Judes Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Mal som možnosť si ju vyskúšať aj za jazdy na zraze v Piešťanoch (ako predvádzacie vozidlo), ako dynamka a jazdné vlastnosti dobré bol to 2.0 HDI v automate (chce to zvyk, pre mňa trochu nezáživné mám manuál). To Judes: kto dal do placu na vyskusanie 508ku v automate v Piestanoch? (predajca?) Ja som chcel prist aspon pozriet, avsak z rodinnych dovodov mi to nevyslo... Možno nabudúce ti pošťastí prísť na zraz, predvádzacie autá priniesol importér z BA. Citovat
davidekcz Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 davidekcz: tož díky za radu:-) jsem zvedav, jeslti nepřejdu ke konkurenci.. už mne to fakt neba... Nějaký novinky??? Citovat
mark001 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Caute. Dnes som sa docital ze v nemecku prebieha zvolavacka koli preprogramovaniu SW pre ESP. Zevraj ma mat dopad na funkciu el. rucnej brzdy v chladnom pocasi. Volal som mojmu servisu a potvrdili mi to, buduci tyzden si idem pre novy SW Citovat
Pipinek Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 davidekcz: nic nic a nic... už jsem zaslal požadavek na audi a VW.. no prostě mazec.. už mne to nebaví fakt.. Citovat
Tibor100 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 To je neuveriteľné. Aké majú pre teba vysvetlenie? Ja to nechápem, že kde sa čo sa deje, kto to blokuje a kde? Citovat
koblih69 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 bílou neber podle mně vůbec tomu autu nesedne a vůbec nevynikne,bral bych tu zlato-stříbrnou.Černá vypadá luxusně jenže je na ni vydět všechno zašpinění a po umytí i výrazně kapky po vodě Musím výrazne nesúhlasiť. :bachaOdkedy mám 508 v bielej perleti, ešte sa mi nestalo, že by niekto na farbu povedal, že sa nehodí. Ta perleť z nej robí neskutočne krásny odtieň. A to nehovorím ako dobre vyzerá na slnku. Ona to ani nie je čisto biela, ale taká skôr odtieň slonovinovej kosti. Fakt super. Vôbec sa tej bielej, ale perleti nemusíte báť. Bola to voľba mojej polovičky a ani na sekundu som to neľutoval. Práve naopak, som rád. V čisto bielej by asi fakt nevyzerala dobre!!! No a asi úplne NAJ, NAJ, NAJ je že, keď bolo vonku skoro 40 stupňov, tak v aute bolo v pohode. Neviem si vtedy predstaviť tmavé farby! Tak to je môj názor! Pridávam foto, aby som len neopisoval, ale aby ste mohli aj vidieť a porovnať! Ta bílá perleť je opravdu asi nej barva na 508 Citovat
PeugeotHDi Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Caute. Dnes som sa docital ze v nemecku prebieha zvolavacka koli preprogramovaniu SW pre ESP. Zevraj ma mat dopad na funkciu el. rucnej brzdy v chladnom pocasi. Volal som mojmu servisu a potvrdili mi to, buduci tyzden si idem pre novy SW Co si zistil nove? kedy ides? Nikto ma zatial nekontaktoval... Automaticku rucnu brzdu som deaktivoval, pretoze ma to iritovalo, ked som potreboval v garazi alebo v nejakom malom priestore posunut auto....moc poskakovalo... Citovat
mark001 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 @PeugeotHDi : som tam vcera volal lebo mi tiez este nic domov neprislo a ani mi nevolali, predbehol som ich . Mozem sa stavit buduci tyzden okrem stredy , ze mi prehraju novy SW na ESP a nic viac Citovat
Milhaus65 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 stříbrná nee? Není na tom vidět špína. Má někdo srovnání ten 2.2HDi v 508GT s 2.7HDI v 607? Někde jsem četl, že v nižších otáčkách ma ta 2.2 takový zajímavý?? projev. Dunění??? Už si nepamatuju. 2.2 trochu tupější reakce na plyn (jedno turbo) , o 2 l menší spotřeba oproti 2.7. A horší zvukový projev. Citovat
davidekcz Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 davidekcz: nic nic a nic... už jsem zaslal požadavek na audi a VW.. no prostě mazec.. už mne to nebaví fakt.. Tak snad už to dodají, nebo bych taky šel ke konkurenci, ale už teda asi před půl rokem A slibujou pořád něajkou slevu?Nebo co ti pořád vykládají? Už přece nemůžou mít normální \"výmluvy\":myslim:myslim Citovat
