Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jak Ty, ale já jsem si žádného označení cyklostezky nevšiml.

Jako převážně pěší turista můžu říct, že by mi bylo krajně nepříjemné podobnou skupinku někde za zatáčkou potkat. Protijdoucí pěšáci se vyhnout dokážou vcelku bezbolestně, s cyklistou se mnohdy situace stává jen těžko řešitelnou (a že jsem je už potkal i na místech, kde bych s nimi věru nepočítal - to video taky o něčem svědčí).

Borci se dostali do krásných míst, ale z mého pohledu by to chtělo trochu soudnosti a do takových míst chodit výhradně po svých. Stejně jako mi vadí, když třeba v Rumunsku potkám uprostřed hor stádo čtyřkolek nebo off-roadů, tak mi vadí i podobné aktivity, pokud se nejedná třeba o součást nějakého závodu a cesta není v danou chvíli bezpečně pěším nepřístupná.

[upravil dne 22/1/2012 22:59 od Medvěd]

Odesláno

Souhlasim s Medvědem - na kole mám opravdu veliký zkušenosti i z horského terénu a to co předváděj je nejen děsně nezodpovědný, ale kdyby se jim mělo něco stát tak ohrozí i ty co je budou muset zachraňovat.

Mělo by se to jmenovat TAK TAKHLE OPRAVDU NE!

Odesláno

Není to sice tenhle případ, ale v zahraničí (kde je ostatně točené i tohle) bývá dost podobných stezek vyloženě určených pro kola, tzv. singletracků. Jinak německé freeridery jsem už viděl jezdit po mnohem drsnějších terénech než je tahle pěšina.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...