 5mm podložky je minimum;)

Odesláno

vim že podložky budou potřba kvuli ET i rozteči, ale nevim nakolik je to problém?? A co si myslíte o \"možné\" kvalitě?

Odesláno

To sem potřeboval vědět. Taky se mi do podložek nechce. Jen že mi to přišlo jako zajímavá příležitost. Děkuju za bleskové odpovědi.

Odesláno

ee :bojim , na 406 je spoustu peknych origo kol, kde nebudes muset resit nejake blbe podlozky, ktery bych ja osobne na auto nechtel

Odesláno

Jo, ty sou moc hezký. Když já pneu na 2 sezony jeětě mam.A ani to neřešim nějak urgentně, ale o týhle nabídce sem se potřeboval poradit s někým kdo se vyzná...Jinak inzeráty už mam projetý, tak představu mam.

Odesláno

nevidel bych v tom problem. pro me jsou podložky za zavitovýmy vložkama (pokud chcete tak na zmenu rozteče) lepší než nejaky podložky s dlouhýma šroubama.

podložky by si musel dat min. 23 mm menší se se zavitovýma vložkama nedelaji.

ale jak piší ostatni je hodne peknych origo kol. a nenmusíš pak řešit podložky.

[upravil dne 27.1.2012 07:55 od čakom]

Odesláno

Nebudu je kupovat. Problém je, nebo -problém -prostě ssem na ně ještě nenarazil. Mě se pavučiny hrozně líbí. Ale tyhle sem pustil k vodě.

Ty bys Koblih o nějakejch věděl?

Guest Scratch
Odesláno

cau, myslim i to same co Koblih

ale jeste k podlozkam - na coue mam podlozky cca 30mm a na sedanu vzadu 20mm, a nemel jsem s tim nikdy zadny prblem, ani co se tyka servisu, tak technicky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...