ozzy1 Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Pipinek , ty v dnešní době máš tu trpělivost čekat rok na auto? Citovat
Danilo Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Pipinek : Rád bych driftoval , ale s předním náhonem a nedotáčivosti 508 bych musel jezdit na zpátečku . V pondělí vám budu držet palce - na pláži u moře ! Chtělo by to zápis do nějaké knihy rekordů . Citovat
davidekcz Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Danilo.. jj jasně a ten maník, co to driftuje na kruháči u futura jste vy, že?:-)) takhle sjet gumy:-)) jinak v pondělí si mám jít pro auto.. tak nevím no:-)) nějak tomu po tom roce nevěřím:-) Ještě pořád není?????? To už fakt snad není ani možný :bojim:bojim:bojim Citovat
PeugeotHDi Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 tak ostrekovace vymenene... dostal som klasicke s dvoma dyzami, oproti tym starym, ktore boli rozprasovacie...tzn. teraz mam 4 dyzy na celne sklo... Otestujem este v realnych podmienkach (dazd) a dam vediet ci je to lepsie..avsak striekaju znatelne vyssie a co je hlavne daju sa s ihlou nastavit... Citovat
Pipinek Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 davidekcz: tak pro upřesnění.. prý mne mělo v pondělí čekat pod plachtou překvapení.. no to bylo, bo to bylo jiné auto:-))) tak se pídili, kde je to moje a zjistili, že to dopravce nenaložil, že je tam prasklá nějaká lišta.. tak teď dali novou do laku a přivezou to, až bude lišta na správném místě:-)) tak už jim to bylo trapné, tak mi nabídli verzi GT s příplatkem nějakých 40 tisíc ale v bílé, stříbrné a pak té šampáňo takové do zlato stříbrná.. ale já chci černé..tak nevím.. v pátek se jdu podívat na tu bílou GT a snad už bude i ta černá moje a pak si vyberu.. prostě příští týden slavím výročí:-)) každý se mně ptá, jestli jsem si objednal Maybacha:-))) takže si pořád tady nestěžujte a buďte rádi, že máte v čem jezdit:-DD Citovat
chuck11 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 bílou neber podle mně vůbec tomu autu nesedne a vůbec nevynikne,bral bych tu zlato-stříbrnou.Černá vypadá luxusně jenže je na ni vydět všechno zašpinění a po umytí i výrazně kapky po vodě Citovat
Danilo Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Mám černou a musím říct,že ji myji asi stejně často,jak jsem myl tmavě modrou 407 (zhruba 1 x za týden). Je pravda , že je na tom více vidět , ale zase to není tak zlé . Jinak po umytí stáhnu auto jelenicí ,kapky žádné nejsou a je vysoký lesk . Trvá to asi 15 minut na víc , ale stojí to za to . Pipinek : že vy si z nás děláte srandu , a doma už máte nějakou 508 . Takový příběh by nevymyslel ani Steven Spielberg . Citovat
Judes Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Čaute Páni, musím sa priznať že som toto vlákno nečítal celé len tak sem tam a tak napíšem svoj postreh s týmto modelom. Priznám sa že sa mi 508-ma výzorovo veľmi páči miesta hlavne na zadných sedadlách neúrekom a pohodlné na predných som mal také zmiešané pocity, v 407-me mi to príde pohodlnejšie. Mal som možnosť si ju vyskúšať aj za jazdy na zraze v Piešťanoch (ako predvádzacie vozidlo), ako dynamka a jazdné vlastnosti dobré bol to 2.0 HDI v automate (chce to zvyk, pre mňa trochu nezáživné mám manuál). Čo ma sklamalo bolo prenášanie dunivého hluku do kabíny od kolies (čo mi potvrdili aj ostatný účastníci zrazu čo sa v nej previezli) bola na 17\" diskoch. Interiér slušný až na palubnú dosku tá mi pripadá taká lacná na momentálne vlajkovú loď značky. A teraz ma neukaňujte je to len môj osobný postreh a názor, takže mňa osobne 508-ma trochu sklamala . [upravil dne 16/8/12 20:23 od Judes] Citovat
Danilo Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Nikdo tě nebude kamenovat . Je to názor jako každý jiný . Jasně,má taky svoje nedostatky. Řekl bych to asi takto - za cenu (která je dost nízko oproti konkurenci např. Superb) , nemůžem čekat výbavu a vzhled prémiových aut . Kdo chce víc , musí si připlatit za Audi a pod. Luxus už zkoušeli s 607 a asi to nedopadlo moc dobře .Myslím,že 508 je přesně na max. cenové hraně. Kdyby stála více , už by se tak neprodávala . Citovat
