Přejít na obsah

Tibor100

Uživatel
  • Počet příspěvků

    60
  • Registrace

Vše od uživatele Tibor100

  1. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Tak mě jdou ty zadní světla na čtení vypnout i zapnout kdykoliv. Ať mám nastartováno, nebo ne a ani nemusím zamknout a odemknout auto. Mne to funguje bez problémov. Stlačenim zhasnem, alebo rozsvietim.
  2. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Takže software prehratý a ostrekovače vymenené. Teraz je to super. Dokonca v peugeot majú aj presný návod ako ich majú nastaviť, aby správne ostrekovali!
  3. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Môžem váš všetkých ubezpečiť, že za prisvecovanie hmlovkami vás nikto pokutovať nemôže a to môže vedieť vsetky paragrafy od predu do zadu a aj zo sna! Viem o čom hovorím! tak ako bolo uz povedane, svietit hmlovkami a prisvecovat zatacku su dve rozne veci. je to legalne a vozidlo je takto homologovane. su tam dve ziarovky... do zatacky prisvecuje ta druha ziarovka nie hmlovka aj ked je to v skupine s hmlovkou... Precitaj si ten clanok na ktory som reagoval ako prvy.On tam doslova pise ze prisvecuje hmlovkou. Ak mu do zakruty svieti ine svetlo tak to meni celu situaciu. Jaky ste tu vsetci velky frajeri.Ked vas zastavi dopravak ktory je nabombovany paragrafmi tak sa nezmozete ani na makke F a zaplatite pokutu a este sa vam trasu pol hod. ruky. :D:D [Edited on 14/10/12 11:33 by Tibor100]
  4. Tibor100

    Zásterky.

    Nevyzerá to zle. Koľko stojí celá sada?
  5. Tibor100

    Zimne pneu pre 508

    Presne tak. Maximálna spokojnosť.
  6. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Ktrorých 508 sa týka ta zvolávačka? Aj modely 2012? Lebo mne zatial nič neprišlo. Mám auto z 06/12.
  7. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Ale pán Peugeota nechce vedieť spotrebu aut, ale ako sme spokojní z pohodlím pri jazde, komfortom a tak. Ja možem za seba vrele odporučiť. Tiež mám automat po prvýkrát, ale peugeota už druhého. Mal som p407 a pri rozhodovaní o novom aute, som ani nepremýšľal nad kúpou inej značky. Nakoľko už 407 mol model, ktorý bol a je veľmi pohodlný, takže to isté som očakával (a bolo splnené na 100%) aj od novšieho modelu. Mäkké odpruženie, pohodlné sedačky, atď.... .Predal som auto kolegovi a ten hneď po dlhšej ceste ktorú absolvoval, povedal, že pohodlie sa z nemeckým autom (konkrétne VW Bora) nedá porovnať. Za mňa si teda osobne myslím, že čo sa pohodlia v 508 týka, tak nie je čo riešiť.
  8. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Tak,tak,tak. Ja som max spokojný.
  9. Tibor100

    Brzdy

    Stefano a all: Ďakujem za info. Moc pomohlo. Je to asi pre bezpečnosť, aby bolo vidieť, že auto je naozaj zabrzdene. Sranda, že som si to ale do teraz nevšimol.
  10. Tibor100

    Brzdy

    To by znamenalo, že by to nebola porucha. No príde mi to dosť zvláštne, nakoľko zostane svietiť iba táto kontrolka.
  11. Tibor100

    Brzdy

    Najhoršie na tom je, že ja sám neviem či to je tak od začiatku, alebo to začalo teraz. No mám taký pocit, že to nerobilo. Aby to nebolo náhodou práve pre ten zlý software riadiacej jednotky, na ktorú je zvolavačka!
  12. Tibor100

    Brzdy

    Dik. Ale auto má iba dva mesiace a 2500 km. Preto neviem čo sa deje.
  13. Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať a hlavne uistiť či ide o poruchu, alebo nie. Tento týždeň mi na budíkoch ostal aj po vypnutí motora a zhasnutí celej prístrojovej dosky svietiť znak bŕzd z výkričníkom. Dokonca aj po zaistení auta z vonku. Po nastúpení do auta a odbrzdení elektronickej ručnej brzdy znak zmizne. Po opätovnom štarte a vypnutí je to isté. Tak teraz neviem či sa jedná o poruchu, alebo ide o niečo iné, čo neviem definovať. Dík:myslim
  14. Tibor100

