skazka Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Pls dá sa cez dia nastaviť keď prudko zabrzdím, tak sa rozblikajú výstražné smerovky. Dnes mi dedulo na felde skoro behol do kufru, ešteže oproti neišlo nič a stočil to do protismeru... Ak pomôže pridám VIN: VF33H9HXC85136815 Citovat
Ferry Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 melo by to jit, pripojit na diag Peugeot Planet a nakonfigurovat Citovat
Judes Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Rozbehni auto trebárs aj na 90km/h a poriadne (rázne) dupni na brzdu (niekde mimo premávky) a uvidíš či sa ti smerovky rozblikajú. Aj ja som si myslel ich nemám aktivované ale po tom čo som sa to tu dočítal, tak som to vyskúšal a fungovalo to, len bolo za potreby prudko brzdiť. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 staci aj na 60km... ale ked sa panko na to pyta tak zrejme to uz skusal nie vzdy to je aktivovane. uz som sa stym stretol ze nebolo. Citovat
wojtěch Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 taky jsem si to přes dia aktivoval, ale stalo se mi jenom jednou že se rozblikaly.. opravdu musíš hodně brzdit.... Citovat
Judes Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 staci aj na 60km... ale ked sa panko na to pyta tak zrejme to uz skusal nie vzdy to je aktivovane. uz som sa stym stretol ze nebolo. Nehovorím že to má aktivované na 100% ale za pokus to stojí . Práve preto som to písal lebo aj ja som to už zopár krát skúšal s tým prudkým brzdením a nič (nebolo to dostatočne prudké), až keď som sa to tu o tom dočítal som zistil že to mám aktivované. Je za potreby poriadne dupnúť na brzdu, na to som pri mojej kľudnej jazde nebol zvyknutý. Citovat
cipsnaj Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 je tato funkce i u starsiho modelu s vyrobou aspon 2004 + ? Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Ja túto funkciu mám tiež (viď popis) takže podľa mňa áno Citovat
Agrafik Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Chtěl bych vidět, jak někdo umí dobrovolně takhle prudce zabrzdit . Mi se to jednou povedlo, když jsem přešel na automat - levá noha na brzdě . Víc krát to nepotřebuju zkoušet. Citovat
Brizan Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Když jseš na to připravenej a nemáš nic volnýho v autě tak proč to nevyzkoušet. Je to sice pecka, ale i tak si myslím že to za vyzkoušení stojí, alespoň člověk uvidí co jeho brzdy dokážou;) (nebo v horším případě nedokážou) Citovat
Agrafik Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 A teď si vem, když na to nejsi připravený. Manželka se mi málem Ale zapnuté to nemám. Budu si to muset zapnout, až se v tom budu hrabat. Citovat
Brizan Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Tak to se nedivim, proto sem taky psal že na to musíš být připravený, nejlépe být v autě sám. Citovat
georgegg Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 no a hlavně je dobrý si zkusit jak auto brzdí, než to potom zkoušet při nějakým problému a divit se že to brzdí jinak než jsem myslel, jezdím celkem dost po dálnicích a každou chvíli musim šlápnout na brzdu razantnějc, jinak mě to blikání funguje, mam rok 2002 Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 podle mě je to na všech autech s mux sítí ne? u mě i manželky to funguje na autech v podpisu.... Citovat
DanculD Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Clovek aby jazdil ako cirkusak, uz si ani poriadne zabrzdit nemozeme bez svetelnych efektov. Ale nie, teraz vazne, ono je to sice pekne ze sa rozblikaju smerovky ale ak ten za vami je moc nalepeny, tak to aj tak nepomoze. Navyse tie smerovky po odbrzeni prestanu hned blikat. Mne sa skor paci ta podpora brzdenia EVA, ked som skusal ako to brzdi, tak som si myslel ze uz to viac nejde a ono ejha, ide to este ovela viac. Mi normalne vytlacalo oci z jamiek Citovat
Brizan Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Tady nejde o nějakou světelnou show při brzdění a taky to nepomůže když je za tebou někdo nalepený. Hlavně na dálnici je to dobrý, proč asi taky pokaždy když je na dálnici nějaký problém tak všichni co brzdí rozsvěcují výstražné blikačky. Čím je auto novější a chytřejší tím více toho dělá za řidiče... Citovat
skazka Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 Dnes som to 3x vyskusal a nic, takze to nemam asi cez dia aktivovane... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.