Pipinek Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Danilo: nene nedělám.. prostě se jen směji a říkám si, jestli tohle fakt už není námět do nějakého TV pořadu:-) Citovat
davidekcz Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 davidekcz: tak pro upřesnění.. prý mne mělo v pondělí čekat pod plachtou překvapení.. no to bylo, bo to bylo jiné auto:-))) tak se pídili, kde je to moje a zjistili, že to dopravce nenaložil, že je tam prasklá nějaká lišta.. tak teď dali novou do laku a přivezou to, až bude lišta na správném místě:-)) tak už jim to bylo trapné, tak mi nabídli verzi GT s příplatkem nějakých 40 tisíc ale v bílé, stříbrné a pak té šampáňo takové do zlato stříbrná.. ale já chci černé..tak nevím.. v pátek se jdu podívat na tu bílou GT a snad už bude i ta černá moje a pak si vyberu.. prostě příští týden slavím výročí:-)) každý se mně ptá, jestli jsem si objednal Maybacha:-))) takže si pořád tady nestěžujte a buďte rádi, že máte v čem jezdit:-DD To už by se fakt dalo prodat někam jako příběh na nějakou dobrou komedii :D To už prodejce musí s obavami výhlížet kdy je zase příjdeš navštívit...kam oni už mají chodit na ty výmluvy :myslim :D Citovat
Agrafik Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Já bych to GT bral, připadá mi to jako pro mě jediné rozumné u 508. Za to čekání už by měla být bez příplatku Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Už bych to dávno sepsal pěkně chronologicky a poslal na vedení PSA. Citovat
Pipinek Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 jenže ja v bílé bych vpadal jako buz.. bez urážky.. prostě ke mne bílá nejde no.. mam brouka v hlavě.. ale fakt už chci jezdit něčím... Davidekcz: no spíše nějaká černá komedie:-) Citovat
Agrafik Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 stříbrná nee? Není na tom vidět špína. Má někdo srovnání ten 2.2HDi v 508GT s 2.7HDI v 607? Někde jsem četl, že v nižších otáčkách ma ta 2.2 takový zajímavý?? projev. Dunění??? Už si nepamatuju. Citovat
davidekcz Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 jenže ja v bílé bych vpadal jako buz.. bez urážky.. prostě ke mne bílá nejde no.. mam brouka v hlavě.. ale fakt už chci jezdit něčím... Davidekcz: no spíše nějaká černá komedie:-) Schvaluju bílou nebrat...ale GT jo :aut Citovat
Pipinek Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 davidekcz: tož díky za radu:-) jsem zvedav, jeslti nepřejdu ke konkurenci.. už mne to fakt neba... Citovat
Tibor100 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 bílou neber podle mně vůbec tomu autu nesedne a vůbec nevynikne,bral bych tu zlato-stříbrnou.Černá vypadá luxusně jenže je na ni vydět všechno zašpinění a po umytí i výrazně kapky po vodě Musím výrazne nesúhlasiť. :bachaOdkedy mám 508 v bielej perleti, ešte sa mi nestalo, že by niekto na farbu povedal, že sa nehodí. Ta perleť z nej robí neskutočne krásny odtieň. A to nehovorím ako dobre vyzerá na slnku. Ona to ani nie je čisto biela, ale taká skôr odtieň slonovinovej kosti. Fakt super. Vôbec sa tej bielej, ale perleti nemusíte báť. Bola to voľba mojej polovičky a ani na sekundu som to neľutoval. Práve naopak, som rád. V čisto bielej by asi fakt nevyzerala dobre!!! No a asi úplne NAJ, NAJ, NAJ je že, keď bolo vonku skoro 40 stupňov, tak v aute bolo v pohode. Neviem si vtedy predstaviť tmavé farby! Tak to je môj názor! Pridávam foto, aby som len neopisoval, ale aby ste mohli aj vidieť a porovnať! [Edited on 17/8/12 07:37 by Tibor100] [Edited on 17/8/12 07:43 by Tibor100] Citovat
PeugeotHDi Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 Mal som možnosť si ju vyskúšať aj za jazdy na zraze v Piešťanoch (ako predvádzacie vozidlo), ako dynamka a jazdné vlastnosti dobré bol to 2.0 HDI v automate (chce to zvyk, pre mňa trochu nezáživné mám manuál). To Judes: kto dal do placu na vyskusanie 508ku v automate v Piestanoch? (predajca?) Ja som chcel prist aspon pozriet, avsak z rodinnych dovodov mi to nevyslo... Citovat
Laďa Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 davidekcz: tož díky za radu:-) jsem zvedav, jeslti nepřejdu ke konkurenci.. už mne to fakt neba... Při Vaší smůle čekat další rok u konkurence? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.