Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Marko306-Super už jsem to taky četl, ale nejlepší je příspěvek pod číslem 105 cituji-To aby ste vedeli iba čo je Hyena za debila:D a hned pod tím odkazy na všechny stránky kde už ho znaj:D:D:D

Odesláno
http://www.mufrenstat.cz/VismoOnline_ActionScripts/File.aspx?id_org=3471&id_dokumenty=195892&n=10-urm-28-04-2011 To bude asi on jedná se o nájem písmeno d :) Mě by jen zajímalo jak to má s tou hypotékou. Nevím jak ostatní, ale mě přijde jako bych byl blbě zaměstnaný. on už má hypotéku, čeká miminko, pořídil si A6tku a já mám problém uživit starýho favorita :roll poradtě mi co dělám blbě. Mě v tuhle chvíli nedá žádna banka hypotéku ni kdybych se rozkrájel
Odesláno

Je to vůl jak anděl, ale ani tak si nemyslím, že by sem nutně patřilo každotýdenní strefování se do něj a hledání dalších záminek proč se na jeho účet bavit. Tímto fórem už prošlo několik exotů, ale takovou otevřenou averzi jsem nezaznamenal vůči žádnému hYenovu předchůdci.

Odesláno

gronholmm : Nejsi ON!!! To bude ten problém... :-D

Medvěd: To bude ten důvod, pro to, abychom se tu bavili na jeho oučet... :-D

[upravil dne 15.1.2012 22:45 od Edison]

Odesláno

Medvěd, vím že to je sprosté, ale on už se několikrát dopustil přestupku, a minimálně uvádí v omyl několik lidí. Ať už to byl P-C, nebo teď Audi club a nebo už i ten inzerát na Bazoši. on to prodává, protože to potřebuje docela komplikovanou opravu ale v inzerátu to neuvádí. pokud se nepletu tak toto je už přestupek proti zákonu. On uvádi jiného v omyl za účelem obohacení se :roll

Odesláno

Taky dobrej příspěvek

Re: Audi A6 2,5 TDi

Příspěvekod Lukas309 » ned 15. led 2012 20:50:24

Asi došlo na naše slova se servisem...

Na kuří oko bych řekl, že šlápnul většině lidem z peugeot clubu, kde se na jeho účet baví dost lidí :-)

Jinak hyena už by asi svůj nick neměl nikde používat, protože google je svině :-D:D:D:D

Odesláno
Je to vůl jak anděl, ale ani tak si nemyslím, že by sem nutně patřilo každotýdenní strefování se do něj a hledání dalších záminek proč se na jeho účet bavit. Tímto fórem už prošlo několik exotů, ale takovou otevřenou averzi jsem nezaznamenal vůči žádnému hYenovu předchůdci.

Jelikoz je to clovek nebezpecnej sam sobe ale hlavne ostatnim a je na nej potreba upozornit. Zkus se na to divat takhle.

Odesláno
Zjistěte mi jeho mail,rád bych se koukl na jeho fb :D pod jeho jménem ho nemůžu najít :D

nio.lukas@seznam.cz ale ani tak jsm ho na FB nenašel, škoda, třeba by fotka napověděla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...