Medvěd Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Nevím jak Ty, ale já jsem si žádného označení cyklostezky nevšiml. Jako převážně pěší turista můžu říct, že by mi bylo krajně nepříjemné podobnou skupinku někde za zatáčkou potkat. Protijdoucí pěšáci se vyhnout dokážou vcelku bezbolestně, s cyklistou se mnohdy situace stává jen těžko řešitelnou (a že jsem je už potkal i na místech, kde bych s nimi věru nepočítal - to video taky o něčem svědčí). Borci se dostali do krásných míst, ale z mého pohledu by to chtělo trochu soudnosti a do takových míst chodit výhradně po svých. Stejně jako mi vadí, když třeba v Rumunsku potkám uprostřed hor stádo čtyřkolek nebo off-roadů, tak mi vadí i podobné aktivity, pokud se nejedná třeba o součást nějakého závodu a cesta není v danou chvíli bezpečně pěším nepřístupná. [upravil dne 22/1/2012 22:59 od Medvěd] Citovat
Roman Bazi Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Medvěd - lépe bych to nenapsal, naprosto s Tebou souhlasím. Citovat
ZoSo Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Souhlasim s Medvědem - na kole mám opravdu veliký zkušenosti i z horského terénu a to co předváděj je nejen děsně nezodpovědný, ale kdyby se jim mělo něco stát tak ohrozí i ty co je budou muset zachraňovat. Mělo by se to jmenovat TAK TAKHLE OPRAVDU NE! Citovat
vendelinek Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 ani pěšky bych tam tudy nešel,natož jel na kole:D Citovat
Marcel00 Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 fuj... udelalo se mi nevolno jinak krasne prostredi... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 no jo, někomu musí jít o život, jinak to asi nemá smysl Citovat
oddie Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Není to sice tenhle případ, ale v zahraničí (kde je ostatně točené i tohle) bývá dost podobných stezek vyloženě určených pro kola, tzv. singletracků. Jinak německé freeridery jsem už viděl jezdit po mnohem drsnějších terénech než je tahle pěšina. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.