Vítek1 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 jak je mozne ze tento automobil ma CZ SPZ Citovat
Benžík Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Pokud jsi v anglii a tam vlastníš auto a přijedeš s ním do ČR, tak ti ho přihlásí, ale pokud bys ho chtěl prodat, tak už ho dalšímu majiteli nepřihlásí. Možná po přestavbě na L. řízení ano. Konkrétnější pravidlo neznam, tohle mi říkal člověk, který se vrátil z anglie a měl octavii s pravostranným řízením a českou spz. Citovat
Vítek1 Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 no prece to hned nevyzvanim co by pak lidi na fotce hledali? Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Každopádně jízda po silnicích a ulicích s pravostranným provozem musí být s takovým autem zážitek, na který je třeba ztratit pěknou část pudu sebezáchovy. Vím, že se tu za totáče objevilo několik Š 110 R, které v Anglii neodebrali a ta auta též nějak české SPZ získala. Provoz tehdy byl podstatně slabší a už tehdy mi vrtalo hlavou, jakpak asi řidič s takovým autem může předjíždět? No a v dnešním hustém provozu si s řízením napravo vůbec neumím představit jinou jízdu než po dálnici. Mé názory mohou být zkeslené tím, že jsem nikdy třeba v Anglii nebyl, ale fakt bych se docela bál s takovým autem jet. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 v praze jezdi Superb taky s pravostrannym rizenim a je taky na CZ spz:-)) Citovat
Milan+ Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Každopádně jízda po silnicích a ulicích s pravostranným provozem musí být s takovým autem zážitek, na který je třeba ztratit pěknou část pudu sebezáchovy. Vím, že se tu za totáče objevilo několik Š 110 R, které v Anglii neodebrali a ta auta též nějak české SPZ získala. Provoz tehdy byl podstatně slabší a už tehdy mi vrtalo hlavou, jakpak asi řidič s takovým autem může předjíždět? No a v dnešním hustém provozu si s řízením napravo vůbec neumím představit jinou jízdu než po dálnici. Mé názory mohou být zkeslené tím, že jsem nikdy třeba v Anglii nebyl, ale fakt bych se docela bál s takovým autem jet. Za totality to vcelku nebylo nic vyjímečné,souběh škodovek ,které byly nějak vadné se dal normálně v Bolce s nějakou slevou koupit a přihlásit. Jezdilo jich tu dost od 1000mb až po stodvacitky. Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Policie měla Favority, původně určené na vývoz do Turecka. Tam je neodebrali a tady se jim dala výjimka a Policie ČR s nima jezdila. Ale už nevím na co ta výjimka byla. Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Policie měla Favority, původně určené na vývoz do Turecka. Tam je neodebrali a tady se jim dala výjimka a Policie ČR s nima jezdila. Ale už nevím na co ta výjimka byla. Na emise. Citovat
JoseA Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Taky mi vrtalo hlavou, že ve vedlejší vesnici stávala u cesty fabia sedan se žlutýma UK značkama a pravostraným řízením, jenže asi za měsíc měla místo původních značek nové CZ značky a dneska sem tu fabku viděl před obchodem. Původně sem myslel, že to musí mít značky z jiného auta, ale jak vidím, jde to i legálně. Citovat
Vítek1 Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 no ja jsem sel na prochazku a rikam si to kupe je fakt hezky kouknu dovnitr a anglan tak jsem na to cucel jak puk. ale uz jsem se docet ze opravdu muze u nas dostat vyjimku kdyz bydli v anglii a prestehuje se k nam jen musi predelat svetla a zrcatka Citovat
olda Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Známej má 406 anglána na CZ plackách,musel jen vyměnit světla.na předjíždění je lepší jezdit se spolujezdcem:D Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 .....na předjíždění je lepší jezdit se spolujezdcem:D Kterýmu ale musíš 100% věřit. Neumím si představit z mých přátel nikoho, komu bych se bez ostychu vydal všanc a věřil mu, kdybych měl třeba začít předjíždět nějaký kamion (ANI MANŽELCE NE) Citovat
marko306 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Posledné slová spolujazdca \"sprava môžeš\";) Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 hlavne co stoji pred Mendlem kdyz je tam zakaz? Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 hlavne ze je za nim misto ja jsem tam byl vcera na mendlovce na dni otevrenych dveri a zaparkoval jsem v ty rade v pohode Citovat
Vítek1 Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 no jo ale kdy jsi tam byl kdyz byli lidi v praci? i kdyz i v patek vecer byva volneji nez jindy. treba u nas pred barakem mas problem ve vsedni dny uz po 18 hodine tak se parkuje kde to jde. a to ze rano kdyz v sobotu clovek vstane hned neleti k autu preparkovat, je snad omluvitelne ne? Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 V sobotu ráno to pro normálního smrtelníka určitě omluvitelné je, nikoli ale pro MP aktivistu. U nás třeba velice dobře poznáme, kdy naše obvodní MP složka přijmula nové pochůzkáře, páč pak se dá za stěračem najít \"parkovačka\" vystavená v 1.30 - 3.00 ráno. Po vzniku modrých zón už se dá parkovat lépe, i tak ale občas pozdní příjezd znamená parkování mimo hranice vymezené pravidly. No a pak přijde aktivista od MPků a rozhoduje systémem - má zaplacený parkování v zóně a stojí blbě, páč se už jinak nevešel? - lup lístek za stěrač. Nemá kartičku a dovolil si zaparkovat v zóně? - šup na odtah. PO cca měsíci i tomu novýmu koštěti dojde, že když je prodáno 130% kartiček, tak se prostě ty auta na vymezený prostor vejít nemůžou a nastává zase blažený klid před bouří (do nového náboru). Citovat
ChouLu Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 ano ja to chapu... ale tedy je viditelne videt ze tam misto bylo byl jsem tam vcera v 13:00 Citovat
Vítek1 Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 jo jo i v Brne to takto funguje a nebo kdyz nastves nespaveho duchodce ktery to nahlasi jinak se to prehlizi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.