Přejít na obsah

Peugeota

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

Vše od uživatele Peugeota

  1. Tak jak jsem dopadl? Ta funkce brzdy nebyla v menu. Musím jit na přeprogramování a brzdu prozatím odblokoval až servis. Zítra jdu na svolavačku, tak uvidíme.
  2. Peugeota

    spotřeba / rozměr pneu

    Ahojte. Mam zimní A4 na 17ti palcích. Auto ma 7500km a v kufru cca 300kg plus mých 96kg. Spotřeba s klidnou nohou po státovkách 5,6l. Ve městě 7,6l. Ostrější jízda se houpe okolo 8l. Měřil jsem vždy na cca 800 kilometrech (mimo toho města). Myslím, že to auto je skvělé, jezdit se dá ve všech stylech s odpovídající spotřebou. Lodě jsem nezkoušel:D
  3. Peugeota

    Zimne pneu pre 508

    Uz jsou A4 na krasavci a sníh nikde!
  4. Peugeota

    Zvuk rádia

    Dost záleží na zdroji. Z Mp3 na USB to opravdu není nic moc, a streaming BT uplně za prd. Ale CD je, po nastavení dos dobré. Taky nemám JbL.
  5. Peugeota

    508 vs. sníh

    Jestě nemám přezuto a je to znát. V té břečce je to hruza. Ale docela jsem kladně hodnotil zimní režim na automatické převodovce. Zkusil jsem si rozjezdy do kopce. Trochu se to prosmekne, zacuká a pak jako by se to naučilo a přispůsobilo marastu a dá se do pohybu... a frčí. Klobouk dolů!
  6. Peugeota

    Zimne pneu pre 508

    Tak jsem změnil značku. Objednal jsem Michelinky A4. Cena je ale drsna.... 170,- eur/kus. Dříve jsem klouzal na G8+. Dobré byli. Teď uvidím.....
  7. Ale v další části nastavení \"Lighting\" mám též jen 2 nabidky. V návodu jsou opět psány 3. Ta co nemám je \"Directional headlamps\"
  8. Tak to jsem pos..l:D Zamrzne mi brzda, ale ty se bez 3tí funkce asi obejdeš
  9. Peugeota

    spotřeba / rozměr pneu

    alespoň 0,25 litrů na 100km bych chtěl:D
  10. Ahoj. Je to stírání zadního okna při zařazení spátečky. Ale místo na displeji pro 3 nabídky je! Proběhne asi servis:( děkuji za reakci
  11. Peugeota

    spotřeba / rozměr pneu

    Tak to máš, Hajro, opravdu dobrý průměr. Mám víc najeto a auto vlastním 3tím týdnem a spotřeba 6,6 a výšší. Spíše k 7l. Taky dálnice z 80%. Ale vozím cca 400kg nařádí v kufru.
  12. Tak hoši. Na mém voze je to takto: Návod strana 21 - Stisk rolovátka=vehicle seting- naroluji na \"driving assistance\" = objeví se mi pouze nabídka \"Speed memorised\" a \"Rear wipe in reverse gear\" ale \"Parking brake automatic\" nikoliv!!! No teď se ukažte. Zatím jsem v popise odblokování ruční brzdy před zamrnutím nejdál. Odkazy na návod zvladnu i já, ale postup?? Pomůže už někdo, tupcovi??
  13. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    Ten výsledek mě fakt zajímá. Ovšemže uplnou pravdu se nedozvíme:) Bude to uplná banalita, ktará se přihodí...tak jednou do roka:D
  14. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    Sakra, kecáme tu... a já jsem se musel jít mrknout na parkplatz:) jsem tu před hotelem na ráně, aby mi to ještě někdo neštrejchl! Klucí..mějte se a..508GT držím palce.
  15. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    Hmm. BMW v 5 řadě, je silná konkurence:) V tomto případě je poměrově 508čka vítěz!
  16. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    Taky si myslím, že o nějakém naklepavání řízku, nemůže být řeč. Leda tak u GT, ale s tím je vázáno ono zmiňované rozhodnutí
  17. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    Simpi?? Cože jsi to měl za vůz, který jsi po 6ti letech opustil?
  18. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    Ta fotografie, není zrovna marketingově plodná
  19. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    To 508GT vydrž chlape:) To pkr: Odpovědnost za rozhodnuti je samosebou jen na nás. Nicméně rozhodnutí děláme na základě dostupných informací. O čem by pak byla reklama? Bacha! jsem do sve 508 totálně udělanej.
  20. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    Uvidíme co mu řeknou zítra. Proženem to sítem pravděpodobnosti a výmluvnosti prodejců a narýsujem si svou možnou linii soužití s peugeoty:)
  21. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    TO pkr. Souhlas... kromně toho výběru..ten výběr není jen naš osobní mě ovlivnilo např. toto forum.
  22. Peugeota

    508 - skúsenosti.

    A kurva! Omlouvám se, neumím psát sprostě a na netu slušně! Fábii??? Během jízdy??
  23. Peugeota

    spotřeba / rozměr pneu

    To GTčko mě stále tánhe;) Ale nabídkou a cenou zvítězilo 163k SW. Těch 7,3l je v pořádku. Jezdil jsem toyotu Verso 1,8 146k a s tou jsem se držel cca na 8l a víc. Jak to letělo na dálníci... tak to žralo. Když jsem občas jel po Čechách a státovkách tak to ukázalo i 7l. Vím, srovnávám nesrovnatelné. GT..musí být blaho!
  24. Peugeota

    spotřeba / rozměr pneu

    Tak uz mam 2500km. Z počátku se průměr zdráhal zalést pod 7l , ale od cca 1500km se s přehledem pohybuji na 6,6l. Jezdím dálky a převážně dálnice. Kola 17/215/55 michelin. Uvidíme dál, co bude. Měl bych teď nalítat dalších cc4 tisíce, tak dám vědět.
×
×
  • Vytvořit...