Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Ludweek
Odesláno

tak jestli do nej pudes tak dej potom vedet co to udelalo...jinak koukni na stranky www.remus-racing.com a najdi si ten exhaust pro tvoje auto...vychazi na 9500CZK a je mnohem lepsi to pripevnit :D:D;)

[Editován dne 14/4/05 Ludweek]

Odesláno

To už je ale celkem hodně 9500Kč.NO UVDíME MěL BY PřIJíT BUD ZíTRA NEBO V PONDěLí TAK PAK NAPíšU.Mám taky XS 1.8 16V,,,kolik si z toho vytáhl nejvíc?

Guest Ludweek
Odesláno

jj je to palka ale graf narustu vykonu a kroutaku vypadal zajimave :) nekdy v budoucnu to chci zkusit spolecne se sportovnim katem a svodama...uvidime kdy na to nasetrim :)

kdyz sem zkousel maximalku tak tachometrove to ukazovalo 210 na relativni rovince;)

Odesláno
Napsán autorem Ludweek

jj je to palka ale graf narustu vykonu a kroutaku vypadal zajimave :) ...

:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim

Je to zajímavý, ale všude se najdou lidi, který ještě nechápou, že papír snese všechno. Ale co, třeba na tom taky jednou založím nějakej byznys. Budu něco vyrábět, pochromuju to, vytisknu graf a začnu to prodávat dvakrát až třikrát dráž než to, co není pochromovaný a nemá vytisknutej graf...:D:papa

Guest Ludweek
Odesláno

jiste...takze podle tebe je vsechno co je na papire proste lez podvod vymysl a nevim jak to jeste napsat :) muzes na tom zalozit treba novou viru...vytiskni nejakou novou bibli a penizky se jenom pohrnou...to by byl xeft :D

ja ty grafy beru s rezervou...proto sem tam taky dal ten smile:cool:

nebo jenom neveris nicemu co se prodava a co neni na autaku original od vyrobce Petre605 ???:papa:papa:bojim:bojim

Guest Ludweek
Odesláno

jenom pro predstavu o jakej graf vlastne de :P

graf5.jpg

takze to berte s klidem...nejde o nic vedeckyho :papa a navic je to na slovenskym webu ...takze:cool:

Odesláno

Vypadá velice pěkně a cena je taky přijatelná. Ale asi to nebude nerez. Ve vyškově borec dělá výfuky a co do krásy vypadají k nerozeznání, jsou z nerezu a cenově je to podobný.

Můžeš si nechat naladit zvuk a podle dohody i odpor výfuku. U turba otázka jet to nejrychleji dostat spaliny ven..

Když jsem s ním mluvil, působyl hodně zasvěceně a je k zastižený na každém autotuningu na brněnském okruhu plus jistě dajší motorystické akce.

Odesláno

V podstatě nevěřím ničemu, co není přímo od výrobce, ale taky s rezervou. To se týká ale jenom dílů, co mají \"zvýšit výkon\". Třeba výfuk: pochybuju, že koncový díl může mít nějaký podstaný vliv na zvýšení výkonu. To by mohlo být, kdyby to byl celý výfuk a musel by být vyvinutý speciálně pro daný motor. A v tom případě by to nemuselo být od výrobce - to je ta rezerva.:)

A ten graf je taky zajímavej. Už tou velikostí nárustu. 2,5(kW???) při 105 (kW???) jmenovitého výkonu je méně než 2,5% a to už hraničí, nebo je to dokonce pod chybou měření těchto parametrů. Tímto měřením se zabývá VP605 a možná, když si to přečte, tak nás poučí (mě osobně by to velice zajímalo), jak je to s chybou měření výkonu motoru. Jak jsem říkal, takových grafů Ti vymyslím, kolik budeš chtít. Navíc to nevypadá moc důvěryhodně, chybí spousta údajů o měření, nejsou označeny osy, prostě to není profesionální ani zdaleka. A asi to nesouvisí s tím, že to je ze slovenského webu. Prostě takovýhle grafy dneska věci prodávaj. A když je to ještě pochromovaný, tak to je prostě bomba.

Je dobrý se občas zamyslet, ono to kolikrát ušetří výdaje. Ale pokud chceš mít pochromovaný poslední díl výfuku...

Guest Ludweek
Odesláno

hele precti si to cely a taky se trochu zamysli...dramik pise o univerzalu a jde mu asi hlavne o zvuk (coz REMUS rozhodne ma) ja mu na to pisu ze koncovej dil primo na nas typ vozitka je jinej a dodavam ze o nem premyslim v souvislosti s KOMPLETNI!! vymenou vyfukoveho systemu;)

ja tady nic neprodavam a grafy nevymyslim...to jestli to koupim proto ze je to pochromovany nebo proto ze je to proste REMUS je jenom moje vec...kdyz ses tak chytrej a chses rozjizdet nejakej byznys tak je to taky tvoje vec ..jestli na webu nabizis smejd s peknym grafem k tomu tak jenom pro hlupaky co to od tebe koupej ale potom asi nebudes na trhu tak oblibenej jako remus.

co se tyce mereni tak je mi to celkem sumak pac vsechno co jsem tady napsal je prave s temi smiles a to ma znamenat jediny...pohoda jazz..proste to nemyslim tak vazne jak ty to rozebiras :) kdyz te irituje ze nekdo si koupi nejakou peknou vec ze ktery bude mit radost a dobrej pocit ze to treba ma \"dvacet klokanu navic, pico a tahne to lip vodspodu\" tak se hod do klidu ono to prejde :cool:

;)

Je dobry byt obcas tolerantni a brat veci s nadhledem, ono to kolikrat neni od veci. Ale pokud chces jenom prudit....

Odesláno

Mě to nechává klidným. Já to nikomu neberu, a? si to klidně koupí, já s tím těžko něco udělám (a ani nechci).

A kdybych rozjel nějakej byznys, tak by to nebyly šmejdy, byly by to normální věci, víc by se leskly a byl by u nich nějakej gráfek, kde by bylo porovnání se stejným výrobkem, ale čára mýho výrobku by byla nad čárou \"běžného\" výrobku.

Hele smajlíci::D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Ja osobne by som radsej ako do vyfuku investoval do peknych litych kol. To je na aute vidiet viac ;). Ale ak niekto chce aby ho bolo pocut, tak tiez ok. Vravim, ja osobne by som asi \"ramus: ;) na svoje auto nedal. Len nejaku obycajnu peknu chromovanu koncovku.

Odesláno

Souhlasím se stenlee. Moje zkušenost: 20km - bolení hlavy, 40 km - nesnesitelný hluk, 60 km - zastavtemi nebo vyskakuju za jízdy.:D:D

Né že by se mi nelíbil krásný zvuk, to jó ale nesmí se to přehánět.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...