Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam vetsi stroj...

Je to uz relativne slusnej stroj s kompletni dostupnosti dilu, cela cyklika je komplet hlinikova, prenos je na 2,4GHz (tak jako profi drahe vysilacky)...

Ale uz si s tim nehraju, kdyby nekdo chtel, rad za rozumny peniz prenecham...

Odesláno
odpružení při přistávání místo koleček a že stim můžeš i doma abys nanarážel vrtulí a neurazil jí:D

přecejen je to větrák:D a potřebuje víc prostoru:D

Nemyslím, že máš pravdu. Je to tréninkový kříž pro začátečníky, aby se jim vrtulník hned nepoklopil, když vzlétá nebo přistává.

Já měl

, ale prodal jsem ji. Mám levé ruce :(
  • O 4 roky později...
Odesláno

Oživím staré vlákno, třeba tu někdo ze zkušených bude mít radu:

Taky mám jeden RC vrtulníček, menší (do 20 cm) s kovovým rámem. Na počátku docela i létal. Měl sice tendenci se sám stáčet podle svislé osy, ale korekce to zvládla. Párkrát jsem to s ním zkusil, spíš doma (vánek už to moc nedávalo) a párkrát taky vrtulí očesal kytky nebo lízl zeď  :mad: Listy obou rotorů jsem vyměnil za nové (měly nakopané náběžné hrany) a zase jsme trochu polítali a něco schytali. Ale lítali. Pak mi 2 roky stál na skříni bez použití, bohužel i bez údržby baterie :mad: Teď se po nabití rotory sice hodně snaží, ale ani na plnej ceres se tens troj neodlepí od zěmě  :( Ztratila baterka kapacitu a už to neutáhne nebo bude spíš problém v mechanice nabořený od karambolů (osa rotoru se mi zdá ve svislém směru s vůlí ca 1mm nahoru dolu) :myslim Jde mi teď předběžně o první tipy, v čom by to mohlo být. Kdyby bylo třeba, zkusím zjistit víc info o stroji samotném, příp. nahodit foto. Díky předem :papa

Odesláno

Dává smysl zkusit baterku vyměnit, aby to nebylo finanční Harakiri vzhledem k původní pořizovací ceně stroje (tuším 1300 před lety)?

Odesláno

20cm, to bude nějaké mikro s kovovým rámem za 1300? No nevím, v týhle kategorii tam asi nic moc kovovýho nebude. Je to dvourotor s gyrem?

Jak se to nabíjí? Asi se baterka vyndá a připojí na nabíječku. To přeci není o rozebírání. Podle chování bude v čudu, nedá proud. nejspíš nějaký LiPol 3,7V, je jich na trhu mraky, je potřeba se trefit konektorem, rozměrem a vahou. U mikrovrtulníku ti i 4g, špatně umístěná baterka může úplně rozvážit 30g stroj, kterej pak lítá blbě. Ale nejdřív zkontroluj mechanicky, jestli se ti listy natáčej, jestli po dvou letech nemáš zatuhlý klouby, jsou to všechno jen plasty, kapička maziva nezaškodí.

Odesláno (upraveno)

Takovej nějakej mám i já, dostal jsem ho minulej rok na vánoce od jednoho dodavatele, jinak jsem se díval že tady stojí cca 700,- a v Číně kolem 400,- , a je fakt že baterka už taky nic nevydrží, tak možná minutu, před rokem když byl novej vydržel cca 5-10 minut.

Jinak to je typ Syma s107

Upraveno uživatelem Šalda
Odesláno (upraveno)

Baterku to má vestavěnou, rozpojí se kablík a napíchne nabíječka. Podle popisu to má uvnitř 3.7V Li-polymer battery (dle obrázku něco jako z mobilu, ale ještě v nějakým jakoby hliníkovým vroubkovaným prezervativu :D ) Jinak hlavní rotor dle specifikace 300mm, fuselage 305mm, tak je asi trochu větší, než jsem psal. Jestli je to "značka", tak Double Horse č. 9074. Jo a vypadá to, že stála možná 3-4 roky. Nejde ten čas třeba přivázat za nohu k topení?! :D

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...