Dj Addams Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Ja mam modru iseo a ta je krajsia ako perlet A s takou farbou som inu 508 este nevidel Citovat
Peugeota Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Chlapi, 508cka má neco v sobě, co VW ani Skody nemají. Jo a perlet je nádherná!! Citovat
Judes Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Bílá perleť je nejhezčí Môžem potvrdiť. Išiel som za jednou v NZ a niet čo dodať proste v tej bielej luxus. Citovat
Peugeota Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Mel jsem pujčenou 508čku SW,163 PS, automat, nafta,17\" kola. Při převzetí k odzkoušení měla 330km. Najel jsem 1200km a průměr byl 6,6l/100km. Cesty: Liberec- Olomouc-Varnsdorf. Pojíždky po městě. Praha a zpět. Kousek dálnice. Motor jistě nebyl zajetý a s automatem jsem jel prvně bez zkušeností. Tedy spotřeba vcelku dobrá. Vím, je to malá zkušenost, ale ten pocit co mi to auto dalo....! Jezdím cca 45tis km v dlouhých trasách ročně již 30let a hledám pohodlný vůz. Pohodlí je primární. Jsem ve stadiu rozhodování. Teď dojíždím 3letou Toyotu Verso, která je na dlouhé cesty, mimo jiné, špatná volba. Prosím o vaše zkušenosti z dlouhých cest ohledně pohodlí. Proto bych snad ani nechtěl Superb a tvrdé, chladné německé vozy tomu podobné. Poradíte. Jsem v jednání a rozhodnutí se blíží, a než hodím kostky......? Předem Děkuji. Citovat
P607Olda Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 jj, tady mu píšu totéž. [upravil dne 3.9.2012 12:30 od P607Olda] Citovat
Tibor100 Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Ale pán Peugeota nechce vedieť spotrebu aut, ale ako sme spokojní z pohodlím pri jazde, komfortom a tak. Ja možem za seba vrele odporučiť. Tiež mám automat po prvýkrát, ale peugeota už druhého. Mal som p407 a pri rozhodovaní o novom aute, som ani nepremýšľal nad kúpou inej značky. Nakoľko už 407 mol model, ktorý bol a je veľmi pohodlný, takže to isté som očakával (a bolo splnené na 100%) aj od novšieho modelu. Mäkké odpruženie, pohodlné sedačky, atď.... .Predal som auto kolegovi a ten hneď po dlhšej ceste ktorú absolvoval, povedal, že pohodlie sa z nemeckým autom (konkrétne VW Bora) nedá porovnať. Za mňa si teda osobne myslím, že čo sa pohodlia v 508 týka, tak nie je čo riešiť. Citovat
Danilo Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Tibor100 mi sebral všechny slova . Mám to úplně stejně, první automat , druhý Peugeot (před tím 407) atd. Kromě předposlední věty . Ale skutečně na dlouhé trasy je to velice pohodlné (a krásné) auto se super spotřebou . Na dálnici až nudné , protože neslyšíte motor ,dáte tempomat ,automat řadí sám a vy jen točíte volantem . Má to všechno , co se dá očekávat od auta v této cenové relaci .Těžko mohu někomu radit. Každý má představy trochu jiné . Já jsem uviděl první fotku 508 , přečetl pár testů (hlavně Německé a Italské) a bylo rozhodnuto . Jen jsem si vymýšlel výbavu . Předváděcí jízda byla asi 10 km , což člověk nepozná nic , a objednával jsem . Dnes už je to rok a půl a jsem pořád nadšený , jako první den . Většinou po roce se už koukám po něčím jiným . Toto auto budu mít rozhodně delší dobu . Pokud mohu doporučit za sebe , tak běžte do výbavy Allure ,nebo GT . Bezklíč. přístup , startování,ruč.brzda adt... , to jsou drobnosti , na které si člověk velice rychle zvykne . I na vynikající automat . Dalo by se toho napsat mnoho , ale nejlepší je použít svůj vlastní rozum a promyslet si to sám . Co mi chybí je televize a přehrávání videa a fotek ve Wip Nav. Za sebe 100% doporučuji . ps: cesta do Chorvatska 1180 km v kuse s 10 min.přestávkami na cígo , a byl jsem bez jakékoliv únavy ! Klidně bych jel ještě jednou tolik . [upravil dne 3/9/12 15:02 od Danilo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.