Přejít na obsah

Rom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Jemnice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Rom's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. A je možné že mi ta páčka nejde rozebrat. Pač mi to cvaká taky a v létě když jsem ji vyndal tak mi nešla rozebrat?
  2. Rom

    Xenony

    Já je mám taky jen na potkávačkách a už bych si je tam příště nedal. Teď už jen čekám až mi odejde žárovka a pujdou. Má teda výdrž, už mi tam svítí 2,5 roku. Nevýhoda je v tom že musíš mít světla strašně sklopený aby jsi neoslňoval protijedoucí řidiče. Jinak ti tam furt pouštíjou dálkový a to není nic příjemnýho. A největší problém je v tom, že jak máš světla sklopený a rozsvítíš dálkový tak ti svítí do země a místo aby jsi viděl do dálky tak oslňujou tebe jak so odráží od země.
  3. Mám problém s klínovým řemenem, je nějaký volný a při volnoběhu mi to strašně škube (napne-povolí) a mám strach še se přetrhne. Co jsem se dočetl tak by tam měla být nějaká samonapínací kladka ale nevím ktará to je. . Nebo nedá se ten řemen někde došponovat?
  4. Já si spíš myslím že nemáš dobře dovřené dveře. A nasvědčuje tomu i to osvětlení který ti nezhasíná. Mě to u p306 vždy samo odemkne kdyš nemám dovřený dveře. Nevím přesně jak to tam je dělaný ale šel bych po koncáku nebo zámku dveří.
  5. Rom

    Zadní nadkolí

    Sežeň nadkolí a když ti tam nepůjde tak vem nůžky na plech a horkovzdušnou pistoli a trochu to uprav. Můj příklad. Jde to velice dobře.
  6. Před půl rokem se mi začala ztrácet voda z chladiče. Diagnóza rychlá, těsnění pod hlavou. U známého co má atoservis jsem si to nechal opravit. 14 dní co jsem s autem jezdil (asi 200 km) se mi najednou objevil olej v chladiči. Moc ho tam nebylo tak 1 cm v nádobce.Myslím si že se to stalo po té co jsem nechal auto na volnoběh nastartované a teplota vylezla na 90 C. Voda se vypustila a těsnění ještě jednou dotáhlo. Opravář řekl že by to mělo být dobré. Půl roku vše v poho až do dneška. Nechal jsem auto nastartované, voda na 90 C a opět se objevil olej v chladiči. Myslíte že by to mohlo být špatně odvedenou prací. Auto 1.9 D. Moc se mi za ním nechce jít a řict mu že to neudělal dobře.. Je to dobrý známý.
  7. Rom

    Jak vám topí 306

    Ty tři spirálky by nejspíš měly bejt předředný odpory k ventilátoru. Ale tutovka to není.
  8. Rom

    Namrzanie stieracov

    to Fusion: Měl jsem ten samý problém na 306. Stěrače si dělaly co chtěly. Nakonec to zpravila výměna relátka a od té doby pokoj.
  9. Rom

    Jaký koupit žhavící svíčky?

    Já je tam mám už něco přes 2 roky a zatím vpoho. A to každej den startuju nejmíň dvakrát.
  10. Rom

    Otáčkoměr

    Jo a náhodou nevěděli by jste čím může být takové cvrdlikáni v přístrojové desce při jízdě. Mám 306 r99 s digitálním kilometrovníkem. Díky.
  11. Rom

    306 1.9D skúsenosti s tymto motorom

    Myslel jsem tim jen to ze je to prece jen dieslovej motor a ten nema rad toceni do vysokejch otacek a honeni za studena. Vetsine ridicu to je docela jedno. Jinak jsem se na nej dival a malem jsem se lekl ze mi ho nekdo ukradl. Stejna barva, stejnej tapec, temer stejna vybava. Jediny co se mi na tom nezda tak je ten palubni pocitac. Co ja vim tak ten se do 306 nemontoval (aspon ne do roku 99). Nez bych ho koupil tak bych ho nechal nekym skusenym poradne skontrolovat.
  12. Rom

    306 1.9D skúsenosti s tymto motorom

    Ja mam presne to samy auto co pises i rok 99. Akorat mam najeto 180000 a bez vetsich proplemu. Ted mi akorat nejspis zacina tyc radiator od topeni. Jedinou vec kterou si musis uvedomit ze to auto nedisponuje zadnym velkym vykonem. Proste to turbo tam chybi, tak si dej pozor na odhonenej motor.
  13. Rom

    ochranný nátěr spodku

    Ja jsem to dělal minulý rok kolem prahů. Protože když jsem koupil auto tak byla ta guma nebo co to je otlučená od kamínků. Je to teď asi rok a mám to znovu za koly otlučené. Tak co s tím mám dělat?
  14. Rom

    podsvícení displeje

    Co já jsem se v tom hrabal tak by to nijak propojené být nemělo. Ale mám displej bez teploměru.
  15. Rom

    montážní hloubka Hertz a Helix

    To mirek-ji: A jak jsi to udělal s těma dveřma. Já jsem si je taky koupil a nevejdou se mi tam. Šířkově ano, ale hloubkově ne. Dal jsi tam podložky a nebo jsi vyřízl dveře? P306 1,9d r.v.99
×
×
  • Vytvořit...