    kroupy vs. 508

    Páni ja som chytil krupec z týždeň novým autom na ceste kde sa nedalo nikde schovať. Skoro som plakal keď to padalo na auto., Ale našťastie to boli asi len tak do 1 cm guľôčky, takže našťastie nič nepoškodili. Teda aspoň nie viditeľne. Takže vám držím palce, aby sa vám to podarilo opraviť. Ale zasa som v sobotu pri umývaní auta zistil, že mi nejaký dobrák asi niekde na parkovisku oškrel zadný nárazník.
  15. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    To je neuveriteľné. Aké majú pre teba vysvetlenie? Ja to nechápem, že kde sa čo sa deje, kto to blokuje a kde?
  16. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Musím výrazne nesúhlasiť. :bachaOdkedy mám 508 v bielej perleti, ešte sa mi nestalo, že by niekto na farbu povedal, že sa nehodí. Ta perleť z nej robí neskutočne krásny odtieň. A to nehovorím ako dobre vyzerá na slnku. Ona to ani nie je čisto biela, ale taká skôr odtieň slonovinovej kosti. Fakt super. Vôbec sa tej bielej, ale perleti nemusíte báť. Bola to voľba mojej polovičky a ani na sekundu som to neľutoval. Práve naopak, som rád. V čisto bielej by asi fakt nevyzerala dobre!!! No a asi úplne NAJ, NAJ, NAJ je že, keď bolo vonku skoro 40 stupňov, tak v aute bolo v pohode. Neviem si vtedy predstaviť tmavé farby! Tak to je môj názor! Pridávam foto, aby som len neopisoval, ale aby ste mohli aj vidieť a porovnať! [Edited on 17/8/12 07:37 by Tibor100] [Edited on 17/8/12 07:43 by Tibor100]
  17. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    U 508 se natáčejí jen při jízdě a je to natolik viditelný, že to nejde přehlídnout. Podle mě to nemáš aktivovaný v menu pal. počítače. Nastavuje se to na displeji mezi budíkama. Jde tam nastavit natáčení xenonů a přisvícení mlhovek do zatáčky. To nastavíš i bez servisu. Ano presne tento problém to bol. Uz som to aj včera poriešil a večer odskúšal. Po opätovnom vypnutí danej funkcie, sa xenony prestali pohybovať a neprisvecovali ani hmlovky. Je to asi na seba naviazané. Teraz to funguje perfektne.
  18. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Tak to skúsim pri tej nižšej rýchlosti a ak nie, tak pojdem do servisu dať to pozrieť, lebo aj tak tam pojdem riešiť to zatekanie do kufra a aj ostrekovače!
  19. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Dík. Skúsim. Len na tej insignii je to pekne vidieť aj pri vyššej rýchlosti. Ty si tiež z PB?
  20. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Ahojte. Mám taký malý problém. Jedná sa o natáčacie bi-xenony. Mám taký divný pocit, že sa vôbec nenatáčajú. Na otcovej Insignii je to pekne viditeľné, že keď zatočím volantom (aj na mieste), hneď sa pohne aj svetelný lúč. A na mojej 508 sa mi dosť zdá, že keď som išiel v noci, svietili stále priamo.
  21. Tibor100

    voda v kufru při otevírání

    Paráda. Dnes som bol v Peugeote a moj predajca povedal, ze aby som mu hneď dal vedieť, ak sa niečo dozviem. Že to budeme riešiť a sám je zvedavý. Tak mám pre neho nove info. Dík
  22. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Ok. Ja som si ich nedal namontovať priamo. Nejako som zabudol a tak to musím riešiť teraz. A origo Peugeot sú zbytočne drahé, tak preto zháňam nejakú stránku, odkiaľ objednať lacnejšie. PS: Tiež mám klímu.
  23. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    PeugeotHDi : Ahoj. To nie sú roletky, ale clony. Ostávajú na mieste, aj keď otvoríš okno. Ma to výhodu, že v podstate vetráš a stále máš zatienené okno. Roletky by som asi nechcel. Tie nie sú presne tvarované na okno a tak po bokoch presvitá slnko.
  24. Tibor100

    508 - skúsenosti.

    Ešte raz ďakujem za info. Aj ja to mám v techničáku zapísané rovnako, takže je to v poriadku. Asi ich tam namontujem. Ale teraz mám otázku ohľadne slnečných clon na zadné okná Máme dve malé detičky a dosť by sa mi tam hodili. No v Peugeote origináli stoja cca 50 a viac Eur. To sa mi zdá trošku veľa za dve sieťky. Pretože tá tretia zadná ani nie je v tej cene. Neviete mi prosím poradiť, že kde by sa dali zohnať lacnejšie, ale aby presne pasovali.
  25. Tibor100

    voda v kufru při otevírání

    Tak na toto som zvedavý aj ja. Netrpezlivo čakám čo z toho bude!
×
×
  • Vytvořit...